ja równiez witam "nowinki" :)
Printable View
ja równiez witam "nowinki" :)
Cześć Dziewczyny :) Niedawno się zarejestrowałam na tej stronie i przeglądałam troszeczke forum. Przygotowywałam się do tego aby samemu zacząć robić pazurki. Dostałam sprzęt i dziś przysiadłam i zrobiłam pierwszą próbe :) pochwale się nią na forum "mój pierwszy raz" :) mam nadzieje ze nie jest tragicznie. Fascynują mnie akrylowe ozdoby. Mam nadzieje że z czasem wszystkiego się naucze. :]
Witam wszystkich serdecznie,
rzadko udzielam się na forach, ale obecnie mam trochę wolnego czasu więc postanowiłam to nadrobić ;)
Witamy na forum :macham:
:kooffa:
Witamy :przytul:
monika luna witaj ciepło !!!!!!!!!!!:)|
Witajcie dziewczyny. :) Miłej lektury na forum :kwiatek:
Witaj Kinga:kooffa:
Witamy wszystkich nowych gości, niedługo staniecie się stałymi bywalcami:D
Witajcie
Jestem tutaj nowa i dopiero sie zapoznaje z Waszym forum :). Paznokietki robie niedlugo, jak okielznam troszke jak co wstawiac to na pewno sie pochwale ^_^. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie milutko i razem bedzie Nam jeszcze milej :przytul:
Witam forumki :) od niedawna Was podglądam i podczytuję... pazurkami zajmuje się zawodowo od ponad 3 lat i obecnie współpracuję z salonem kosmetycznym. W miarę wolnego czasu postaram się udzielać :kwiatek:
Hania ,Sylwia witajcie miło :)
No wiec moze i ja sie przywitam :)
Mam na imie Paulina, paznokciami zajmuje sie baaardzo nieprofesjonalnie :D
A w zwiazku z tym postanowilam poszukac rad u Tych bardziej profesjonalnych.
Poki co... poczytam, poogladam :)
Pozdrawiam :kwiatek:
Paulina, witamy Cię :*
Czytaj jak najwięcej, a później... bierz pędzel w rękę i ćwicz! ;)
Coz, w trakcie przeprowadzki sprzet ucierpial, ale juz sie zaopatruje w nowy zestaw i za jakies 2 tygodnie... :)....
Witam nowinki wszystkie :D
Witamy dziewczyny :*
oby goście zostali na dłużej;) witamy ciepło;))) :kwiatek:
Witam Wszystkich na forum:)
Mam na imię Asia i trafiłam tutaj, bo chciałam znaleźć znaleźć troszkę wiedzy od bardziej doświadczonych ode mnie koleżanek oraz podzielić się moją dotąd już uzyskaną wiedzą z dziewczynami które mają jej ode mnie mniej:)-takie przyjemne z pożytecznym:) Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że będę tu częstym gościem:)
Ps. Chciałam z góry od razu przeprosić za pisanie w nieodpowiednim dziale itp, dopiero się uczę więc liczę na waszą pomoc;)
Witamy :macham:
asiutek - świetnie trafiłaś ;)
witamy i zapraszamy do lektury:)
Witam
Wszystkich na forum
Pozdrawiam cieplutko :)
Cześć wszystkim! :)
Witam serdecznie na forum. Stylizazcją paznokci zajmuję się zawodowo od ponad 4 lat, posiadam swoje studio w Szczecinie. Pokochałam swój nowy zawód, ciąglę się dokształcam w tej dziedzinie biorąc udział w warsztatach, seminariach i pokazach branżowych, czytając prasę oraz czynnie udzielając się na forach internetowych. Mam nadzieję, że czas pozwoli mi na częste odwiedziny tego dla mnie nowego forum. Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko:kwiatek: