Mariolcia, w życiu nie powiedziałabym że to są Twoje pierwsze pazurki!! Wyszły bardzo ładnie :D
Insane,śliczne pazurki, piękne kolory :)
Printable View
Mariolcia, w życiu nie powiedziałabym że to są Twoje pierwsze pazurki!! Wyszły bardzo ładnie :D
Insane,śliczne pazurki, piękne kolory :)
Belunia-jak zawsze sliczne
Isane -jestem oczarowana ,kwiatuszki sliczne :love:
Belunia bardzo ładne :ok:
Insane te pierwsze mnie urzekły :ok:
insane - cudne oba! :D
Belunia - śliczne pazurki :)
Isane piękne i kolorowe pazurki :)
malinkowe pazurki wyglądają rewelacyjnie
a tu sobie takie cos ;D
Asik pomysły masz fajne :) troszkę popracuj nad budową i będzie git :D np. widzę za dużo masy na pazurkach, boczki do podpiłowania. Ćwicz a sama zobaczysz rezultaty :)
no hmm.. teraz tzn ostatnio juz zaczelam dawac mniej bo juz mialam taki przypadek ze mi zelu braklo ;P :leze:hahahha... pracuje caly czas nad tym no i mam nadzieje ze wkoncu bede robic takie jak wy takie ahhhh sliczne :):love:
No jasne :) zobaczysz ze juz niedługo będziesz śmigać cudeńka :)
ahh no oby ;D tylko zebym jeszcze miala wiecej osob na ktorych te cudenka bede mogla robic :D :skacze:
asik zdobienia piękne super fantazyjne widać wyobraźnię :ok:
proponuję też uzbroić się w cover i pazurki zaraz inaczej będą wyglądać - lepiej ma się rozumieć :D
a z budową spokojnie kochamy pilnik hihihi i będzie meeeega zobaczysz!
insane piękne te twoje pazurki! jesteś niesamowita :)
insane te drugie są super :)
no i co tu wiecej dodawac... skoro i tak wszystkie sa ladne :D
Insane róziowy kolorek super :ok: widzą mi się :D
Asik boczki do spiłowania przede wszystkim no i nie piłuj tak mocno płytki, bo jest przepiłowana... pomysły masz fajne ;)
Insane prześliczne paznokietki :) a ten róż mmmm:love::love::love:
Asik praca czyni mistrza :) ćwicz i zobaczysz że za każdym razem będzie tylko lepiej :) powodzenia :)
Takie wesołe naturalki ^_^
Śliczniutkie są i takie delikatne i słodkie :ok:
Dokładnie... Słodziutkie te naturalki :) Śliczne są :)
Zuzaneczka slodkie cukiereczki:D:ok:
Zuzaneczka - bardzo fajne te wesołe naturalki :D
Hej dziewczyny chce wam pokazać kilka prac ...:)
Te czerwone bardzo mi sie podobaja :)
agatulka88, trzecie i ostatnie bardzo spodobały mi się zdobienia, są taki delikatne. W szpicach by się przydało wydłużenie łożyska coverem, bo tak trochę teraz nie proporcjonalnie wyglądają ;)
no i pilowania jeszcze sporo za szerokie boczki,widac ze zel jest nierowno nalozony na koncu jest grubiej,chyba ze to taka fotka
agatulka - ciekawe prace, widać że masz pomysły :) popracuj nad budową i bedzie super
Kolorowy frenchyk :)
http://img138.imageshack.us/img138/9111/blogos.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Niewiadoma bardzo ładnie wyszły :)
niewidoma supcio
Niewiadoma...no bardzo ladne!
oooo Niewiadoma zrobilas cos innego na pazurkach :) mi sie podoba :)
Niewiadoma zjawiskowy french :)
Niewiadoma sliczna robótka :ok:
A to moja dzisiejsza pracka :)
http://images41.fotosik.pl/334/26c50c2cdb210a1f.jpg
Edyta 1064 boskie... Oj dziewczynki jak tak patrze na te wasze prace to raz myślę, że w życiu nie osiągnę takiego efektu i chcę wyrzucić wszystkie pazurkowe rzeczy, a innym razem patrzę na te wasze cuda i odrazu chcę działać:) Oj... kobieta zmienną jest;)
Jeszcze raz Edytko boskie pazurki, takiego kształtu nie prubowałam i jak patrzę na Twoją pracę to myślę, że czas to zmienić;)
Niewiadoma swietne pazurki -takie inne niz wszystkie :ok:
Edytko nie moge wyjsc z podziwu jakie w tak krotkim czasie zrobilas duze postepy :ok: swietna robota:D
Edyta ciekawe to zdobienie :) efekt fajny i faktycznie szybko sie nam rozwijasz :)
edyta piękne!! i w moim ulubionym pazurowym kolorku:)
Edyta bardzo fajne pazurki :ok:
Edyta jakie pomysłowe :P Super :)