warto polowac na taka okazje:cwaniak2:
Printable View
warto polowac na taka okazje:cwaniak2:
hula hop super :)
Ja wczoraj zamowilam sobie ta ksiazeczke:) za duzy wybor byl i nie moglam sie zdecydowac.Inne zakupy to dwa lakiery do pazurkow:zielony i turkusowy,kredka do oczu turkusowa.Wisior na szyje,kilka nowych plyt dvd,nowy regal na plyty bo juz miejsca nima.Jednej corce sukienke na lato a drugiej bluzke z krotkim rekawem i do tego sa czarne szelki.duzo avokado bo kocham je jesc ....farbki akrylowe ...
aż Ci zazdraszczam ksiazeczki :)
Od Naszej koleżanki z forum paznokietek1000 ( Zby-Mal) Żele Uv-Żele french-Żel Cover Masked 15 ml ja wziełam 5 ml za 11.99.
ja kupilam dekorator do ciast.. taki dość wypasny (z biedronki :torba:)
oraz portfel dla gamonia... z nadzieją że przy przekładaniu piniendzy jakaś stowka mu na podłoge upadnie...
i spożywkę... oczywiście miałam jechac tylko po koperek.. ale nie kupiłam... nie było :torba:
Już jest móóóóóój :slina:
Natka link do sprzedawcy - u niego wylicytowałam. Ma też opcję kup teraz - ten parawanik 299zł :P
Informacje o Użytkowniku makstor_pl - Aukcje internetowe Allegro
Jade - książkę zamawiałaś w Emipku? Czekam na swoją - inna - i też nie mogłam się zdecydować :D
Szpila - boooooski :slina:
Noooo :D Ale ten sam parawanik innym się nawet za ok. 60zł udało. I tak się cieszę, bo dałam 101zł max a ostatecznie wyszło 92zł. Koszt też mają w miarę, bo 35zł. U innych sprzedawców nawet po 50-60zł przy wpłacie na konto.
Niedawno kupiłam. Svarovsky ;]:haha:
Jovi fajne:slina::D
Roksi,Natka.Ksiazke zamowilam tu,zreszta dosyc duzo rzeczy tutaj zamawiam:)
[ame="http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_9?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=one+stroke+painting&sprefix=one+strok"]Amazon.co.uk: one stroke painting: Books[/ame]
---------- Dodano o godzinie 20:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:05 ----------
ten link u gory chyba sie nie otwiera tutaj sprawdzcie Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more
wpiszcie sobie one stroke i wam wyskocza ksiazki:)
ja w sobote kupiłam cienie:)
milenka_olsztyn, piękne kolory tych cieni :)
widziałam takie ostatnio u chińczyka:D można by je przerobić na masę perłową, bo te kolorki:love:
a no u chińczyka je kupiłam:D
bałam sie tu zaglądać bo widziałam, ze milenka napisala post.....sobie myśle .....jeju znowu kupila jakieś zajedwabiste buty:D...nie moge wejsc nie moge:haha:.....na szczęscie tylko cienie...a po ile te cienie(masa perłowa w kamieniu:D)??
Ja u siebie za 9zł takie widziałam:)
hehe nie no butów na razie mi starczy:)
a cienie właśnie za 9zł
Szpilcia pędzelek super :) jak ja uwielbiam fiolet :love:
Milenka kolory cieni extra :)
Fajne cienie :ok:
A mi dzisiaj przyszło :D
Milenko super te cienie
Roksisk ale wypaśna paczucha :wow: