chyba idę spać,bo jutro uczelnia na mnie czeka :D
Printable View
chyba idę spać,bo jutro uczelnia na mnie czeka :D
A ja jakoś tak dzisiaj wcześnie wstałam. Jestem po spacerku z psiakiem. Ugotowałam już rosołek, kurczaczek już jest w piekarniku, ziemniaczki obrane . . . Jakoś mi to dzisiaj szybko idzie.
A teraz pije kawcie i wcinam ciacho :good:
a u mnie smutno :( tata po prawie 3 tyg pojechal do domku i jakos tak pusto bez niego :(
ciesze sie tylko ze udalo mi sie go do muzem wyciagnac mimo zmeczenia-bylo super!!
u mnie tez smutno
no ale trza zyc dalej
zaraz ide spac bio rano znow to samo co codzien-trza wstac
ja idę spać :D siedziałam na forum całe dwie bite godziny :skacze:
Mnie skusilo na sprzatanie hihi :D dostalam jakies weny tworczej;) i oczywiscie lukam na forum jakze by inaczej:P
ide spac-oczy mi sie juz same zamykaja.
robilam dzis paznokcie na konkurs-ale szkoda gadac co za brzydactwo mi wyszlo-ale nie mialam sily juz poprawiac :(
DOBRANOC!!
jutro wolny ranek wiec moze w koncu pospie :)
jest 4 rano :) w końcu mam czas i ochotę żeby przeglądnąć forum :)
Ciężko mi zasnąć po dzisiejszych przeżyciach pewnie zegnie mnie po południu hehe
Wysłałam pazury na konkurs zimowy :)
dopiję kawkę no i nie wiem ...
ciągle myślę o prezencie ..
siedze w pracy i zasypiam prawie, pogoda paskudna....leje :(
a u nas pogoda piekna :)
wlasnie wrocilam z miasta i sie delektuje nowa herbatka zielona z jablkiem-pycha!!
u mnie dzis cieplutko tylko co z tego ze nie mam czasu na spacerek ;( wyszlam dzis az na 15 minut z domu i to do lekarza!! a buuu chora jestem a jeszcze tyle klientek mam ;( ;( ;(
zdrowiej :*:*
ja własnie robię sciąge z chemi :skacze: a zaraz ide do dentysty i póxniej do rossmana odebrac prezent :P
ide kuć chemie;(
AS ja własnie oglądałam House (1 i 2 odc. 6 serii) i tak mi Go szkoda, bo se poznał tam taką babkę co odwiedzała swoją przyjaciółkę w tym psychiatryku ( :P ) i on się zakochał chyba w niej i się całowali i cos tam sie działo na tym krześle (zazdrosna jestem, a co ;P) A później on się dowiedział że ona ma męża i dzieci i se ta cip*a wyjeżdża do Arizony i mu drzwi zatrzasnęła przed nosem a ten sie popłakał, łeeeeeeeeeeee!!
;(
dzidzia zycze zdrowka!!
tez czuje jakby mnie cos bralo-a nie moge byc teraz chora-pije duzo mleka z miodem-moze pomoze :)
dzis mnie czeka sprzatanie nowej kuchni zebysmy mogli juz w weekend powoli rzeczy przenosic co sie tak nie uzywa
zaraz zmykam na basen ehh;P
kurde w tych urzedach masakra , jednak nie rusze z zakladem w grudniu dopiero od stycznia a buuu , mam 3 dn wolnego i zamierzam w koncu przesiedziec dobrych kilkanascie godzin na forum hihi
siedze na forum i czytam zaleglosci ;) za chwile biore sie pierniczki :)
a ja prawiezasypiam nad klawiatura
ale ze to forum wciaga to posiedze jeszcze z 5 min
Siedzę w mariborskim akademiku i czytam forum (spać się nie da, bo za ścianą impreza) :( No, i jeszcze szukam zdobień świątecznych ;]
a ja właśnie skończyłam roić naleśniki z serem :D teraz siedzę nad kosmetologią i dermatologią, ale znając życie to będzie wyglądało tak ----> 5 minut z notatkami i pół godziny na forum :D
Znowu wydałam kupę kasy na allegro chyba mnie mąż z domu w końcu wyrzuci albo internet odetnie.
Zrobiłam kolejną kartkę na święta dla koleżanki, a teraz czytam forum.
a ja przerwa 2 godzinki<no juz tylko godzinka > bo klientce dziecko zachorowalo... w sumie dobrze bo mi sie za Wami stesknilo :* tak wiec siedze jeszcze chwilke i nadrabiam zaleglosci...
a ja siedze z chlopem caly dzien w domu i fiola dostaje...2 kompy chodza od rana i guzik moge napisac na forum bo komp mi zamula ;) ludzie...
z zaraz ide robic waleki z kremem bo mam smaka :)