fajne ... szczególnie zazdroszczę kaloszy :)
Printable View
fajne ... szczególnie zazdroszczę kaloszy :)
Niiisia :love::love: podziel się :D
Nnisiaa gratuluję zdobyczy :)
ja dziś kupiłam sobie kaloszki :P
jak zrobię foto to Wam pokażę:)
Nnisiaa super te Twoje zakupy :)
Mój wczorajszy zakup - Gofrownica Gezal 301.4 - w trakcie pracy i efekty :D
Normalnie terminator wśród gofrownic (wcześniej miałam z Holdena i nie ma porównania)!!
Roksisk efekt smakowity :slina:
też kce taką :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
ja musze sobie kupić maszyne do szycia taka zwykłą... bo raczej nie szyje tylko do krawcowej jeżdze.. ale jak przyjdzie mi skrócić głupie jaenasy to 20zł musze jej płacic :torba: a tak sama bym sobie robiła małe poprawki bo wieczny kurdupel ze mnie :torba:
Ja mam zwykłego Łucznika z tych nowych.Cena niska i choc wiadomo że to nie ten Łucznik co były kiedyś to szyje znakomicie :) jedynie czego mi brakuje to potrójne przesuwanie stopki ale jest ścieg co można poprzesuwać więc nie jest źle ;) do domowego szycia moja Ewa idealnie się nadaje :) jest cicha,szybka :) juz poszło kilka bluzek z niej i nie tylko:)
o widzisz latika.. ja to na razie kasy nie mam... ale jak uzbieram za 100tysięcy lat świetlnych (nawet te marne 300zł) bo zawsze czegoś btrakuje i nigdy nie moge se n atą maszyna zazbierać to ten..
no
to zapukam do ciebie na priva cobyś mi pomogła jak łaska :D
Moje ostatnie zakupy:
Dzięki dziewczyny - gofry wyszły pyszne:skacze: Wstawię później przepis.
Gattina super zakupy :ok:
Co do maszyn Łucznika - to najlepsze. Jakby co, to mam taką sprzed "x" lat w idealnym stanie;) Nawet dałam ją do przeglądu dwa lata temu, bo myślałam, że nauczę się szyć;) Niestety brak czasu i sobie maszyna leży. Chętne zapraszam na priv :D
co do maszyny to rozmawiałam juz w boxie z latiką .. wybrałam sobie model taki MASZYNA DO SZYCIA LUCZNIK ZOFIA 2015 24PROGRAMY (1049748745) - Aukcje internetowe Allegro tylko latika doradziła mi ze ten sam model mogę dostać w realach
na razie kasy nie mam, ale myśle własnie o tym modelu... gdyby coś to moze sie odezwe do ciebie roksik spytać na privie co gdzie i za ile... najpierw kasa potem wybór :D
Oki :)
te Łuczniki co sa teraz to nie te sprzed 20 lat...tamte to były Łuczniki a teraz pod tą nazwą kryje sie inna firma,lub firmy(nie pamietam,ale firma Łucznik juz nie produkuje)Daleko im do tych sprzed lat (też kosztowały o wiele drożej niz te nowe)ale na domowe warunki sa na prawdę dobre.Nim kupiłam ją przeszperałam całego neta ,serio i w końcu się zdecydowałam bo albo kupić za tę kase firme X albo tego nowego Łucznika to wiadomo że lepiej tego bo i w razie czego części tanie i sporo punktów ich naprawy.
Sama szyję (mam ewę)sporo od torebek,bluzek,strojów przebierańców,pościeli itd i spokojnie kilka warstw ładnie,równo szyją.
jedynie szczegół którego można się przyczepić to brak włącznika światła(załącza się automatycznie po podłączeniu) oraz brak przesuwania stopki na boki,ale sa ściegi które same ją przesuwają i w ogole tyle ich jest ....Już sie przyzwyczaiłam i cichutka jest i milusia:)
a co do kupna to ja kupiłam dywanoss dla siostrzennicy z smieszna cenę(w porównaniu z innymi dywanami);]
(musiał być cieńki i duży)
DYWAN DZIECIĘCY 200x250 BUTTERFLY! NAJTANIEJ! (1048462446) - Aukcje internetowe Allegro
Moja mama ma maszynę Łucznika i rzeczywiście ma ją już kilkanaście dobrych lat i ciągle jest tak samo dobra i sprawna :) Odkąd byłam dzieckiem to ciągle ma ją w domu, więc naprawde sporo przeżyła, a działa super :) Ale wiadomo, ze teraz to już nie to co kiedyś... No nieważne, koniec ;)
A dywanik fajniutki :)
Ten mój Łucznik to siostra dostała, gdy miała jeszcze naście lat - teraz ma ponad 40;], więc jest z tych dobrych Łuczników. Jak byłam na przeglądzie, to facet chciał odkupić, ale myślałam, że będę szyła, więc odmówiłam. Jak mam coś skracać, to zanoszę do krawcowej - przy moich zdolnościach krawieckich, a raczej ich braku, wolę iść do krawcowej. Nawet myślałam, żeby maszynę podarować teściowej, bo dawniej szyła - stwierdziła (małpa jedna:D), że nie, bo już nie pamięta i czasu nie ma. Pewnie się bała, że co jakiś czas bym jej ciucha podrzucałam :P
Latika dywan śliczny - mala się będzie cieszyła. Mnie też czeka zakup podobnego, tyle że wzór w ulice i samochody, dla moich chłopaków :)
RoksiSK, ja jak byłam dzieckiem zawsze chciałam mieć dywan w ulicę :D Uwielbiałam bawic się samochodzikami :D Miałam nawet własny garaż :leze:
Siostra ma dwóch chłopaków, ja też dwóch chłopaków i z utęsknieniem patrzę na półki z zabawkami dla dziewczynek, że nie wspomnę o ubrankach ;( Nawet chrześnicy nie mam, tylko chrześnika ;(
Ale już się przyzwyczaiłam ;]
królowa, tipsy, jak i cały zakupy, są od dobrej rady. Jeszcze ich nie używałam, clear tunelowe. Żeby łatwiej było :D
a to moj poranny zakup w drodze do............... bankomatu :D :leze: :leze::leze: tak oglnie to moglam wziac wiekszy filtr :D :D
hehe widze przygotowania do lata :D
ja wczoraj na slonko wyszlam tak na pol h :D dzis nogi i twarz jak indianin :D a ze pogoda ma sie zepsuc we wtorek to dzis korzystac bede caly dzien :D