-
Odp: Ćwiczeniówki, próbowanki, samotniaczki - czyli doskonalenie warsztatu
Cytat:
Napisał
RedSunset
nadya...mnie też nie wychodzi wszystko tak jakbym chciała, ale staram się :) i jak będziesz ćwiczyła to na pewno zacznie wychodzić :) bo zawód szwaczki to tak jak Chechlol mówi...ciężki...
a tutaj taki mój dzisiejszy pazurek:)
RedSunset to skromna dziewczyna, pazurki trzaska, że:szczena: szczena opada. Na przykład ten skromniaczek, prześliczny jest i kolorek extra:*.
-
witam
chcialam pokazac moje w sumie 3-cie pazurki, moje wlasne bo narazie cwicze na sobie :D na bialych porobily mi sie pecherzyki :o ale to nadrobie :P
i dwa zworki pare tygodni temu farbkami ale jakies okropienstwo, nie chca sie rozprowadzac i widze, ze musze zakupic te co polecacie i do tego komplet pedzelkow :skacze:
-
BubaLaVie bardzo fajne te niby zeberki:)
A ja w sumie chciałam zobaczyć nowy kolorek lakieru i zobaczyc czy mi wyjdzie rysowanie rozyczek i wyszlo cos takiego^_^
-
redsansed śliczny!!
bubalavie mi też te pasiaki się podobają:ok:
-
A mnie się zdobienie Bary podoba :)
-
Dzień dobry :
Za sprawą jednej z forumowych koleżanek postanowiłam zrobić róże konkursową i przyznam sie szczerze że jestem ciekawa Waszych ocen... jest to moja pierwsza :)
-
syrena16 świetna ta róża :D
-
-
-
syrena, boska różyczka, jak żywa :)
Sunny, świetne ćwiczenia, wróciły wspomnienia z dzieciństwa :)
-
a to moje pierwsze wykonane w życiu żele... myślałam że w ogóle nie poradzę sobie z tym "glutkiem" a jednak... jak myślicie? Dodam jeszcze drugie i trzecie żele. ;)
*(w kolejności są te z największym napisem Joasia to moje pierwsze)
-
uważam są bardzo ładne pomimo że brakuje mi głębszych uśmiechów :D
-
xCombination dzięki. Wiem wiem, powoli bede sie uczyć ;)
-
Jotka boczki jeszcze musisz podpilowac :) lepiej podpilowac za duzo niz jakby mialy byc lopatki ;)
-
Tak mnie naszło walentynkowo i wymyśliłam takie coś ale tylko na razie na 3 pazurkach bo pewnie i tak zmyje bo w zyciu nie uda mi się to na prawej ręce:haha:
-
fajny wzorek :D przypadł mi do gustu :D
-
noo widac ze walentynki nadchodza... u mnie juz spiłowany, matowy tips czeka od jakiegos miesiaca na zdobienie walentynkowe.. ale nie moze sie doczekac :leze:
-
-
-
Rybka super szkoda że taka matowa ale pomysł:ok:
Nie jestem specjalistką ale na moje oko laika to chyba troche Ci się ręce trzęsą przy malowaniu;) Nie chcę też żebyś się broń boże obraziła bo "co taka baba jak ja może wiedzieć':D
Tak czy inaczej pomysły super ,a co do reszty to nie pij tyle albo zacznij;):minka:
Troche treningu i będzie git:D
Aaaa i chyba troche trzeba dopilowac tu i ówdzie bo jakieś krzywizny na dole widze przy drugim pazurku:)
-
Rybka nie jest malowana, tylko ulepiona z akrylu :D Jeśli chodzi o tamte dwa szpicki to oba są krzywe i do niczego niepodobne :P
-
Bara - walentynkowy wzorek super :)
-
a ja dziś ulkepałam takiego pazurka, tylko mam niestety problem odwieczny z linią french :/ ciągle krzywo i krzywo :/ normalnie chyba szłu dostane jak się tego nie nauczę w końcu ;( ide dalej coś sobie poćwiczyć a jutro może jakieś foto wrzucę ( o ile wyjdzie coś co można pokazać :D )
-
Nie martw się w końcu zacznie wychodzić a przyznam się że i ja mam czasem z tym problem :) ale pomysł super
Pazurek bardzo ładny:)
Cytat:
Napisał
RedSunset
a ja dziś ulkepałam takiego pazurka, tylko mam niestety problem odwieczny z linią french :/ ciągle krzywo i krzywo :/ normalnie chyba szłu dostane jak się tego nie nauczę w końcu ;( ide dalej coś sobie poćwiczyć a jutro może jakieś foto wrzucę ( o ile wyjdzie coś co można pokazać :D )
-
Wklejam następnego pazurka:) Dzisiaj jeden, jutro pewnie dorobię resztę. Myślę, że wyszedł mi lepiej od poprzednich... Oczywiście problem mam z krzywą C, ale uczę się, uczę:) Zdjęcia niewyraźne - popsuty aparat, muszę robic komórką, ale myślę, że dojrzycie:P:) Proszę o wypowiedzi^_^
Na pierwszym zdjęciu pazur wyszedł taki krótki... zniekształciło go :( Na następnych jest juz w miarę OK:)