Zuzaneczka - ała !!!! To musiało klientkę zaboleć ;( ale ładnie jej to "naprawiłaś" :ok:
Ps. Mamy chyba ten sam pochłaniacz, różowy :skacze:
Printable View
Zuzaneczka - ała !!!! To musiało klientkę zaboleć ;( ale ładnie jej to "naprawiłaś" :ok:
Ps. Mamy chyba ten sam pochłaniacz, różowy :skacze:
Zuzaneczka-musialo bolec. Ale swietna metamorfoza.
komplecik ;)
Iraa - piękny komplecik :D
zel na stopach mi sie bardzo podoba :)
u mnie przed autor nieznany, i po żel na naturalkach bez wydłużania ;p
suoki miałas troszkę pracy,ładne świecidełka,
u mnie czerwone akrylki ;) pani przed 60-tką,zauważyłam ostatnio,że panie w "średnim" wieku coraz częściej korzystają z naszych usług :skacze: miło widzieć zadbana panią,która może być babcią :)
i jeszcze jedna dziś była-zapomniałam :)
Ira jak ja bym chciala miec takie starsze klientki :) mialam keidys kobietke kolo 50:) i tyle;p
Iraa- to zrobilas! Ja tez mam babki Po 50.
Iraa śliczne te drugie, kwiatki mi się podobają
Miesięczny odrościk no i po :) Powiem Wam, ze fakt -te paznokcie mogły być duzo lepiej zrobione nie twierdzę, ze nie. I tak przy makabrycznie wiercącym się dziecku wydaje mi się, ze nie jest źle. Ale kurcze jestem z siebie dumna, że po miesiącu zero zapowietrzeń - w końcu! <jupi> :jupi: uszkodziłam jedna skórkę, ale klientka wybaczyła ;p
Przy okazji widać jak paskudnie żółty odcień daje gęsta jednofazówka z modeny. Na nowych pazurkach już zwykła.
pani lat 56,zobaczyła dziś moje pazurki i zapytała czy może mieć takie same ;)
Ja na to,że takie same to może nie,ale zrobię podobne ;P,pomysł przypadł jej do gustu ;)
i dzięki Tobie pani czuje się o niebo lepiej i młodziej :P
Ira - piękne pazurki, moja mama też jest po 50 i nosi wszystkie zdobienia i kolory, powiem lepiej, im bardziej się u niej błyszczy tym lepiej :D to taka moja sroczka kochana :ok:
rewelacja!! piękne paznokcie i zdobienie! :)
iraa normalnie szok :) super ze sie babeczka na takie zdecydowała :) na pewno ją odmłodza :)
ja tez miałąm kiedys babcię (serio serio bo taka pod 70-tkę) i pierwszy raz zrobiła sam jasny pyłek z muszlą w kolorze kości słoniowej a za drugim razem zaszalała bo móiw ze tych to nie widac - i zrobiła ciemno fioletowy brokat z czerwona drobinka i na kazdym paznokciu strołki :D
ja sobie mojej babci z takimi nie wyobrazam:D
Dziś kolejne samodzielne ściąganie paznokci-oczywiście żeby było szybko...
metamorfoza super udana
bardzo podoba mi się kolorek stylizacji :)
Iraa super, ze masz takie panie :D Wszystkie twoje metamorfozy cudne :)
Moja babcia jak u mnie jest to zawsze chce miec pomalowane paznokcie, ale tylko przezroczystym, bo mowi ze inne babcie beda gadac, ale ostatnio zrobilam jej takie z drobinkami blyszczacymi to byla bardzo zadowolona :) i babki jak widza jej paznokcie to sie pytaja ¨Iza?¨ a babcia dumna z wnuczki :D
Iraa - co tu dużo mówić, pięknie jak zawsze!!c:ok:
pazurki akrylowe i farbki ;)
Bardzo optymistyczne pazurki;)):skacze:
uwielbiam patrzeć jak z takich "kołków " paluszki przeobrażają się apetyczne damskie dłonie :)
Iraa piękna przemiana
zyza super frenchyk
kaka80 szkoda, że pani nie chciała migdała, no ale za kolor mogę jej wybaczyć :D
wczorajsze dwie metamorfozy obgryzek :)
nanami7 jakiego białego żelu do frencha uzywasz?
amorek extra to wyszlo;)
a mi sie przytrafiła kobietka,ktora chciala biala,szeroką koncowke,zeby wyglądało na przyklejony tips:wow:a dobrze wiedziala,ze pracuje tylko na formie,ogolnie bez covera,prawie bez linii usmiechu,chodz i jednego i drugiego troche przemycilam:wstydek:wogole nie w moim stylu:huh:
a druga metamorfoza przebiegla juz spokojnie :rolleyes:
Amorek-piekna zmiana!!
Evelina.J śliczne pazurki, widzę zamówiłaś coverek ,tym razem jaki?
słowo daję, ten jesienny poranek u kazdego na zdjęciach wygląda inaczej....
Każdy aparat czy telefon inaczej uchwyci kolor
Hahaha nie wiem czy można nazwać to metamorfozą, ale wstawiam to tutaj ... moje zmagania strolkowe zdjecie przed zdobieniem i po ;p nareszcie moge nosic paznokcie;p
Souki-zrobilas je bogateee!! Sliczne kwiaty!
moja mala metamorfoza, raczki zapracowane wiec sa jakie sa:)
ważne że teraz wygądają piękniaście
i metamorfoza na wielki plus
dzisiaj spracowane dłonie mojej mamy, nie dała zrobić fotki obu rąk, bo prawa była jeszcze gorsza ;p ja też zjadałam tak kiedyś :/ poradziłam sobie??
to żel na formie
mala super to zrobiłaś, po prostu różnica jest rewelacyjna :)
souki pewnie, ze sobie poradziłaś !!!
ładny kształt paznokci