-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
tu jest mix 3:1 i 4:1. pani się obudziła po 5,5tyg bo myślała że dopiero minęły 4 :D na dodatek idąc do niej (już któryś raz) dzwoniłam do mieszkania na innym piętrze...
Załącznik 73322
a tu koleżanka non stop łzawiąca i uchylająca oko:/: - mówi że robi to nieświadomie, że łzawi też nie czuła. jeszcze oczy jej się trzęsły non stop. no i pozostając w temacie dzieci - przyszła z 2 miesięcznym + z 2 koleżankami do pomocy :skacze: najpierw opóźnienie 45min,bo karmienie bo płacze bo kupa. potem poszło z górki bo poszły z dzieckiem na 2h na spacer.
Kąciki zewn. - niewyklejone do końca celowo - rzęsy rosły w dół więc zostawiłam kilka wolnych
Załącznik 73323Załącznik 73324
-
Uzupełnienie norek po 21 dniach. Ale miałam spidaaa.... laska przyszła z chłopakiem. Mimo że był bardzo cierpliwy to w końcu zapytał... jak długo jeszcze :D gdyby nie Zetka z Lash Butiku... :love:
Czas 1:40h z czego 15 min to usuwanie odrostów i przygotowanie rzęs.
-
Cat- świetny czas, marzę o takim kiedyś, ja póki co 2h, 2,5 bite :(
Uzupełnienie 3 tygodnie, zrobiłysmy o 1 dłuzsze, wiec najdłuzsze mamy 13stki :)
Nie dałam rady wszystkiego wykleic bo klientka prosto z pracy głodna :/
http://4.bp.blogspot.com/-KrXfNaryhJ...elnienei+2.jpg
-
Ja normalnie tez 2h, ale że jakis facet nade mną wisiał to dostałam spida. Poza tym szybki klej duzo pomógł.
Niestety w trakcie coś mi strzykło w karku. Nie mogłam sie wyprostować. Teraz boli i boli... :/:
-
rzęsy są superaśne,dla mnie wszystkie bez wyjątków!!
tylko mam pytanie jak Wy robicie te zdjęcia bo ja jakoś nie umiem:( niby robię kilka na koniec ale nic co dałoby się wkleić ,proszę o pomoc!
-
Aniu zdjecia na makro trzeba robic zeby ostre byly ;) ujecia jakie chcesz ;) najlepiej sporo fotek cyknac zeby bylo z czego wybierac :D
-
uzupełnienie po 4 tygodniach. połączenie Dark Brownów C 0,2 1:1 i Silków 0,07 objętościowo.
rzęski po przejściach, więc powoli wyprowadzamy.
-
Pierwsza partia zdjęć z mojego "kolorowego" projektu :) Będzie więcej wariacji.
-
Anastazja piekne rzeski
Ja Wam dzis chcialam pokazac jak ogromna jest roznica w fotografowaniu zdjec roznymi sprzetami
1. fotka zrobiona aparatem cyfrowym 14 MPix - opcja makro
2. fotka zrobiona telefonem Galaxy S4 - opcja fotografowania "upiekszanie twarzy"
-
delyszys - czy oswietlenie bylo w obu przypadkach takie samo? i bez flesza? no roznica jest...
-
oba zdjecia zrobione dokladnie w tych samych warunkach bez dodatkowego oswietlenia i flesza oba bez lampy blyskowej.
Od dawna marzylam o tym telefonie bo mam 2 w1 i zawsze pod reka :) i nie musze miec super profesjonalnego sprzetu do fotografowania.
-
A to moje dzisiejsze 1:1
:skacze:
-
nie do końca zadowolona z nich jestem.
-
Patios troszku słabiutkie zdjęcia ale generalnie mnie się podobają ;)
-
I dzisiejsze , pierwszy raz robione na siliconpads, bo zostawilam swoje platki w salonie, a robiłam koleżance ktora na nich pracuje.
Balam sie, ze wydluzy mi sie na nich czas pracy, ale aplikację zrobiłam w niecałe dwie godziny, więc nawet rozważam ich kupno,bo sa ekonomiczne ;-)
-
Co myslicie o moich 2:1 mieszane z 1:1 ??
-
Cytat:
Napisał
katiaa162
Co myslicie o moich 2:1 mieszane z 1:1 ??
fajne :)gęsciutkie, a jakie to rzęski?
-
0,20 14,12,11 secret lashes :d
-
efekt naprawdę fajny, mocny, ale patrząc na rzęski Pani to dałabym krótsze :P no i w kącikach wewnetrznych bym dała 9.
szkoda ze nie masz więcej zdjęć bo fajnie sie prezentują.
-
2:1 0,20 troszke przesadzilas ;) szkoda rzes klientki a pozatym nizle musi ja gryzc w ppowieke taka stylizacja
-
No i wlasnie tu jest problem. Angielki musza miec mega geste i dlugie ... Niezwazne, ze bedzie sztuczny efekt :( Miala krotkie swoje rzesy, ale dosc grube. Polecialam po bandzie :P
Co do 0,20 to masz racje agulusia , ale balam sie, ze beda malo geste :(
-
Ile bierzesz w Anglii za taka usluge?
-
Moja aplikacja nie jestem z niej zadowolona , dziewczyna ma takie oczy że nie mogłam sobie poradzić :(
ma taki wypukły łuk brwiowy że ciężko wymanewrować pęsetą
efekt jak widać ( nie wyklejona całość ponieważ zadzwoniło dziecko i musiała uciekać )
Ma teraz przyjść na uzupełnienie , chce mocniejszy efekt żeby było widać
Poradźcie co tu zrobić ...:strach: inny skręt , może grubsze są 0,15 , dłuższe ( ma do 12 )????
-
Violcas Pani ma kształt migdałka oczko- ja bym zmieniła podkręcenie na mocniejsze od zewnętrznego do ok 1 cm oka a potem przeszłabym na mniejszy skręt będzie się to ładnie prezentować w jej przypadku, długości mogą zostać od 12-8 mm ;)
Katia nigdy nie zagęszczaj rzęs metodą 2:1 o grubości 0,2 takim zagęszczaniem zniszczysz klientce rzęsy!!! Jeśli miała grube i krótkie to i tak gruba rzęsa nie uniesie takiego mocnego obciążenia....
Lepiej zrobić metodą 3:1 0,1 ewentualnie w extremalnym przypadku 0,12 3:1 i wyjdzie taki sam efekt a rzęsa nie będzie obciążona!!! grubość 0,2 to nie jest rzęsa do 2D, lepiej byłoby już zrobić 0,15 ale przy krótkich i grubych rzęsach nie jest to wskazane..
-
dawno mnie nie bylo znowu ;D niestety duzo zajec no i stety bo duzo pracy ;D
na 3 zdjeciu moja klientka z moimi rzesami oraz zdjecie mojego wykonania oraz "metamorfoza"
http://pliki.wzorki.info/images/tUyJh.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/DPiO.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/j5vsO.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/lcgi1.jpg