W końcu płeć piękna nie :P :D
Printable View
wow, świetne prace :)
Edit, Emila zaje......fajne. Pomarańczowy brokat super.
pogodka20Dziekuję bardzo:przytul:
pomaranczki sliczne :) Emilko, po przemianie swietnie sie prezentuja! :D
Edit bardzo słodkie pomarańczki:ok:
Emilia podoba mi się taka zmiana płci;]:ok::ok: ten niebieski:love:
edit7715 , Kasiaczek ! wasze prace są cudne ! tylko pozazdrościć :kwiatek::kwiatek: :):)
A tutaj 2 moje prace cieniowane fioleciki:
http://images40.fotosik.pl/285/7e56d61976b9af93med.png
Oraz french ze srebrnego brokatu ( średnio byłam z niego zadowolona bo dopiero później zauważyłam że uśmiech mógłby być bardziej zaznaczony ... wtedy byłoby lepiej. :( ) :
http://images47.fotosik.pl/289/2f51f93cfc20e9ab.png
mnie sie bardzo te rozowe podobaja :D srebrne sie ladnie blyszcza :D
Dzięki :D
Fakt ! srebrne bardzo ładnie się błyszczały i mimo braku pięknej linii uśmiechu :(:(:(:( (do tej pory mnie to gryzie heheh) , koleżanka była bardzo zadowolona :) A to najważniejsze !
paznokietki000 pazurki ładne :ok:
Emilio B. Dziękuje ! :) :kwiatek: Byłam na twoim profilu i oglądałam album ... przecudne te pazurki :D:D
Kurde ... jak Ja bym chciała kiedyś dojść do takiej wprawy jak wy ;( może po kursie się coś zmieni, a to już niedługo ! :skacze: nie mogę się doczekać !!
to czekamy na relacje z kursiku ;)
Dzięki :kwiatek::kwiatek:
paznokietki, różowe są super. :D
a tak poza tym, to nie chcesz mi przypadkiem oddać miejsca na kursie? :P żartuję oczywiście, ale sama chętnie bym się na kurs wybrała, ale poczekam jeszcze trochę. :)
:)) Ja zaraz po maturce biegne do pracy i za pierwszą wypłatę biegnę na kurs :love::love::love: to znaczy że już w czerwcu powinnam go rozpocząć :) Na pewno zdam wam relacje. Jeszcze dokładnie nie wiem gdzie się na niego wybrać :huh: myślałam o "Beautica" :yess:
to powodzenia przede wszystkim na maturze
Nie dziękuje (żeby nie zapeszyć) :D
Oby było OK :) zostały niecałe 2 dni ... stres rośnie :o:o:o:o
Edit, Emila, Paznokietki - śliczne te Wasze pazurki :ok:
Belunia widziałam twoje pazurki . . . cudowne :D:D długo już robisz ? :):)
Paznokietku- dziękuję, pazurki robię już 2 lata ale widzę, że za każdym razem co jedne to są ciekawsze (nie chodzi mi tu by się chwalic ale o fakt że w dużej mierze dzięki temu forum...wiele znalazłam tutaj cennych porad a jestem samoukiem więc bardzo mi się przydały...dziewczyny są tu bardzo pomocne i kochane :) )
Zauważyłam :)
np: na "forum-wizaż" te dziewczyny są mało pomocne, ciągle docinają itp. A tutaj wszystkie jesteście miłe i aż chce się tu wracać :D:D Zresztą można się dowiedzieć wiele przydatnych rzeczy.
Buziaki ;)
Emilia ślicxzne pazurki !! świetnie się prezentują:D
paznokietki000, ładnie wyglądają, a cieniowanie super :)
Emilia B., nieźle wyszła ta operacja :D
paznokietki000 bardzo ładnie wyszły pazurki:)
madzialenkabuziaczek
gattina Dziękuje :kwiatek:
Ciągle staram się uczyć ...i tak wciąż widzę pełno wad :/: liczę na to że kiedyś będę robiła pazurki podobnie piękne do waszych :)
kochana ja trzymam kciuki i jestem pewna że z czasem dojdziesz do wprawy;) głowa do góry:przytul: każdy kiedyś zaczynał:) poczytasz forum dowiesz się coś więcej, zawsze możesz zadać pytanko jeśli nie znajdziesz na forum odpowiedzi a kochane dziewczynki odpowiedzą;)