Asiu, gratuluję serdecznie! Wypoczywaj i dbaj o maleństwo :*
Printable View
Asiu, gratuluję serdecznie! Wypoczywaj i dbaj o maleństwo :*
asiek gratulacje:*
asiu gratulacje zazdroszcze:przytul:
Asiek no co Ty ? :o gratulacje !!
Czekamy na wiadomości dot maleństwa :) no i na jakieś zdjęcia z brzuszkami bo już się stęskniłam za takimi fotami :P
Asiek moje gratulacje:):)
Jak ja wam zazdroszczę... no ale coś mi się okres spóźnia... :D (pewnie jak to napiszę to zaraz się pojawi :D)
Milenka mi się ostatnio spóźnił pół dnia i już panikowałam :P
Trzymamy kciuki za ciężaróweczki i za te co nie mogą, aby Wam się w końcu udało :*
Asiek gratulacje!
Mi się już spóźnia ze 4 dni..
To co trzymać kciuki ? :]
Możesz trzymać chociaż i tak raczej nic z tego nie będzie...
dziekuje kochane !!ale powiem prawde ze nie bardzo moge sie w tej sytuacji odnalesc.boje sie troszku !
to jednak potrzymajmy te kciuki ,tak dla zasady za milenke !a co?!
Asiek a to dlaczego ? :)
tak tak trzymajmy te kciuki...
Asiek ja również gratuluję i będzie dobrze:przytul:. Dużo zdrówka Ci życzę, żebyś zdążyła sobie wszystko poukładać przed rozwiązaniem:*.
a bo tak spadla na mnie ta wiadomosc. niby to nie niespodzianka ,bo decyzje o dziecku podjelismy juz wczesniej ,ale jak juz sie okazalo ze tak ,to ciezko mi poustawiac sobie w glowie wszystko. No ale juz jest lepiej ,po rozmowie z mezem i mamusia ,po prostu sie ciesze i nie zaglebiam we wszystko.
Boje sie ,bo te moje cholerne plecy. Juz raz mi lekarz powiedziam ,ze przy ciazy moze bede musiala lezec ale postanowilam sobie ,ze nie bede o tym myslala i po prostu wezme wszystko co los mi przyniesie !
asiek dasz rade ja trzymam kciuki :*
dziewczyny ktore macie juz dzieci macie cos takiego, ze jak widzicie kogos w ciazy to tęskni wam sie za byciem w ciazy?? bo ja mam malutkiego ale mam tez kolezanke w klasie co jest w ciąży i juz ma taki ladny brzuszek i szczerze wam powiem ze czasami tak mysle sobie to normalnie teskni mi sie za taką piłeczką :)
ostatnio z mama rozmawiałam o drugim dziecku (nie smiejscie sie wiem mam dopiero prawie 19 lat) ale myslalam zeby szkole skonczyc jakos sie ustatkowac aby moj byl tu w polsce i robote mial albo zebym ja z malym pojechala do niego i podarować naszemu rocznemu oskarkowi rodzenstwo. mama mi mowi ze ciezko jak jest roznica miedzy rodzenstwem, ze juz sie potem nie chce a tak najlepiej od razu odchowac bo potem sie znow w pieluchach nie chce chce sie odpocząć. mama troche zaluje ze mi rodzenstwa nie dała i mowi zebym ja dala małemu :)
:ok:i sluchaj mamy Diamond . Ma racje !Nie czekaj ;) I co z tego ze masz 19 lat i lepiej !!mloda energiczna mama.... ja mam 33 i drugie dziecko niebawem i normalnie powiem ci ze kosci bola jak sie wstaje hihihihi
no mojej siostry chłopaka sąsiadka ma 24 lata i już z 5 chodzi w ciąży...
Asiek ogromne gratulacje...lekkiej i spokojnej ciazy :)
Milenka kciuki trzymamy mocno... a mioze juz cos wiadomo?:)
Diamond heh to chyba kazda mama tak ma ze widzac ciezarowke przypomina sobie jaki to piekny czas i teskni sie za tymi kopniakami :) ja zawsze mam usmiech na pycholu jak widze brzuszek:)
U mnie dalej nic nie wiadomo... Dalej nie mam okresu. Stale latam do łazienki siku, stale mnie mdli, pobolewa mnie brzuch i mam straszną ochotę na ogórki kiszone... Ale boję się testu zrobić że znowu nic nie wykaże...
Milenko, trzymam kciuki, mam nadzieję, że dołączysz (a w zasadzie już dołączyłaś) do naszych Forumkowych Przyszłych Mam :kwiatek:
Jak tylko zrobisz test, to daj znać, czekam niecierpliwie :)
no gratuluje wszystkim nowym przyszlym mamom ;) a ty milenka szybko tescik rob !! podziwiam cie ze tyle wytrzymalas :P a ja tez mam nadzieje ze niedlugo znow do was dolacze .... :skacze::skacze:
milena witam w klubie zwlekajacych :haha: ja tez tak zwlekalam ,w koncu juz wiedzialam ze tak ,bo cialo krzyczalo i dawalo jak tylko moglo znaki :D,test byl tylko formalnoscia ,ale mowiac prawde zrobilam ,bo zlapalam okropna grype i nie wiedzialam ,czy moge brac leki czy nie . Podsumowujac ..... rob ten test i daj nam znac ,to przynajmniej bedziemy sie wszystkie cieszyly!
to czekamy basiu na dobre wiadomosci :)
Właśnie zrobiłam test i wyszły mi 2 kreski... :D
gratulacje!
to w takim razie swietujemy!gratulacje !!:skacze: