Milenka świetna wiadomośc ! GRatki ! :)
Tobie Asiek również gratuluje ! :kwiatek:
Mam nadzieje, że będzie w końcu więcej zdjęć brzuszków ! :D
Printable View
Milenka świetna wiadomośc ! GRatki ! :)
Tobie Asiek również gratuluje ! :kwiatek:
Mam nadzieje, że będzie w końcu więcej zdjęć brzuszków ! :D
Dziewczyny mi na tym pierwszym teście wyskoczyły od razu 2 kreski potem poszłam do apteki kupiłam jeszcze jeden test ale na tamtym to nic zupełnie mi się nie pokazało..;/
http://images38.fotosik.pl/1415/2110a715bc36f2bbmed.jpg
asiekfr gratulacje :D
milenka jakis wadliwy moze lec po trzeci i rób ;)
Milenko trzymam kciuki aby sie okazalo ze masz w sobie dzieciatko;) ja bym juz u lekarza byla hihi ;)
Milenka ;) gratuluję. Rób kolejny test albo śmigaj do lekarza :)
Milenka to ja dalej trzymam kciuki:*.
Nooo, Milenko, bardzo się cieszę :skacze: Teraz śmigaj do lekarza, żeby fakt potwierdzić ;)
Do lekarza może pójdę jutro jak będzie miał wolny termin... Zrobiłam znowu test i znowu wynik pozytywny...
Gratuluje dziewczyny !!! :D moze tamten test byl jakis stary albo wadliwy?:/
E, Milena to jak masz 2 x pozytyw to chyba juz nie blad :)
Ale do jutra warto poczekac by sie do konca upewnic...
Trzymamy kciuki :)
Milenko gdzie jestes????????????? wszystkie czekamy az w koncu napiszesz , ze bedziesz miala dzidzie!
Jestem jestem...
Do więc 3 testy wyszły mi pozytywnie.
Dziś na 14:45 mam lekarza.. tylko dajcie mi dziewczyny jakieś rady o co się pytać itd bo ja zielona jestem... Nie spałam całą noc ze stresu... Co i jak napiszę wieczorem bo po lekarzu mam zaproszenie na obiad do przyszłe teściowej... A mdli mnie tak że szok... głodna jestem ale strasznie mi niedobrze..;/
no ja na cale szczescie nie mialam zadnych mdlosci ;) jedynie raz zwymiotowałam jak zjadłam kromke z ogórkiem i popiłam sokiem z grejfuta heh ;)
hm a co masz sie pytac mysle, ze sam Ci lekarz powie na kiedy termin, ktory tydzien... zleci Ci pewnie badania morfologii i poda nazwe witamin jaka masz wykupic i brac w ciazy. a i nie wiem jak ale moj lekarz kazal mi brac kwas foliowy ale teraz wszystko sie zmienia i moja kolezanka co jest w ciazy to lekarz jej kaze tylko brac witaminy bez kwasu bo w tych witaminach juz jest zawart kwas foliowy.
Zwroc uwage jaki to lekarz , czy dobre wrazenie na tobie zrobil
ja mialam na poczatku okropnego lekarza... przepisywal mi tabletki nie mowiac na co to jest, nie zlecał mi robic badan morfologii a podobno trzeba je robic co miesiac. i kiedys bylam na kontroli tak mi ponaciskał brzuch strasznie mocno ze potem spac z bolu w nocy nie moglam i zmienilam lekarza. i byl juz wporzadku
Nie do tej pani doktor to chodzę już jakis czas. Moja mama i siostra też i wszystkie jesteśmy zadowolone:)
A nie wiem ona mi zrobi jakieś usg czy coś??
tak ja mialam na pierwszej wizycie , mialam usg dopochwowe mialam pobierana cytologie i badanie piersi
Jak ja bylam u gina bo mi sie okres spoznial 3 miesiace, testy negatywne ale dla pewnosci powiedzialam, ze nie mam okresu i czy moze mnie zbadac.
Wziela mnie na krzeselko, podlaczyla USG i sprawdzila. Nic nie wykazalo.
Mozesz powiedziec, ze okres Ci sie spoznia, 3 testy pozytywne, niedobrze Ci itd. I czy moze zrobic Ci USG :) Dopiero jak stwierdzi, ze jestes to zacznie Ci opowiadac co powinnas robic lub sama zapytaj :)
No to ja już po wizycie. Wszystko jest ok. Wyszło że to +/- 6 tydzień :)
Powiedziałam też mojemu Pawłowi :) szczęśliwy ale wiadomo na razie tak jak i ja w szoku jest :)
Boję się tylko powiedzieć mojej mamie..
Milenko dlaczego sie boisz? jestes dorosła, masz faceta...
ja żałuje , że nie powiedziałam od razu mamie tylko dopiero gdzieś w 3 miesiacu... czasami mam wrazanie ze ma zal ze jej odrazu nie zaufałam... tylko trzymałam to tak długo. W sumie domyslala sie tzn tato moj sie domyslal i nakrecal mamuske ze chyba kaska w ciazy jest ale czekali cierpliwie az sama powiem. oczywiscie szok byl dla nich bo 17 letnia corka w ciazy co to bedzie , mloda babcia, szkola... ale wspierali mnie i nadal to robią i teraz nieraz słysze jak moja mama mowi do małego "oskarku co ja bym bez ciebie zrobila"... juz nawet godziny bez niego wytrzymac nie moze ;) czasami kurde zazdrosc we mnie jest :d do tej pory mi wszystko kupowała hehe a teraz wszystko małemu hihi ale to tak na pocieszenie :) nie zwlekaj milenko;*
Boje się bo moja mama będzie kazała mi się z domu wyprowadzić na 100%...
Gratuluje, teraz dbaj o siebie :)
Jesli nie chcesz jej powiedziec z jakis wzgledow bo np. boisz sie, ze Cie "wyrzuci" to powiesz jej dopiero jak z Pawlem uzgodnicie co dalej a im szybciej tym lepiej.
Wtedy bedziesz mamie mogla powiedziec, ze bedzie babcia ale jak na moje to bedzie sie cieszyc, mimo Waszych stosunkow :)
Glowa do gory :)
Pomyślałam że powiemy jej w weekend jakoś może w niedziele... Bardzo zależy mi na tym żeby i Paweł był przy tej rozmowie. Co będzie to będzie... Mam w końcu 25 lat a nie 15 :)
Milenka!!! Ciesze się z Tobą!! Miałam kiepski dzień, wchodzę na forum a tu taka wiadomość :D! Wszystko będzie dobrze! Dbaj o siebie i nie stresuj sie!!
Milenko, to chyba powinna być wielka radość , że jesteś w ciąży, nie ma co ukrywać, jesteś dorosłą kobietą w idealnym wieku na mamę! Gratulacje!!! :)
Dziękuje dziewczyny :*:*
gratuluję Milenka :*