no do mnie przyszla klientka,mowi,ze miala wczesniej tipsy zalozone(u innej styl.) no i sobie zerwala jak juz miala odrosty,a oto efekt jej poczynań:nie_powiem:musialam jej te formy co chwile poprawiac bo rece jej sie pocily,katastrofa
Printable View
no do mnie przyszla klientka,mowi,ze miala wczesniej tipsy zalozone(u innej styl.) no i sobie zerwala jak juz miala odrosty,a oto efekt jej poczynań:nie_powiem:musialam jej te formy co chwile poprawiac bo rece jej sie pocily,katastrofa
Wisniena, Kaka - świetnie sobie poradziłyście :D dobra robota :ok:
też tak myślę...wisienka i kaka świetna robota :)
kaka80 brawo! metamorfoza na medal :)
wisienka - super frenczyk:) czysciutki i zgrabny:)
kaka - fajne skromniaki, i kolorek mi sie podoba,( bardzo nawet mi sie podoba:))
Kaka brawo genialnie sobie poradziłaś i jak pięknie się błyszczą :)
Kaka- bardzo dobrze to zrobilas,sa Jak naturalne,Super!
Kaka mega naturalnie wygladaja :) bardzo fajny efekt ;)
dziekuje wam bardzo ;) a to jest cover no 1 Indigo i na nim cieniutka warstwa Glamour :D :*
a ja ostatnio przestałam ogryzać paznokcie, ale po wieloletnim ich zjadaniu moja płytka paznokciowa jest strasznie maleńka, nie chciałam jej przedłużać, ponieważ jakbym miała dłuższe to by mnie ciągle korciło w nich dłubać, postanowiłam więc pomalować sobie je hybryda z la perl, którą niedawno zakupiłam z podkładem BlueSky shellaka ;p efekt ocencie same, dalam dwie podobne fotki bo nie moglam sie zdecydowac ktora lepsza;p hahhaha
Dzięki dziewczyny, te kolorowe to była tragedia z resztą nudziak też dopiero na zdjęciach widzę co zle zrobiłam ;/ ale niestety kolor już taki ładny nie jest... po 2 dniach po prostu zzieleniał.. myślę że to wina ewidentnie tej gęstej jednofazówki z modeny. Wypierdzielam ją do kosza... albo będzie tylko na szkielety. Jutro poprawiam to co 'zbubałam' bo aż żal nosić takie paznokcie.. echh :(
dzisiejsze, przed wykonane u innej stylistki. klientka nie pozwoliła zdjąć sobie tych tipsów (środkowy tips tunelowy imitujący formę ja dokleiłam) kolory to piękna mięta i boski turkus, jednak nie wyszły na fotce:(
To co miała wcześniej to koszmar... za to w twoim wykonaniu bomba :) Zwłaszcza te cyrkoniowe:)
Co za masakra! Te Twoje piękne, cyrkoniowe boskie
Jaki macie sposob na cyrkonie na paznokciach zelowych ja probowalam juz roznymi sposobami:
na klej i pokrywam top coatem uv, na jednofazowke... i po tygodniu odpadaja...
Evelyn świetna przemiana i w dodatku "na bogato" ;), wcześniejsze to małe koszmarki :o
Evelyn no nieźle !! super brawa!:) masakryczne przed;/
gonia. co do cyrkoni ja na kleju i obtulam nablyszczaczem ale trzyamaja sie wtedy tylko kiedy sa to prawdziwe cyrkonie bo inne cyrkonie typu plastik tez mi odpadaja
klientka nie pozwoliła zdjąć, ale super doprowadziłaś je do porządku :) w zuciu bym nie wpoeidziała ze to 'te same' GENIALNA stylizacja ! i cyrkonie oo jaaa :skacze: :slina:
Evelyn - to co miała ta pani wcześniej na pazurkach to jakaś masakra !!!! Za to Twoja praca jest prześliczna :slina:
Evelyn, kolorki piękne :love: a cyrkonie dodają uroku ;)
Iraa, od razu lepiej!!!
Evelyn Ty MISTRZU ! :kwiatek: Te cyrkonie wymiatają :love: :love:
gonia spróbuj tak:
- w miejscu gdzie ma być cyrkonia gęstym żel budującym zrób sporą kropkę
następnie w tę kropkę wciśnij cyrkonię (wówczas zostanie ona otulona żelem)
i szybko do lampy ....
lub
- pod miejsce gdzie ma być cyrkonia aplikujesz minimalnie żel budujący ( w małej ilości chodzi tylko o to aby cyrkonia się do niego przykleiła)
i wkładasz do lamy na minutę
następnie żelem budującym otulasz cyrkonię cienka niteczką ( w taki sposób jak oczka w pierścionkach sa zatopione)
i szybko do lampy
na koniec przecierasz cleanerem i nabłyszczasz
cyrkonia nie ma prawa odpaść aż do odnowy :)
Zarówno w jednym jak i drugim sposobie musisz
odpowiednio dozować żel budujący aby estetyka stylizacji nie ucierpiała :)
piekna przemiana , od razu dłoń wygląda elegancko :)
Evelyn metamorfoza piękna, świetna robota :)
Iraa ślicznie wyszło :)
evelyn świetne pazurki !! Notabene fajnie mieć takie klientki, co pozwolą zaszaleć ;)
A dziś miałam metamorfozę stóp,pani biega w maratonach i na ostatnim "zgubiła" środkowy paznokieć prawej nogi i zszedł jej duży z lewej, a że szykowało się wyjście w japonkach.... :D
Świetne metamorfozy aż się miło patrzy :) Ja dodaje zdjęcia pazurków dziewczyny która ma przerośnięta płytkę paznokcia, paznokcie zawijają jej sie w dół, a na każdym palcu ma pusta przestrzeń między płytka a skórą poza tym są strasznie grube , niestety nigdy nie pomyślałam żeby jej zrobić zdjęcia przed:P, następnym razem zrobię i wstawię :) na tych zdjęciach trochę widać że są szponowate ,ale starałam zrobic je jak najlepiej (i Tak wiem ze nie umiem robić ozdób z akrylu :))
Iraa -piękna metamorfoza :skacze:aż mi żal, że moje jeszcze nie zażlowane, chyba czas na moje:P
Różnie,zależy od sytuacji ;) tu akurat jest akryl cover Astonishing,żel clear Indigo i white cream też Indigo ;)
Iraa - super Ci wyszly, przepiekne sa ;)
Ira :wow: kawal dobrej roboty. chyba w zyciu nie bede biegala ,nawet nie wiedzialam ,ze sobie taka krzywde mozna zrobic z pazurami u stop ?!!
pazurki akrylowe ;) (niestety pani nie pozwoliła wyciąć skórek)
Iraa masz wprawę w metamorfozach:D są świetne!
Iraa pieknie wyszlo,nawet ze skorkami:P
a tu drobna ale szeroka plytka starszej pani,jak powiedziala-nie wiem jak sie przyzwyczaje,mnie nawet lakier do paznokci przeszkadza :huh:-no coz jakos przezyje:D
Ira, świetne te pazurki jej zrobiłaś! Z galaretką mi się skojarzyły :D
Kaka, pięknie, od razu dłonie bardziej eleganckie, nie wiem w jaki sposób lakier jej może przeszkadzać, no ale cóż :D krótkie jej zrobiłaś to raczej nie powinna mieć problemów ;)
Iraa - świetna metamorfoza :D
Kaka - od razu lepiej łapka wygląda :ok:
Ale u r w a ł... :P klientka ma swoją płytkę bardzo króciutką, a lubi dłuuugie migdały, to się nie mogło dobrze skończyć i nadeszła ta chwila gdy...no jak widać :P
o jaaaa! znam ten ból ale na szczęście nigdy az tak mocno skaleczonego nie miałam. Metamorfoza super;) Pani nie bała się robić kolejnego długiego po takim wypadku??
ja mam jedna klientkę której wszystkie paznokcie tak poszły kiedy łapała swojego 70kg psa....