ja sie zastanawiam jakie sobie zrobić na ślub.. i nadal nie mam i napewno zrobie sobie zwyklego french
Printable View
ja sie zastanawiam jakie sobie zrobić na ślub.. i nadal nie mam i napewno zrobie sobie zwyklego french
bardzo ładne :D
Emilka piekne są:):) mi się marzą takie ale nie potrafie takich zrobić...;/
Ja to na ślub bym chciała jakieś szpice z białą koronką kwiatami i cyrkoniami albo takie jak mojej mamie ostatnio zrobiłam:)
Emilio mama to ma z Tobą dobrze, zawsze może liczyć na śliczne pazurki :good:
Dzieki dziewczyny :P Ale mama to "najgorszy klient" pod tym względem że najwięcej marudzi hi hi :D
A na ślub chyba najlepszy jest delikatny klasyczny french...bo teraz modne są szpice a za 10 lat mogą być już zaliczane do tandety...to jak z sukniami-klasyczne zawsze są modne :) A tak człowiek spojrzy na zdjęcie ślubne za 40 lat i powie "ale pięknie wyglądałam w tym dniu" a nie " o boże jak ja wyglądałam :porazka:".
Więc polecam klasykę ;)
Paznokcie po odnowie. 2 dziewczyny przyszły do mnie z 2-tygodniowym odrostem a ich pazury wyglądały jak po tragicznych przejściach:o(szkoda , ze nie zrobiłam zdjęcia przed). Fakt faktem, że to są 2 różne rączki a ja tam wcale nie widzę różnicy :skacze:
Załącznik 19321Załącznik 19322
Faktycznie identyczne :) bardzo ładniutkie i czyste frenchyki :good:
bardzo podobne i bardzo ładne :) i wogóle bardzo bardzo :P
Belunia, śliczne migdałki:good:
Emilia bardzo ładne, zdradź mi co tam dałaś, plastry miodu i ...?:)
Julcia frenchyk króluje:D
Wczorajszy frenchyk
Załącznik 19329
bialaaaa ladny frenchyk:)
dudejla - biały cieniowany akryl, plastry miodu i brokat opal :)
biała bardzo ładny i czysty grench te kwiatki dodają im tylko uroku :)
Całość żel na formie :)
widzę same czyściochy:D Bardzo ładnie dziołszki:ok:
eh dziewczyny,ąż nie chce mi się gadać.Mam jedna taka dziewczynę,która dzwoni do mnie zawsze na ostatnia chwilę,żeby umówić się na paznokcie.Jej siostra potrafi zadzwonić ze 2 tyg. wcześniej i jest ok,a ta zawsze na ostatnią chwilę a ja muszę ją gdzieś wciskać,szczególnie teraz przed świętami.No i wczoraj musiałam robić jej paznokcie o 6.40 RANO!!
Co najlepsze musiała jeszcze zdążyć do szkoły...
Nie mam na nią żadnego sposobu...Pazury jak widać,nie są zbyt ciekawe,ale czasu było jak na lekarstwo,no i ta godzina.
Przed,5-cio tyg odrost:
http://i44.tinypic.com/96dlsn.jpg
Po:
http://i44.tinypic.com/24zyfkg.jpg
OOO jaa 6.40?? :o masakra jakaś!! Ja bym jej na Twoim miejscu nie przyjęła i powiedziała, że trzeba było wcześniej zadzwonić bo ty tez masz swoje życie . Nidy w życiu bym o tej godzinie paznokci nie robila :blink::nunu:
Pazury świetne !! :good:
jak zwykle podziekowań mi brakło :P
tu moje:)
Julcia ja bym tak zrobiła gdybym miała mega dużo klientek,a tak ona co miesiąc do mnie przychodzi i nie chce jej stracić;/
Na szczęście po świętach się wyprowadzam i jej tylko w weekend będę mogła robić,ale to nie zniweluje innego minusa jakim jest jej notoryczne spóźnianie się;d
Woszczur super wzorek na tych ostatnich:good::good:
biała - bardzo ładne :)
kamila-rewelacja!! i ten róż mmmm :)
Natii - piękne :love: tak rano to ja jeszcze pazurów nie robiłam :wow:
Woszczurku no miodzio po prostu :good:
Śliczne frenche robicie kobitki :)
A te są moje
Kształt troszkę do poprawy ale ogólni bardzo ładnie :)
ładniutkie :D