ja pale w kominku i cicho klikam bo malenstwo spi
Printable View
ja pale w kominku i cicho klikam bo malenstwo spi
A ja zaraz zrobie śniadanko i dzisiaj mam dzień lenistwa totalnego :D
a ja się biorę zaraz za pisanie pracy kontrolnej do szkoły;/
a ja leżę chora w łóżku i przeglądam sobie nasze forum...hmmm... może zaraz poćwiczę sobie malowanie kwiatków one stroke
wlasnie wstalam :P
oblukam co na forum i lece obiad robic, a przy okazji sprzatac :)
zabieram się za sprzątanie ;D
ja zaraz jakis film sobie obejrzę :) dzisiaj pełen relax
HALOOOO !! co tu tak długo sie nikt nie wypowiadał? :aty: :aty: :aty:
ja własnie się męczę ze zdjęciem pazurków.. bo strasznie mi sie nie chce a juz musze je sciągnąc ;P i tak piłuje po troszku hahaha.. jeszcze 3 mi zostały.. uhhh...
NIENAWIDZE TEGO ! :]
Właśnie wróciłam do domku:) Ostatnio zaczełam chodzic na prawko:):)
A ogolnie jestem po piwku:D:D
Czekam na męża... Wraca z trasy po 5-ciu tygodniach nieobecności :skacze:
Było ciężko bez forum ale dałam rade, trochę pomalowałam potem placki ziemniaczane napchałam się iii ide zaraz do wanny jutro szkoła:)
skończyłam oglądać bones:) robimy kolację;)
wróciłam z korków i chyba ide spać :D
zaraz zmykam na zakupy no a pozniej trzeba pomysllec co na obiadek!
a ja maluje kwiatki one stroke, ale same kupy mi wychodzą ;( chyba się ich nie naucze
nie poddawaj sie ! ;P
ja sie poddałam na czas bliżej nieokreślony.. ale to tylko dlatego ze to jedyna metoda dla mnie.. za pare dni powróce do prob i tak w kołko az kwiatek bedzie przypominał kwiatka :skacze:
a ja juz po obiadku, po sprzataniu, teraz słucham muzyki i czekam na rodziców az sie ogarną i jedziemy do prababci...
a ja czekając na mecz, popijam kawkę i wcinam pierniczki. W czasie meczu będę popijała inne napoje :P
ogladam dsds (niemiecki idol)
glaskam mala
pisze tu i na niemieckim forum
Wróciłam z targów w Warszawie i stwierdzam, że więcej tam chyba nie pojadę, bo podliczyłam ile wydałam i jestem przerażona.
hahah ja jade za dwa tyg na targi i az sie boje ile tam wydam
ja sie chyba jutro nie wybieram, bo właśnie funduszy brak:) no i Agi nie będzie :(
żeluje stopy
lomatko swieta
nie no to ja cie nie pobije
ja sobie 200 euro odlozylam (ok 800 zl) i postanowilam nie przekraczac
w sumie wczoraj sobie 20 zeli kolorowych kupilam i akryle i wydalam 65 euro prawie to na targach sie bede pilnowac
Niedawno wstałam i mam poranną kłótnie z chłopakiem (byłym) eh... męczarnia:(
zamiast brac sie za obiad to siedze na forum poza tym zaczyna mnie bolec glowa (chyba od napatrzenia sie na te wasze piekne prace):)