-
Odp: co teraz robicie....
a my juz na nowym mieszkanku od dzis-mam tu internet ale ten na stick bezprzewodowy i jedna strona ok 3min mi sie wlacza, ale dobre i to. normalny bede miala dopiero na poczatku stycznia.
szkoda mi tylko mojego pieska bo za bardzo nie rozumie co sie dzieje z ta przeprowadzka i ze ma nowy domek gdzie bedzie teraz mieszkal :(
-
jestem dzis wk.... na maxa. klientka dzwoni blaga o termin na prawie ostatnia minute-zgodzilam sie na dzis choc mialam w planie wkoncu swiatczne zakupy itp. wstalam specjalnie dla niej o 7 choc nie spalam od 2 do 6 rano bo szwagierka rodzila (ciegle telefony szwagra itp, maz zawozil ich do spitala poetm spowrotem do domu-lekarze stwierdzili ze jeszcze czas, po godzinie znow do szpitala-****nie glowy) to ta malpa nie przyszla i nawet nie zadzonila-co za dzien!!
-
nie dziwie sie ze sie ostro wkurzyłas :/:.. jakas nie powazna ta kobieta.. było ją zjechać :D !!
a dzidzius w koncu wyszedł na swiat czy jeszcze czeka ? :P
Ja to sopiero z pracy wróciłam i jem kuraka :) jestem wykonczona... chodze na placach bo stopy mnie tak bola ze nie wiem.. wrrr... no i plecy bolą ;(
-
dzidzius sie o 12 juz urodzil-bylam na chwile zobaczyc-ale maly,niecale 3kg.
a ona wyobraz sobie dzis zadzwonila i mowi ze zapomniala wczoraj i czy bym miala czas jakos zrobic jej paznokcie-to sie ma tupet-nawet jakbym miala jeszcze cos wolnego to bym jej nie zapisala :)
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Oprócz słodyczy i kasy dostałam......
LAPTOPA!!!!!!!!!!!!!!
Omg.............. Ale sie ciesze!! Jest bosssssssssskiiiii!1 Niebieski i podobno tato zamówił go jeszcze zanim do sklepu wszedł!!:skacze::skacze: W torbie (razem z pełną wersją grą "Wiedźmin" :szczena:, ładowarką oczywiście, myszką i słuchawkami) została cena.... ponad 3 tysiaki!! nie wiem skąd wziął tyle kasiorki.....:crazy:
-
Cytat:
Napisał
rudi80
a ona wyobraz sobie dzis zadzwonila i mowi ze zapomniala wczoraj i czy bym miala czas jakos zrobic jej paznokcie-to sie ma tupet-nawet jakbym miala jeszcze cos wolnego to bym jej nie zapisala :)
pfffff faktycznie :blink:
Szpila.. no to ładny prezencik :) !
Boze ... a ja zamulam i mi smutno.. tak juz od jakis dwóch dni ;/
-
nudze sie ;) nic mi sie po tych swietach nie chce...obzarta jestem i rozleniwiona :P
-
No ostatni raz weszłam na forum bo jutro rano wyjeżdzam i wróce moze jakos w niedziele .. jak ja wytrzymam ;(
:*:*
jeszcze poszperam i ide sie pakowac...
-
a ja siedzę i się nudzę
mój do kina z kolegami pojechał bo ja na tym filmie już byłam xD
-
Siedze i czytam gazetki o paznokciach bo luby poszedł się kąpać . ;p
-
kurczaczki i ciacho juz zrobione teraz tylko zostało sie szykować:)
-
teraz to się obijam ;d po zjedzeniu obiadku ;) jak to ja.. ;p
potem mały spacerek z Rafciem i robimy pizze dzisiaj na kolacje bo nam się zachciało xD
-
Leże z lubym, oglądamy film na TVN.
Przeglądam forum.
Zmęczona jestem..
-
szpila-wow, niezly prezent!!pozazdroscic.
ja od wczoraj leze-grypka, najgorsze ze nie w domu u siebie tylko u tesciowej bo u nas kaloryfery jeszcze farba smierdza i nie idzie wytrzymac :(
-
zamiast kuć do koła ze statystyki siedzę na forum ;p
-
ja podobnie tak jak Natii na forum siedzę zamiast uczyć się to spr. z geografii ;D
-
klientka wlasnie wyszla,wiec odpoczywa, tu i tam hehehh:D:D:D:D
-
a ja zamiast uczyć sie owadów siedze na forum...:D
-
a my dzis juz do domku wracamy!! wkoncu w swoim lozeczku bede spac.
-
zastanawiam sie co na obiadek zrobic bo nie mam pomyslu :(
jakos po swietach na jedzenie patrzec nie moge... :P
-
stresuje sie przed chemią... trzymajcie kciuki, bo jak moj plan nie wypali to nigdy tego nie zalicze;( oby wszystko poszło po mojej myśli^_^
-
usiłuje sobie zrobić pazurki ;D
-
a ja znowu tylko na chwilke buuu ale mam nadzieje ze wieczorkiem bede miec sile to tu wleze na dluuzej :D
-
od jakieś 18 robie plakat*
*czyt. jem, przeglądam forum, i szukam wszystkich innnych zajęć by go nie robić :skacze:
-
Czytam, jem kotleta, skonczyłam grac, pomalowałam sobie .. hmmm :)