Witajcie, jestem tu nowa. Mam nadzieję, że miło spędzę z Wami czas.
Printable View
Witajcie, jestem tu nowa. Mam nadzieję, że miło spędzę z Wami czas.
witam serdecznie wszystkich ;) swoją przygodą z pazurkami zaraziła mnie koleżanka, która mi robiła, a teraz ja sama sobie robię piękne paznokietki ;)
pozdrawiam
Witam wszystkich !;)
Mam na imię Sandra - obecnie przyszła mama (jak narazie córeczki - zobaczymy kto wyjdzie za 4 miesiące :) )
Lingernistka, kosmetyczka , samouk wszelkich pazurów z wielkim planem ukończenia kursów stylizacji i żelowania :) plus oczywiście kurs rzęs - w najbliższej przyszłości ;)
Mam nadzieje ze będe mogła wiele się dowiedzieć - a może czasem pomoc ?;)
Pozdrawiam gorąco! ;)
Hej!
Wiele razy zaglądałam na forum, aż w końcu postanowiłam że może i ja się włączę do dyskusji :)
Pozdrawiam wszystkich :)
Witam forumowiczki:D
Witam :) Mam na imię Klaudia , mam 21 lat :) od roku intensywnie i praktycznie zajmuję się stylizacją paznokci :) pokochałam to :) najpierw od strony teoretycznej , następnie od praktycznej :) uczę się ciągle i szkolę :) pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
Witam, :)
Jestem Klaudia :) Ukończyłam studia licencjackie na kierunku kosmetologi i aktualnie kontynuuję naukę na drugim stopniu :)
Od ponad roku z przerwami staram się stylizować paznokcie :) jestem po 2 kursach metody żelowej, akrylu i hybrydy :) Tak jak w hybrydzie czuję się pewnie tak w pozostałych dwóch nie bardzo :) Liczę na waszą pomoc :)
Pozdrawiam
Klaudia ;)
Witam Wszystkich
Jak juz wiadomo skoro jestem tutaj jestem "nowa" moje imie to Gabi
Pazurkami zajmuje sie od 2008 roku ale nie zawodowo a szkoda bo bardzo to lubie
Zaczynalam od żeli potem akryl no i hybryda naturalna kolej (chyba) Najpierw sie nauczylam a potem zrobilam "uprawnienia" na robienie paznokietkow hehe..
Jestem rowniez wizazysta , stylista praktykiem nie teoretykiem jak w kazdej dziedzinie jaka sie zajmowalm zajmuje i bede zajmowac.Moze na razie wystarczy bo mnie juz bedziecie miec dosc po pierwszym poscie.:D
Siemka, w sumie zaczęłam pisać po forum a się nie przedstawiłam - jestem Angelika, miłośniczka pięknych paznokci :)
Cześć. Jestem Marysia i dopiero zaczynam przygodę ze zdobieniem paznokci żelowych.
Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Piotr, interesuje mnie muzyka i sport :-)
Witam wszystkich użytkowników. Jestem Zbyszek, mam 35 lat, moje hobby to głównie kino i motoryzacja
Witam was bardzo gorąco!!!
Cześć! Mam na imię Darek, 30 lat, moje hobby to przede wszystkim stylizacja i zdrowie. Jestem nowy na tej stronce,myślę, że zostanę tutaj na długi czas. Pozdrawiam użytkowników.
hej kochane
Witam! Jestem Marek i skończyłem 23 lata. Moje zainteresowania to głównie wizaż i dietetyka. Jestem wprawdzie dopiero nowicjuszem na tej stronce, ale myślę, że będę wchodził tutaj w najbliższym czasie. Pozdrawiam
Witajcie!
Jestem Anna i uczę się na kierunku Technik Usług Kosmetycznych, a sama uczę się stylizacji paznokci co niesamowicie mnie pasjonuje i zarejestrowałam się tutaj by mieć stały dostęp do porad i móc się z Wami dzielić moimi postępami :D. Bądźcie delikatne dopiero zaczynam. Pozdrawiam serdecznie <3
Witam. Mam na imię Jarek,25 lat. Moje zamiłowania poza pracą to elektronika i moda. Będę to czasem wchodził aby poznać opinie użytkowników na różne tematy, nie zawsze związane z paznokciami:( Pozdrawiam
Witam jestem Ewa :) Cieszę się że mogłam do Was dołączyć.
Hejka wszystkim! Jestem Edyta, mam 25 lat i interesuje się muzyką, tańcem oraz stylizacją paznokci :)
Dzień dobry! Nazywam się Maja, skończyłam 27 lat. Moje hobby: muzyka, seriale także bieganie
Hej! Pati wita wszystkich, mam 25 lat. Zainteresowania trochę sportu oraz dietetyczna żywność
Witam wszystkich ;)
Hej! Mam na imię Asia i skończyłam 19 lat. Interesuje się przede wszystkim sportem. Lubię także oglądać seriale oraz słuchać słuchać muzyki pop. Pozdrawiam wszystkich użytkowników!
Witam wszystkie forumowiczki :)
Siema. Tu Tomek, jestem 22 latkiem. Zainteresowania: wizaż, sport w każdej postaci oraz świat motoryzacji. Pozdrówka dla wszystkich i spokojnych świąt!
Chcialam przywitac sie z forumowiczkami , hejka 😊:)
pozdrawiam i zycze spokojnych i milych swiat.
Witam wszystkich;)
Cześć wszystkim :)
Mam na imię Karina, mam 26 lat, jestem fryzjerką, która pokochała Wasze forum! ;) Chciałam zostać kosmetyczką, ale jednak wyszło inaczej, więc mam z Wami coś wspólnego ;).
Hej hej! Nazywam się Magda, mam 24 lata.
Jestem w trakcie 3 semestru szkoły policealnej na kierunku technik usług kosmetycznych i po zakończeniu studiów (aktualnie jestem na kierunku niekosmetycznym) chciałabym studiować kosmetologię jeśli będę miała taką możliwość. Na razie próbuję swoich sił na dłoniach swoich i koleżanek, ale w przyszłości marzy mi się praca stylistki paznokci :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich serdecznie!
Cześć! Mam Ula i jestem nowa na tej stronce,wydaje mi się, że zostanę tutaj na dłużej. Nie mam wątpliwości, że interesująco tutaj spędzę czas. Interesuje się sportem, motoryzacją i muzyką. Pozdrawiam użytkowników.
Siema! Tu Edek, 33 lata. Interesuje się sportem, motoryzacją i muzyką. Pozdrawiam użytkowników.
Cześć. Mam na imię Gosia, 23 lata. Moje zamiłowania po godzinach to sport, motoryzacja i muzyka. Pozdrawiam
siemka dziewczyny
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie :) Jestem Ewka :D
Cześć Dziewczyny;]
hej, jestem Anka i witam wszystkich serdecznie :crazy:
Witajcie wszystkie Forumowiczki - z tej strony Sabina ;)