Witam nowe forumki :) :kwiatek:
Printable View
Witam nowe forumki :) :kwiatek:
Witam wszytskich!:kwiatek:
Nazywam się Justyna i podobmnie jak Wy zajmuję się stylizacją pazunokci. :)
Na razie probuję się jakoś odnaleść na forum, mam nadzieję, że bedzie miło!
Pozdrawiam ! ;););)
Justina - witamy cieplutko, dobrze trafiłaś;))) :kwiatek:
Rudzielcu, Justina bardzo dobrze trafiła :D Nigdzie nie znajdzie się forum z taką atmosferą i zabawą :D
witam imienniczkę :) justina:papa::kwiatek:
Cześć dziewczyny :)
Mam na imię Ewa, pazurkami interesuję się od jakiegoś czasu, mam nadzieję że uda mi się w końcu uzbierać pieniążki na kurs :)
Strasznie dużo tematów tu macie, nie wiem kiedy ja to wszystko ogarnę :P
Hej Ewa :D Witamy:D Posiedzisz trochę i zobaczysz że to nic trudnego się tutaj odnaleźć, forum jest czytelne i w brew pozorom nie jest tu tak trudno się odnaleźć :ok:
jak juz zaczniesz czytac to się uzależnisz jak przynajmniej połowa z nas :)
Witam wszystkich serdecznie
Nazywam się Marta i dopiero zaczynam przygodę ze stylizacją pazurków ^_^
Witaj Marto. Miłego spędzania czasu na najlepszym forum na świecie :) :kwiatek:
witamyyyyyyyyyyyyy
Dziękuję dziewczyny za przywitanie :) Już kilka tematów przejrzałam, macie tu bardzo fajne galerie :) Lecę czytać dalej :)
witaj Marta :) miłego uzależniania się od forum :)
Witamy ;* :kwiatek:
Witam wszystkich, znalazlam to forum i uwazam, ze jest rewelacyjne:) od stycznia zaczynam poja przygode z pazurkami i mysle, ze dzieki wam duzo sie naucze;)
Witaj Syla w gronie forumowiczek :)
witamy gorąco :)
Hej :)
Jestem Kasia i mam 21 lat. Nie zajmuję się stylizacją pazurków zawodowo, jednak bardzo mnie to interesuje. Lubię stworzyć czasem jakiś nowy wzorek na swoich paznokciach. Po ukończeniu studiów (które zupełnie nie maja nic wspólnego z kosmetyką :D ) planuję iść na kurs Stylizacji Paznokci. Ciesze się, że trafiłam na to forum, bo widzę jakie talenty posiadają forumowiczki i jak ślicznie mogą wyglądać dłonie :)
katerina Witamy :przytul: szybko sie tu zadomowisz ;)
cześć wszystkim :)
na imię mi Weronika i jak narazie próbuję się odnaleźć za równo w świecie forum,
jak i pazurków (;
Witam wszystkie nowe osóbki :) i oczywiście zachęcam do aktywnego uczestnictwa w życiu forum :)
Witaj Weroniko :)
witajcie wszystkie nowo przybyle:)
Witamy nowe forumki :)
Witamy wszystkich cieplutko :kooffa: