Emilia padłam kłaniam się cudowne prace!!! :love::love::love:
Printable View
Emilia padłam kłaniam się cudowne prace!!! :love::love::love:
To moje pierwsze. Zajęło mi to sporo czasu hehe... Prosze sie nie smiac bo to nawet nie wyglada jak one stroke:(
źle zeskanowalo:(
malutka pumcia widziałam kiedyś kpk tu podajże http://forum.wzorki.info/przedluzani...toriale-2.html albo gdzieś na you tubie..
natalia z poly mam tylko biały, czarny i magente a resztę to jakieś z koh-i-noor i jakieś phoenix...rewelacyjne to one nie sa ale są :D robiłam też mieszanki jak potrzebowałam danego odcienia :) nudziły mi sie już biało-różowe kwiatki :D
asiad początki latwe nie są ale grunt do duuuużo ćwiczyć ;)
Dzięki :* nawet nie wiecie jak to motywuje :) no i jestem mega szczęśliwa, że wreszcie wychodzi :skacze: cały dom zamaluje ha ha
Jade przepiekne sa te swieczki, no normalnie sam urok
Emilka... swietne.. no kochana, nie ma taryfy ulgowej, ty juz zarabiscie umiesz
asiad, nie sa zle. Zle mieszane farby, w ogole cos z farbkami nie tak, przeswitują bardzo, na pewno to sa akrylowe?
a to moje pseudo one stroke :torba: wstyd pokazywac ale co mi tam. jakos przez choróbsko nie mam weny do tworzenia :( jakosc zdjec tez nie powala bo mi gdzies aparat sie zapodzial i niestety komoreczka poszla w ruch :huh: nie krzyczcie mocno :P
lirene jakie pseudo?! piękne róże , piękne kwiaty a ten długi (nie wiem jak sie nazywa) no rewelacja :ok:
Emilka wymiatasz poprostu!!!!! Zakochałam się w tych pracach!!!!
te długie kwiatki mają jakąś nazwę ale szczerze sie nie znam :D co nie zmienia faktu, że na prawdę świetnie wyszły :ok:
pieknie dziekuje :kwiatek: malowane z wysoka goraczka :P
Emilka się wzieła za farbki ?:D
super Ci wyszły kwiatuszki :ok:
trenuj, trenuj to będziemy miały kolejnego mistrza w strołkach :D
jade świeczki po prostu wyrąbane w kosmos:love:
emilka cudowna kolorystyka i kształty kwiatków :)
lirene bardzo bardzo piękne a róże:love:
ja robiłam kieliszki i filiżanki ale tu trochę akrylu :D
Załącznik 37623Załącznik 37624
Emilia Świetne :love::love::love: Zakochałam się w nich :)
Meg śliczne :kwiatek:
A to moje strołkowe wypociny... niebieskie kwiatki robiłam dzisiaj i coraz bardziej mi się to podoba:) :) :) :skacze::skacze::skacze:
tanulka piękny ten niebieski:kwiatek:
Tanulka ten niebieski jest czaderski :love:
tanulka niebieskie są cudne :)
Tanulka, super, a ten pierwszy po prostu :love:
Tanulka niebieski rewelacyjny :)
tanulka pierwszy kieliszek po prostu rewelacyjny!!!!! Ja taki chcę!!!!!
tanulka super, pierwsze niebieskie powalają :ok:jak sie pierwszy raz tak uda, ze człowiek zadowolony to już potem samo leci hehe
meg ta filiżaneczka jest obłędna!! niby tak delikatnie ale przyciąga uwagę :)
moje wczorajsze poranne wypocinki haha :D zrobiłam za duże krople (zauważyłam jak już zrobiłam :P )
Załącznik 37659Załącznik 37660
Emilia B. zdolniacha z ciebie :) super :)
Emila super malowaneczki :)
maczki świetne !! :D
Emilko faktycznie troszkę za duże kropelki. Taka zaspana myślałam, że to maczki :P Kropelki taki efekt dały:) Ale ogólnie idzie Ci naprawdę świetnie. Mi maki nie wychodzą bo nie wiedząc czemu kolory mi się łączą, maluje takim samym sposobem jak resztę.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2rZ7VQrvH7g&feature=relmfu"][/ame]Filmiki przeniosłam tutaj
http://forum.wzorki.info/przedluzani...tutoriale.html / samaron
ładne ćwiczonka
bazgrołków ciąg dalszy... tym razem troszkę większe i odbiegające od stricte pazurkowych :) ale lepiej chyba mi sie te małe maluje ;)
Załącznik 37708Załącznik 37709
Emilia B - śliczne :wow:
podziwiam te wasze cudeńka i mnie sz. trafia bo moje farbki do niczego - połowa jest zbyt wodnista i nie łączą się ładnie , drugi problem to nie wiem czym nabłyszczać takie pazurki ? wszystkie glossy i jednofazówki mi odpryskują a zmieniłam żarówki więc to nie ten problem
klientce trzeba nabłyszczać bo się wzór szybko wytrze... może nie maluj na samych krawędziach i dobrze "otulaj" nabłyszczaczem brzegi :)
Emilia fajnie malujesz:)
dzięki Emilia za rade
Emi te winogrona sa soczyste :D ale bym zjadla takie :P
pieknie, naprawde !
Dzięki :* nie wiem czy zaraz znowu nie przysiądę ha ha ha :D
Jakie bazgroły?! :aty: Skoro to są bazgroły to też bym chciała umieć tak bazgrolić :wow:
Emilia piękne malunki :wow::wow::wow:
lirene, sliczne kwiotki
meg-bardzo ladnie
emilka, no kochana, wpadlas w ciag;]
tanulka - maczki najlepiej malowac tak, ze najpierw cala podstawa czerwona, a potem na to druga korona platkow, tym razem czerwono-czarna, z tym, ze w czarnym maczamy tylko koniuszek, a nie cala poloweczke pedzelka. Wtedy czarny pigment nie zdominuje czerwonego.
a ja normalnie każdy płatek robiłam z czarnym, tylko czekałam aż mi poprzednie przeschną (jak Pluszka radziła ;) ) żeby się nie mieszało :) no i jak Kurcia pisze tylko czubeczek, nie pół pędzla :)
Emilka- super Ci to wychodzi. Te jasne kwiaty mi się podobają, te beżowo-żółte
a ja takie imieninowe namalowałam :)
http://images35.fotosik.pl/494/4486ec0d4f2c502bmed.jpg