Słoneczko, te bratki... podoba mi się kombinacja kolorów. Pozwolę sobie skopiować przy najbliższej okazji :) nie pogniewasz się?
Printable View
Słoneczko, te bratki... podoba mi się kombinacja kolorów. Pozwolę sobie skopiować przy najbliższej okazji :) nie pogniewasz się?
Słonko, śliczne malowanki :ok:
No ja wlasnie tak robie ze czekam az wszystko dobrze wyschnie i pozniej pokrywam finishem, ale juz po tygodniu wszystko sie sciera. Dzieki.;)
sloneczko slicznie :)
Koleżanki, a podpowiedzcie jak "zagniatacie" liście? Bo próbuję to rozgryźć i nie potrafię :( a tak mi się to podoba
Sloneczko śliczne malowanki :ok:
słoneczko śliczne kwiatuchy:ok::wow:
Słoneczko zajedwabiste :D
bardzo mi się podobają :)
same artystki w tym temacie :)
elaxx76 swietne te kolczyki :ok:
farbki które używam to polycolor.... dużym pędzlem dobrze mi wychodzi.... tylko małym nie...;( dlatego uważam, że to wina pędzla.... mam podobny zestawik pędzli.... próbowałam 1,2,6,9(od lewej, zdjęcie na dole) zarówno sztucznymi jak i naturalnymi i ni chu...chu...:placz: podobnych pędzli mam cały pęczek a nawet zwykła muszla one stroke mi nie wychodzi:placz:
P.S Konia z rzędem za porządny pędzelek.....
Sloneczko bomba!
Święta racja ja zrobiłam sobię dłuższa przerwę i teraz mam problemy..
taaa nie ma co...;P żebym ja miała takie problemy ;]
plushak cudne są :) chyba nikt nie potrafi zaginać płatków tak jak Ty :) iw ogóle co ty gadasz ? jakie problemy?
a wy zdolne a takie głupoty opowiadacie :p
dobrze Elu będzie kpk :kwiatek:
Plusia to dawaj :skacze: bo ja wlasnie tło na kolczykach pomalowałam :woot: to bym mazneła te twoje kwiatki jak mi co wyjdzie:blink:
---------- Dodano o godzinie 16:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:14 ----------
cos zmalowałam :blink: ,ale Pluszka to ja nigdy nie będe ;(
http://img207.imageshack.us/img207/3214/moje465.jpg
elaxx76 super te kwiatuszki :)
ja robiłam taki komplet koleżance
http://www.voila.pl/032/mglw5/index.php?get=1&f=1
Elaxxx nie gadaj :* dobrze idzie !
Zołzella uwielbiam Twoje kwiatki.. są inne niż wszystkie.. Takie tylko Twoje.. hm.. Powiedziałabym nawet ze taki znak rozpoznawczy.. Strasznie mi sie podobają !
Plusia, Ty i problemy z malowaniem kwiatkow ?
w zyciu nigdy, przeciez kolczyki sa przecudne i nie rozumiem - jaka przerwa, przeciez caly czas malujesz farbkami :)
Elu sa bardzo ladne, rob nastepne i chwal sie :)
Zolzella piekny secik :) bardzo ladnie wygladaja kwiatuszki, faktycznie inne niz reszta :P :)
Rewelacja, ja też tak chcę.Czas zacząć ćwiczyć :]
Zołzella uwielbiam Twoje kwiatuszki !! :love:
Elcia Ty wiesz:D :kwiatek:
Ostatnio o wiele mniej maluję bo ucze się żelków i to mnie pochłania ale obiecuję się poprawić:)
cudownie wam wychodzą te cwietki-ja nadal ćwiczę :D
Załącznik 37187
natalia268 rany ale mnie zawstydziłaś :wstydek: nie pomyslałabym ze komus sie spodobaja tak bardzo i że sa jakieś szczególne :kwiatek:dzięuje:kwiatek:
rudzia1985,plushak ale mnie zaskoczyłyście mega pozytywnie:love::love::love:dziekuję bardzo
Plusia one są troszkę z twoich skopiowane - mój autorytet :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 19:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:54 ----------
meg19791 piękna szkatułka :) cudnie wycieniowane tło i kwiatuszki śliczne :)
Plush oczywiście jak zwykle pokłony dla mistrza!!:master:
Elaxx bardzo ładne :):)
zołzella mnie też urzekł kształt tych kwiatuszków:)
meg boska szkatułka!!
A to moj efekt nudy...przyozdobione pojemniczki będą na pędzelki i pilniczki :)
Aga, pięknie ozdobione (już się zachwycałam w galerii :D), bardzo ładne kolory, jakich farbek użyłas?? :)
Plush, Elaxx, zołzella, meg piękne sa wasze prace!:brawa::brawa:
Ja stworzyłam coś nowego:haha:
http://images46.fotosik.pl/617/f1bc77d66130fe5e.jpg
http://images38.fotosik.pl/647/19a7b9e63f48cf3d.jpg
---------- Dodano o godzinie 23:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:14 ----------
aga ominęłam cię przepraszam! Piękne!!!
hej dziewczyny mam ogromną prośbę
Mogłybyście mi powiedzieć jakie pędzelki kupić do zdobienia tą metodą no i gdzie przedewszystkim:/:
http://forum.wzorki.info/pomoc-pytan...do-farbek.html
Zwykłym prostym do żelu 4 też się fajnie maluję ;-)
kolinsky bomba :) dłużej wytrzyma :)
acha ja myślałam że to jakieś specjalne muszą być :P
Te "specjalne" zazwyczaj kilkakrotnie droższe a takimi zwykłymi też się da :))
aga boskie pojemniczki :D dobrze ze je wstawiłas :D bo ja dzisiaj bede sie znęcała nad pjemniczkiem na pędzelki i pilniczki wąłsnie i do tego pomalowąłm go na czarno - złote tło :D:D:D
Lilka każde ćiczonka sa potrzebne ;) rekę trzeba ćwiczyc niestety nawet jesli nie wychodzi na początku jak zaplanowana metoda ;)
plusiu boski!!
elax extra:wow:
meg super i ten dobór barw:ok:
aga niebiańska praca!!
zołłzella śliczny komplecik:kwiatek:
lilka coś ci już wychodzi:brawa:
Próbowałam cos namalować z Pluszakowym kpk i nic mi nie wyszlo :sciana: Wiec musiałam tamto zamalować i wyszło mi to :torba: Pluszko no niestety ale musisz przyjechac i nauczyć mnie malować to co umawiamy sie na jutro ?? :]
http://img30.imageshack.us/img30/5650/moje467.jpg
Matkooo, wlazlam tu a tu tyle cudeniek... no normalnie szok
plusia prosze Cie... nie wystawiaj moich steranych nerwów na probe.. piekne sa
zołzella, czysciutkie piekne, slodkie
aga... super... ten taping gabeczka, czy tam pedzelkiem swietnie to gra(te mgielki)
meg.. ale szkatuła.. elegancja-francja
elax.. wychodzi Ci bosko!
a tu takie
Elax Ty marudo wstrętna :aty: :aty: nie wyszło?? ile ja bym dała, żeby mi choć raz tak nie wyszło. Przecież to są przepiękne one stroke w całej swojej okazałości!! :love:
Kurka, też śliczne kwiatki ;) Pooglądać wasze prace i jak nic w deprechę można wpaść! :D
Ela śliczne kwiaty :)
Kurcia ty to wogóle jak sie za coś bierzesz to idealnie ci to wychodzi ;)
no to pora i na mnie...wczoraj sie zawzięłam i ćwiczyłam :D dziś mam w planach powtórkę z rozrywki i zasiadam z pędzlami hehe oto moje jeszcze koślawe efekty :P (i dziś robiłam na klientce pierwsze "prawdziwe" strołki) :D
Załącznik 37232Załącznik 37233Załącznik 37234Załącznik 37235
piękna róża ci z tych " koślawych" ćwiczeń ci wyszła:wow:
---------- Dodano o godzinie 11:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:30 ----------
mam jeszcze jedno pytanie jakie waszym zdaniem są najlepsze farbki akrylowe i czy takie zwykłe ze sklepu dla plastyków też się nadają??