Witamy nowe osóbki :macham:
Printable View
Witamy nowe osóbki :macham:
Witajcie dziewczyny:) :macham: mam na imię Ola i jestem tu nowa :) mieszkam w Gliwicach i zajmuję się stylizacją od ponad dwóch lat, na wiosnę pragnę otworzyć własne studio, jak na razie to jest mój najważniejszy cel:skacze:
Witaj Candy! Lepiej trafić nie mogłaś :) :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Forum Ci się na pewno spodoba, miła atmosfera i wszystko to czego stylistka potrzebuje :)
Witam serdecznie, nazywam się Ola, stylizacją paznokci zajmuje się od września 2010. Ukończyłam kurs stylizacji paznokci metodą akrylową i żelową.:D
Witamy nowe "forumki " :)
No więc i ja się chciałam przywitać ^_^. Jak Nick wskazuje mam na imie Marta. Stylizacja paznokci zajmuje sie od 2 lat...
Trafiłam tutaj przez przypadek takze mam nadzieje ze bede tu mogła z Wami miło spedzic czas i duzo ciekawych rzeczy sie dowiedziec.^_^
Witamy :skacze::skacze::skacze:
Królowa To forum wymiata ! :D Witaj Marta
tu jest sweetaśnie (jak by powiedziała moja córka) :) witamy witamy :)
Witam wszystkie nowe osobki!
I ja witam.
Do tej pory nie miałam styczności ze stylizacją paznokci i jestem tu głównie po to, żeby podejrzeć co i jak. Może akurat się w tym odnajdę. Pozdrawiam;)
Witamy Witamy ;***
Hello Lady :)
Dzięki za ciepłe przywitanie;)
ladyRebellion - witaj cieplutko;] napewno duzo wyniesiesz z tego forum;]
Witam wszystkich serdecznie.
Od 2 lat jestem po kursie stylizacji, a w zawodzie pracuję już ponad rok czasu:)
Cały czas trzeba się uczyć i chłonąć wiedzę więc i tu mnie przywiało.
Pozdrawiam cieplutko
witaj Vika.:)
Witam Wszystkich
Mam na imię Edyta. Od 7 lat zajmuje się zawodowo prowadzeniem szkoleń z zakresu manicure, pedicure oraz stylizacji paznokci. Pracowałam w szkołach kosmetycznych w Warszawie oraz przez długi czas w ZDZ na Podwalu w Warszawie. W związku z przeprowadzką od połowy 2010 roku działam w Szczecinie.
Witamy :macham:
Witam Lady :kwiatek:
Vika :kwiatek:
Kultpaznokcia :kwiatek:
oraz wszystkie inne nowe użytkowniczki forum ! :)
Witamy Was;)))
witojcie ;)
witam bardzo serdecznie :)
Witam Vika i kultpaznokcia :kwiatek::kwiatek::kwiatek: