Witam dziewczyny :)))) :przytul::przytul:
Printable View
Witam dziewczyny :)))) :przytul::przytul:
witaj:) tak podczytuje różne wątki i stwierdzam że tu bardzo fajna atmosfera na forum:) kilka dni przeglądałam wizaż ale tam to tylko chamskie komentarze i naśmiewanie się z dziewczyn które jeszcze nie mają kursów zrobionych:( cieszę się że trafiłam tutaj:)
Witam. Zajmuję się stylizacją paznokci i od niedawna rzęsami :)
Witajcie Kobietki, zaglądam tu od czasu do czasu, korzystam czasem z waszych rad, a dzisiaj postanowiłam dołączyć :) Jestem kosmetologiem, stylistką paznokci, rzęs i wizażystką :)
Hej i czołem!
Czytam forum od jakiegoś czasu aż w końcu zdecydowałam się dołączyć. :)
siemanko dziewczęta ;)
Witam Serdecznie :):P
Witam, właśnie dołączyłam do forum zupełnie przez przypadek ale mam nadzieję, że dowiem się dużo różnych, nowych, przydatnych rzeczy ;-) Paznokciami zajmuję się od ok 4 lat. Nie mogę się jednak nazwać stylistką jeszcze ;-) Zaczęłam rok temu studium kosmetyczne. Obecnie pracuje głównie na hybrydzie, choć zaczynałam 4 lata temu na żelach:-)
Cześć Pasjonatki :)
Zawsze na forum znajduję odpowiedzi na nurtujące mnie pytania...oby tak dalej... uczyć się od doświadczonych !!
Rzęsy 1:1 i hybryda - na tym się skupiam oł yeahh :-)
Najlepsiejszego i do miłego :-)
witam wszystkich
jestem z Torunia, często tu zaglądam
w kosmetyce siedzę ok 6 lat, ale dopiero zaczynam przygodę z rzesami
pozdrawiam
siemanko wszystkim
Witajcie!
Dopiero zaczynam przygodę ze stylizacją paznokci- niedługo kończę kurs. Znalazłam forum szukając opinii aktywnych stylistek na rozmaite tematy związane z ich codzienną pracą.
Mam nadzieję, że i ja będę mogła kiedyś podzielić się tutaj swoimi doświadczeniami.
Pozdrawiam,
AN
Cześć :)
Witam wszystkich,interesuję się wszystkimi nowinkami co jest związane z pazurkami,ponieważ sprzedaję te produkty.:soczek:
hej! witajcie :) jestem gavinka i jestem lakieromaniaczką :cool: uwielbiam lakiery do paznokci, mam ich sporą kolekcję, a od niedawna bawię się w mani hybrydowy. pozdrawiam!
Witam Wszystkich ponownie po 2 latach nieobecności :)
Cześć jestem Asia. Czasem się tu rozglądam.:]
witam wszystkich :D
Witam serdecznie, chyba jestem tu jedynym mężczyzną :) Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad otwarciem salonu kosmetycznego, w którym rzecz jasna będą przeróżne zabiegi. Być może któraś z uroczych tu Pań pracowała już w takim i może kilka słów szepnąć na co zwrócić uwagę :) Pozdrawiam serdecznie
Witajcie dziewczyny! ;) mam na imię Iza. Mam 26 lat. Z wykształcenia jestem kosmetolog em. Prowadzę swój salon kosmetyczny w Poznaniu. Od 2008 zajmuje się stylizacja paznokci. Jest to moja ogromną pasja która cały czas rozwijam ;) bardzo mi miło że mogłam dołączyć do Waszego forum ;)
hej, jestem tu nowa i też wszystkich witam serdecznie! :D
Witam. Jestem Monika. Czekam na swój pierwszy zestaw do robienia pazurków. Będę miała pewnie wiele pytań. Mam nadzieję że będziecie cierpliwe od jakiegoś czasu Was podglądam i w końcu zdecydowałam się wejść w grupę
:yess: Witam z Bytomia, bo tam mieszkam. Studiuję w Krakowie. Jestem na drugim roku medycyny.:/:
Liczę na fajne dyskusje.
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich.
---------- Dodano o godzinie 13:16 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:58 ----------
:ok:Witam. Też będę miała kilka pytań-----, bo będę miała zestaw do robienia pazurków. Ale dzisiaj niedziela- wieżyczka woła, aby iść do kościoła------:cwaniak2:pytań nie zadaję.
Wszystkich pozdrawiam i życzę udanego przedświątecznego tygodnia;)
Hej :) Powitać :)
witam^_^ wszystkich odwiedzających forum:) Jestem tu nowa :) mam na imię Karolina i paznokciami zajmuję się od 7 lat .
Witam wszystkie użytkowniczki tego forum :)
Mam na imię Monika, mieszkam w UK i po ponad trzyletniej przerwie, wróciłam do robienia pazurków. Wcześniej jedynie ukończyłam kursy, troszkę tworzyłam na sobie i koleżankach, później dwie ciąże więc zaprzestałam, ale teraz mam niesamowitą motywację! Chcę się jak najwięcej uczyć i robić postępy :)
Pozdrawiam
Witam wszystkich bardzo serdecznie . Nazywam się Wiktoria i dopiero zaczynam przygodę z tipsami żelowymi wcześniej zakładałam tipsy ale bez żelu;) szło mi całkiem nieźle więc postanowiłam zrobić krok do przodu, a mam 17lat ;D forum bardzo mi się podoba i mam nadzieje, że uzyskam tu odpowiedzi na wszystkie swoje pytania ;D
Witam wszystkich :)
Mam na imię Dominika, swoją przygodę z paznokciami dopiero zaczynam, jestem jak na razie laikiem w tym temacie :/:, ale myślę, że to się niedługo zmieni. Na dzień dzisiejszy robię tylko sobie pazurki hybrydowe, myślę nad jakimś super fajnym kursem od podstaw i moje pytanie - jaki kurs byście polecali?
Pozdrawiam serdecznie
siemanko dziewczęta :)
Witam wszystkich serdecznie,
Mam na imię Magda i mam 18 lat.
jestem laikiem w kwestii paznokciowych. Chciałabym się nauczyć przedłużać paznokci na formie z szablonu. Na razie oglądam filmiki z yt, ale ciężko jest znaleźć coś wartościowego. Mam nadzieję, że tutaj znajdę odpowiedzi na nurtujące pytania.:)
Pozdrawiam wszystkich i przesyłam buziole.:love:
Witam wszystkich.
Właśnie rozpoczynam przygodę z pazurkami żelowymi. Na dzień dzisiejszy uczę się na sobie, ale w najbliższym czasie wybieram się na kurs. Z wykształcenia między innymi jestem kosmetyczką. Ale prawdziwa przygoda z pazurkami rozpoczyna się dopiero teraz.
Hej wszystkim:)
Mam na imię Aneta i to mój pierwszy raz na tym forum. Bardzo spodobało mi się ostatnio robienie paznokci, dlatego postanowiłam przyjść tutaj i pogadać z bardziej doświadczonymi :))))
Witajcie!
Hej ;)
Mam na imię Edyta. Przedłużeniem paznokci oraz rzęs zajmuję się od dobrych kilku lat. Jestem nowym użytkownikiem natomiast forum jest mi znane od dlugiego czasu :)
Pozdrawiam wszystkie koleżanki po fachu :) :piatka: :soczek:
Witam
Mam na imię Justyna, mam 34 lata. Zawsze miałam fiśka na punkcie paznokci. Robię sobie sama hybrydy od 1,5 roku.
Czytałam często to forum.Jeszcze wiele muszę się nauczyć.Cieszę się że w końcu odważyłam się zalogować.POZDRAWIAM SERDECZNIE !!!:P:P:P:ok:
Hej, świetnie że masz takie samozaparcie i dajesz radę ! :D
Witam serdecznie :)
Witam wszystkich.
Mam na imię Paulina stylizacją paznokci zaczęłam zajmować się od tamtego roku. Na początku zajmowałam się japońskim i hybrydami teraz natomiast zrobiłam sobie kurs na przedłużanie paznokci.
Witam,
Mam na imię Justyna i mam 23 lata. Dopiero od niedawna robię paznokcie żelowe i mam nadzieję, że tutaj się podszkole;-) niedługo będę technikiem usług kosmetycznych^_^ jeżeli chodzi o paznokcie żelowe to mam dużo pytań i liczę na wasze nieocenione rady;)