Kasiu bardzo fajne te twoje buciki, sama się rozglądam za jakimiś cieplutkimi na zimę ale jakoś nic nie upolowałam...
Printable View
Kasiu bardzo fajne te twoje buciki, sama się rozglądam za jakimiś cieplutkimi na zimę ale jakoś nic nie upolowałam...
ajjj tam nie dowie sie;p;p;p no powiedzzzz :*
Plushak super te Twoje buciki...
Ja sobie kupiłam dwie bluzki i butki :) jutro wrzucę :)
Dziękuje ślicznie :kwiatek:
W zeszłym tyg. dostalam pczuche od Sami z coverkiem PB, plynem do zdejmowania akrylu i bialm akrylkiem z MM ale zapomnialam zrobic fotki i wynioslam do salonu wsio:( A dziś przyszla paczucha od Plusi:* Dzięki za formy extra;)
http://i1091.photobucket.com/albums/...g?t=1292846397
chocolata fajne te formy :D :)
a to moje butki z allegro konto fleq_pl 104zł.
i plaszczyk topubrania :D 79zł.
No widzisz błyskawiczna poczta :D ciesze się że doszło już , farby całe? :D
buty boskie!!! :love:
moge smialo polecic je bo sa wygodne a co najlepsze wogole sie nie rozjezdzalam w nich a nie mam zdolnosci do chodzenia w butach na obcasach w zime a w tych wyjatkowo dobrze sie chodzi :D
paczuka od Plushaczka dziekuje że poświeciłaś czas żeby mi kupic i wysłać :*
kredeczki akwarelowe to prezencik od Plusi dziękuje bardzo :* :kwiatek:
Załącznik 34172
buty dla córki
Załącznik 34173
Moje buszowanie po allegro skonczylo sie boleśnie.. aałaa, teraz musze za to zapłacic
http://images7.fotosik.pl/722/cb46a23e1f49d9f0.jpg dla córy
i http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../47/1346494755 for me.
Elcia :kwiatek:
Czoooko ale szpila :love::love:
Choko!!! Szpilki są po prostu przepiękne!!!
szpile supeeer ! :D :ok:
a to jeszcze moje z dekorynki :D
choco-szpilki :wow::o
asik -zaszalalas kochana.plaszczyk fajny!
Chocolata, za******e szpilki :o też chce takie :love:
ChocolataSzpileczki są boskie:love::love::love:
a ja dzisiaj kupilam prezenty dla taty dla mamy i siostr aaa no i dla mojej Kingi :D:skacze:
ja też !! :slina: te szpilki są boskie :love:
Choco teraz nie będe spać przez Ciebie :P
sa boskie, ale tak bardzo mnie to nie boli, bo zanim bym włozyła oba buty to bym sie juz na nich zabiła :skacze:
Pojechałam po szałową kreacje na sylwestra.. taka zeby była sexi i zeby był sylwestrowy szał... ale cos moje zakupy nie wyszły bo kupiłam tunike w kwiaty,wsuwki do włosów i staniki, kolejne do kolekcji i znowu schowane przed mama :] by uniknac gadania ze wypadaja mi z komody, a kupuje wiecej i wiecej... A co do kreacji, to chyba jakos nie czuje sylwestra jeszcze wiec nastroju szałowego nie było i lipa :D ale trudno..
a na poczcie odebrałam w poniedziałek kolczyki, znaczy drewienka i szminke NYX'a nude
to pokolei..... Plusia buty extra chodzily mi po glowie ale teraz fotki na Tobie mnie przekonaly i bede polowac na allegro na nie...bombastyczne sa:D
Asia extra plaszczyk butki tez super podobaja mi sie ale pod warunkiem ze sa na kims:P ja bym sie zabila:P
Choco :o no co ja bede duzo mowic:D:D:D....slinotok i tyle...a obcas kosmos:D
pazurkowe zakupy jak zawsze extra mega wypas:d...
ja ostatnio zakupilam...lukier plastyczny barwniki do ciasta przyrzady do dekorowania tortow i takie tam bede tworzyc trota:D...
Chocolata ale buty:slina::slina::slina:
natalia268, Ty kupiłaś tunike, a ja za to juz sukienke, a dokładnie właściwie identycznie wygląda, proszę nie patrzeć na moją twarz :P No i czapke, bo coraz chłodniej jak dla mnie.
:love:oo fajniutka sukieneczka
A ja kupiłam sobie takie 2 torebki nie mogłam się zdecydować więc mam dwie,panterka podobno jest teraz na czasie
gattina ale piękna z ciebie kobitka - ile ja bym dała za taką figurę :P
kasandra pierwsza torebka :slina:
a to moje skromne
Załącznik 34273
gattina mam podobna czape :D super jest, sukienka tez ladna, a Twoja twarz tez sliczna :D :kwiatek:
kasandra ta w panterke boska, gdzie kupilas i za ile :slina: ?
Emilia sliczne lakiery a ten ostatni cud malina kolor :kwiatek: :slina:
kasandra super dziekuje:kwiatek: :** tani :wow: :love::love:
a ja dzis dostalam paczuszke z for-nails z coverem akrylowym, liquidem i primerem i dostalam probke coverka z opilkami i przyznam ze wyglada obiecujaco:)
ciesze sie ze tak szybko do mnie paczka dotarla:)
Emilia B., oj wiesz, ja młoda jestem jeszcze, więc figura jeszcze jest, jak będzie potem to się okaże :D Ale dziękuje :*
kasandra262, a mi się czarna bardzo spodobała, wchodzę na aukcję i może też coś zamowie :D
Asik_sk4, czapka jest super, a ja jestem cholernie wybredna to akurat z tą mogłabym się nie rozstawać :P Dziękuje za tyle komplementów :*
Asik;) wyjdziesz za mnie? :kwiatek: laska jestes;) no i w plaszczyku Ci pieknie;]
A ja zrobiłam ostatnio takie zakupy:D
1 sweterek dla chrzesnicy
2 sweterek dla taty
3 bluza dal siostry
4sukienka dla siostry
5 czapki dla tescia i męża
edit czyli mikolaj worek bedzie mial wypchany po brzegi:)
Masło do ciała - cynamon & karmel :love:
czarna spódniczka...tylko nie wiem czy nie za krótka?
świetna, zgrana kobietka jesteś, więc możesz takie nosić ;)
z taką figurą to w sam raz:):)
oj...dokładnie...do takiej figury to o połowę krótsza i będzie dobra :D super wyglądasz ^_^