Dzięki Dziewczyny,dziś o ratunek wołały stópki :)
Printable View
Dzięki Dziewczyny,dziś o ratunek wołały stópki :)
Odrost 6 tyg i uzupełnienie z kwiatkami. Póki co nie możemy zdjąć i zrobić nowych, bo dzięki poprzedniej stylistce klientka ma paznokcie jak papier, masakra... :huh:
Ira, Zuzaneczka - piękne metamorfozy :skacze:
A do mnie przyszła kumpela, która jakieś 2 lata temu nosiła pazurki robione w salonie, ale się zraziła bo wychodziła od stylistki ze zmasakrowanymi skórkami tak że aż miała spuchnięte (na każdym palcu) a same pewnie wiecie jak to boli, poza tym pazurki szybko odpadały. Przyszła do mnie i zdecydowała się koniecznie na takie zdobienie i kształt, ja bym te pazurki widziała w zupełnie innej stylizacji, żeby je wysmuklić, ale co tam, ona je nosi więc jej się mają podobać ;)
kasiulka bardzo mi się podobają :)
żelowa :) na życzenie
Kasiulka dobrze sobie poradziłaś :)
Iraa świetne pazurki i ekstra kolorek! :)
No pięknie, pięknie dziewczynki. :)
dzisiaj moja mała metamorfoza, odrościk akrylowy , tuż po zdjęciu akrylu pomalowane lakierami naturalki
Ira - nie poznałabym tych dłoni, naprawdę rewelacyjna metamorfoza :ok:
Souki - świetne :)
Ira ,zupelnie nie te same raczki,bardzo ladnie .
Ja dzisiaj mialam chorwatke ,ktora robila paznokcie wlasnie w chorwacji u dziewczyny ,ktora jezdzi na pokazy ,mistrzostwa i w ogole nie wiem co jeszcze :],ogolnie miod malina . Dziewczyna ma paznokcie okropnie krogulcze ,bardzo rosnace w dol i ta "mistrzyni" zrobila jej frencha na tych krogulczych naturalkach(a wszystkie wiemy co zrobic powinna zeby tego krogulczego pazura sie "pozbyc").... coz do mnie przyszla tak ...Załącznik 58964
a wyszla .... Załącznik 58965
mialam ochote to wszystko "zrownac do zera" i przedluzyc pieknie na formie rowniutko ,ale dziewczyna mowi ,ze nie ma kasy na nowy" kaplet" paznokci, ze jej nie przeszkadzaja takie w dol ,to mi w sumie tym bardziej.:Dogolnie jestem niezadowolona,coz nie mozna klietce grzebac w portfelu.
A powinnas :)
Pazurki wyszly o niebo lepiej, kolorek swietny a w polaczeniu z tymi kwiatuszkami rewelacyjne ogolnie :)
Te pazurki przed to chyba jakas laska poczatkujaca bo skoro jezdzi na pokazy itd. to wiedzialaby co to cover, frencz krzywy ale...trzymac sie trzymaja :D
akrylki :)
słodziutkie są:)))bardzo fajne kolorki:):ok::ok:
i moja mala metamorfoza
http://pliki.wzorki.info/images/Rr8H.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/fSoXZ.jpg
asiekfr metamorfoza piękna! klientka na pewno była bardzo zadowolona i będzie do Ciebie wracać:)
sorki ,ze was tak zasypalam ale ostatnio nie mialam czasu na wstawianie zdjec ale teraz nadrabiam^_^
Kaka - piekne metamorfozy :wow:
Kaka co to za kolor na 8 zdjeciu?
koralowy z Elarto nr 42 ale mialam go juz za malo i pomieszalam do niego pomaranczowy Elarto nr 53 z bialym i wyszedl calkiem podobny ;)
cudne matemorfozy ^
a tu moje przed i po :)
Patrycjo widac u Ciebie duzy postep- bardzo ladne:)
bardzo się ciesze i bardzo dziękuje :)
Kaka - świetne metamorfozy :)
Pati - super zmiana na lepsze :D
ja miałam taką obgryzaczkę paznokciowo-skórkową wczoraj:o
Ja przepraszam ale: jak kobieta może się doprowadzić do takiego stanu? ;/ Ja bym chyba rękawiczki w 30 st. upale nosila...
Evelyn cudnie sobie poradziłaś. Pani pewnie bardzo zadowolona chociaz nie zdziwiłabym się jakby przyszła ze zgryzionym żelem...
Evelyn dobra robota :) lubię jak z niczego powstają fajne pazurki :ok:
mnie się trafiła pani z pazurkami "skocznia" i bardzo szeroką płytką przy wolnym brzegu,wyszła zadowolona :P (akrylki)
Akrylki, jak to mówi ich właścicielka ,,ja nie obgryzam (już) tylko piłuję je tak,, :skacze::skacze::skacze:
Nie są idealne, wiele bym jeszcze poprawiła ale miałam mało czasu :(
zuzaneczka co to za biały????
Gelish Sleek White... Nie do końca polecam bo baardzo lubi się marszczyć...
Fryzz, Zuzaneczka- świetne metamorfozy Dziewczynki! :)
Przed : paznokcie wykonała inna "stylistka" prosta linia uśmiechu,źle zbudowane paznokcie,zbyt szerokie
Po : moja wykoanie - paznokcie mają wydłużone łożysko,dłonie wyglądają smuklej. Paznokcie są prawidłowo zbudowane.
metamorfozy
Artemis ale ktos skrzywdzil ta kobiete tymi "tipsiorami" :/: Ohyda !!
Piekna przemiana :ok: na wielki wielki plus !!
szkoda tylko ze te Twoje fotki sa zrobione tak bardzo z daleka...
Evelyn - świetnie sobie poradziłaś, piękny i naturalny efekt :ok:
Zuzaneczka - śliczna zeberka i metamorfoza :D
Aremis - super metamorfozy :]
zuzka,diamond bardzo mi sie podobaja:ok:
przed praca innej kobitki,podobno zza granicy ;]
Kobitki dawno mnie nie było, ale super metamorfozy!!
To teraz ja zarzucam hurtowo :P
Wisienka świetne metamorfozy :)
stefcia przepięknie wykonane!! zdradź proszę jakiego żelu french tu użyłaś??