plushak co sobie pomalowałaś ? ;>
ja za chwilkę idę spać ;)
Printable View
plushak co sobie pomalowałaś ? ;>
ja za chwilkę idę spać ;)
a lampkę Kasiuniu :) w one stroke wrzuciłam hihi
musze obejrzeć POTOP :porazka::porazka::porazka::porazka:
Robię sobie pazurki:D
juz mi sie konczy cierpliwosc do niektorych klientek :sciana:, wczoraj mialam jedna na 10 to mi dzwoni 20min przed ze nie przyjdzie bo zab zlamala, na 16 mialam druga to wcale nie przyszla bez powiadomienia i jeszcze dzisiejsza co jej dalam druga szanse (przed swietami nie przylazla bo zapomiala) na 9.30 miala byc dzwoni przed chwila ze nie przyjdzie bo ma goraczke, rece opadaja.mysle jak sie zemscic-chyba sie z nia umowie jak bedzie chciala i jej odmowie w ostatniej chwili-niech sobie zobaczy jak to milo:)
co za pech!!
rudi oj, mnie tez BARDZO WKURZA spoznialstwo. 10-15 min ok - jakos zniose - potem mnie juz troszku nosi ;/ a jeszcze jak w ogole nie przyjdzie i nie powiadomi :[
A ja piję kawkę i zastanawiam się czy iść odkopywać moje autko spod lodu czy nie...:D
W końcu czas na forum mam :)
piję herbatkę lukam forum troszkę YT i muzyka:)
słucham muzyki, przegladam gdzie niegdzie
i marze :love:
chyba sie zakochałam ahhhh..
ja dzis uzalezniam sie od forum...
ja dziś cały domek wysprzątałam:)
wpadnij do mnie;p
a mój ukochany usnął a mieliśmy jakiś film na dvd obejrzeć i szperam sobie po necie
ja miałam lektora oglądac ale niestety mój najdroższy ogląda cos o drwalach na discovery...
on sie chya uzależnił :D
mój w pracy jeszcze. ja sie teraz odprężam i nic nie robię:)
natalia, ledwo swoją chatkę wyczyściłam:)
u mnie tylko moj pokoj ;p dasz rade :P haha
boooze tyle roboty mam a ja sie obijam.. porazka...:blink: :porazka:
tradycyjnie sie nudze :( chyba zrobie jakas kolaje bo cos zglodnialam :P
ja szykuje ozdoby do wysłania itp. ;D
nudzę się ... ;p
iiii... czekam na mojego ulubionego doktorka na tvp2 ;)
Na Wspolnej sie skonczylo ale obejrzalam na spiocha(czyli nie obejrzalam bo zasnelam;( ;) ) czekam na moje kochanie bo jeszcze z pracy nie wrocil...
gotuje dla gosci i dzieciakow spagettibo ja na diecie,popijam ta cholerna wode,juz mi nie smakuje,pale w kominku bo zimno:D:D
grzeje stópki przy grzejniku i wertuje forum
jednym okiem na mecz piłki ręcznej Polska - Hiszpania:D drugim na forum:D