A ja Was podziwiam, że macie czas na robienie tylu zdjęć :) moje marudy czasami wytrzymują tylko jedną fotkę a większość w ogóle nie chce :/:
A tutaj moje ostatnie wypociny
Printable View
A ja Was podziwiam, że macie czas na robienie tylu zdjęć :) moje marudy czasami wytrzymują tylko jedną fotkę a większość w ogóle nie chce :/:
A tutaj moje ostatnie wypociny
Dawno nic nie wrzucałam, więc dziś będzie hurtowo - głównie 2:1.
drugie boskie:D
a wg mnie drugie oko straszy. nie rzęsy bo widzę zieleń, a kolor to jest to :) ale samo oko jakby ducha zobaczyła takie wielkie;D
3 i 4 natomiast uważam, ze kąciki za długie (zewn). U 3 nawet widać "przed" że rzęsy w kącikach zewn są malutkie, króciutkie, słabiutkie. I oczy zrobiły się ciężkie.
Za to 5 mi się bardzoooo podobają. Ładne oko ładnie zrobione.
hehe kiwaczek cóż zrobić jak mi Pani tak oczka otwierała mocno :D A co do 3 i 4 się zgadzam, zwłaszcza przy 3 zawaliłam :wstydek:
To i ja wtrącę swoje 3:1 :) nieco spłukane/spłakane:/:
maksik moja kochana kursantka :) no no postępy widzę :) idziesz do przodu jak burza, tak trzymaj ;) Nawet postarałaś się wykleić Twoje zmory Ty wiesz, które jestem DUMNA :)
Uzupełnienie 2:1
wisienkakwspz jaka to jest długość? bo wyglądają na mega długie :D
obstawiam, ze do 13mm :ok:
pociągnę temat niepoprawnie wykonanych aplikacji. tyle jest jeszcze kobiet, które są nieświadome, co mają na powiekach :(
na ostatnim kursie, który prowadziłam, modelką była dziewczyna, której jakaś koleżanka po znajomości zakłada rzęsy. i co najdziwniejsze, dziewczyna była zawsze zadowolona i rzęsy jej się podobały, nawet ostrożnie z nimi się obchodziła, nie tuszowała itd. podobały się do momentu, kiedy zobaczyła, że mogą wyglądać "inaczej".
zdjęcie pierwsze - resztki stylizacji nieznanej autorki, zdjęcie drugie - praca mojej kursantki.
asiuniak23 nie takie wcale długie 8-12 mm ;)
Ala... już wiem, o czym wczoraj mówiłaś ;) Coś strasznego... takie aplikacje powinny być karalne haha
jak coś takiego może się podobać? :wow: kobiety naprawdę są nieświadome...
no to i ja sie pochwale z czym do mnie przyszla klientka. Robila gdzies w Niemczech bo tam mieszka. najgorsze jest to ze przyszla do mnie i chciala "to" uzupelnic. No i mowie jej ze tu jest jedna wielka masakra i ja jej to chce zdjac i zrobic na nowo. A ona do mnie ze ona nie wiedziala ze jest az tak zle i ze ona ma tylko 40 minut bo w samochodzie czeka na nia maz z malym dzieckem:/ niestety wstyd mi ale jej uleglam i dokleilam co sie dalo, troche porozdzielalam. Nie mam zdjecia po, bo mi bylo wstyd ze sie dolozylam do tych rzes:(
zdjecie male bo robione telefonem
o masakra!!!!!!!!!!
:D po takich" pawich piórach" to nie wstyd mi wystawić moich wypocin :D:-x
Załącznik 72991Załącznik 72992Załącznik 72993
Aguska slicznie :) rowniuto i ladnie na otwartym oczku sie prezentuja ;)
Edytko ale krzoki :P hahaha
Ja mialam dzisiaj dzien swira pod tytulem poprawki po innych :] rogal na twarzach klientek bezcenny :P:D
złamałam swoją zasadę i uzupełniłam po kimś ;)
Agatkowe gęściochy ;)
Bombelkowa no cóż, po mnie raczej wszyscy rzęski uzupełniają :) ślicznie widzę, że Agatka chciała dłuższe :)
haha dajesz czadu Bombelkowa ;) ciekawe jak długo musiałaś się przełamywać żeby uzupełnić Agi pracę z Mistrzostw :leze:
bombel heheh zasady sa po to zeby je lamac :P
Jednak u mnie nie podlega dyskusji kwestia uzupelnien :P w rzesach jak i w paznokciach :D nie uzupelniam po kims chocby i mistrz swiata kleil ;):D
Ps. Ladny gescioszek ci wyszedl :D
Chciała czarno i dłużej :) więc ma :ok:
na wesele się wybieramy więc trzeba oczarować spojrzeniem :D
Jedno z moich pierwszych przedłużań. Niestety zapomniałam zrobić zdjęcia przed.
na pewno są sklejki i za daleko od powieki.. ale ćwicz kochana jak najwięcej :ok: