kura eleganckie :love: cos w moim stylu:buja:
Printable View
Kurko wypasiony komplet :wow::wow::wow:
kura- fantastyczny komplet! jesteś moim guru
Kurko rewelacja!!!
Takie polaczenie juz widzialam bo mam takie balerinki ale bizuteria cudna chyba sobie tez trzasne podobny kaplecik wlasnie do bucikow:)No wlasnie dostalam swoja pake z elementami i tez zaczynam ,,produkcje,,jak czas na to pozwoli.
Boskie kurko !! Ty to masz pomysły i talent ogromny :love:
dokończyłam lampę :
PS wybaczcie ilość zdjęc, ale chciałam dokładnie pokazac z kazdej strony itd ;]
kura przepiekne !! :D
ja zrobiłam zebre ostatnio ale jeszcze ich nie nabłyszczyłam :P
;( no i znów załapałam doła przez kurkę :( normalnie odjechany ten komplet :love:
Natalia, ślicznie lampka wygląda, napewno będzie się milej pracowało
dzikakura piekny komplecik!!!!Az mi sie zachcialo:)
natalia268 super- lampa robi wrazenie!!!
Kurka ladne te kolczyki :ok:
Natalia lampa robi wrazenie :ok:
mam wrazenie ze tylko ja jestem takim beztalenciem ;)
jak ogladam Wasze prace to mi sie plakac chce..
Kura drapiezny komplecik :) wrrrrrrrrrr
Natalia super lampa, moja tez tak mozesz pomalowac :D
dzieki laski jestescie kochane.. prosze.. zastosowanie kompleciku, hehehehehe, a co!
Ze niby offtop? Ze niby nie w tym miejscu?;] Oto wasza kura ekshibicjoniastka;]
boskie zdjęcie... narobiłas ochoty..ahh...
PS na pw poprosze dane do przesyłki :D
Kurko szalejesz :skacze: Boska reklama :skacze:
mrrrr Qra przy takiej reklamie łanstrokowe kolczyki pojdą jak woda:D:ok:
osz kurka... zdjęcie super! A komplet rewelacyjny! Ty się ino przyznaj ile już masz tych komplecików? eh... zazdroszczę...!!
Natalko przepięknie!!
Kurko, komplecik panterkowy, świetny. Kolorki jak dla mnie dobrane idealnie, zdobienie i kolorystyka letnia, oczywiście pięknie wykonane.
Nie myślałam, że twoje prace mogą być jeszcze piękniejsze a jednak...:love: Nie mogę się doczekać następnych, bo Twoje malowanki po prostu oczy cieszą:kwiatek:
Natalia, lampka bardzo ładna, tak jak piszą dziewczyny, też myślę że teraz to Ci się przyjemnie będzie z takim sprzętem pracować, malowanki świetnie Ci idą:ok: Ślicznie!
O żesz kurna!! Kurka, jaka reklama :wow: Jak z kalendarza, zdjęcie idealne na plakat :D
No napatrzeć się nie mogę no :D
oooo kurka ...Kurko ,normalnie zdiecie jak z katalogu wycieczeke na Karaiby.... jesu!! ja to chyba pojade po takiej reklamie ...:jupi:
...aha a komplecik ,pasuje do wyjazdu ;)
Kura sie chłodzisz??:P super fota a komplet wygląda bosko:ok:
Lampa jest przecudna, takie piekner roze, ze szok normalnie natala!
stara kura skandalistka Wam sie spodobała?Nie moze byc;] To polska zatoka -Sopot- dziewczyny. Zapraszam, pogoda cudna, a te glony, khem, wcale tak bardzo nie przeszkadzają jak sie czlowiek uprze i sobie wmowi, ze.. ich nie ma.
Dziekuję dziewczyny, tak sie ciesze, ze Wam sie podoba
Askar.. nie uwierzysz.. mam jeden-panterkę pozyczylam od cory, ktorej zrobilam bo piszczała, ze chce.
a to moje kolejne próby z farbkami i biżuterią
paznokietek, trzecie. Trzecie kwiaty na bialym tle sa przepiekne i swietny aranz:ok: