Cuda.......:wow:
Printable View
Pluszku w twoim wykonaniu nawet skromnie robi ogromne wrażenie :ok:
elax bardzo ładne i żadne tam bohomazy tylko piękne strołki :)
meg no rewelacja!! :love:
tanulka troszkę byłoby szkoda spalić takie cudeńka....ale z drugiej strony miałabyś częściej na czym ćwiczyć :D
lirene fajna szkatułka :ok:
moje bazgrołki
Załącznik 37975
Haha Kaniusia zapomniałaś o cycuszkach :D
Piękne motylki, super strołkujesz, cieszę się że ćwiczysz!!
:love::love:
Kaniusia.. super, ujeła mnie ta roza na dole:ok:
Kaniusia bardzo ladnie :)
ta roza na dole piekna :)
hahah cycuszki :P zrobi sie plusia :P :*
dziakurko bardzo dziękuje ;)
Kaniusia0 :woot:Jakie boskie, boskie, boskie, boskie! Wszystkie! Świetnie dobrane kolory, super wzorki. No cuda! Masz pomysły i talent do tego ;)
Kaniusia0 przepiękne :love:
moje wypociny ;) jeszcze ciepłe ;)
Załącznik 37981
przecudne, widać od razu kto cię uczył hihihi :D:D:D
Kaniusia0 no cuda tworzysz :)
Kaniusia bombowe !! lecisz jak burza zdolna kobietko !! :kwiatek:
Plusia dziękuje ty mój guru strołkowy :*
cały czas ćwicze i ćwicze ;)
Kaniusia a spróbuj powiedzieć następnym razem że nie umiesz malować :cwaniak2:
Piekne są te twoje wypocinki :love:
Dobra... to ja sie przyznam... zawalilam i kupilam w pedzie i pospiechu farbki do malowania... wodne akwarele ;(... akryli mam pare ale nie taka game kolorow. Nie oddam bo rozwalilam pudelko:huh: i ja mam pytanie?? czy one sie w paznokciach do czegos przydadza???:o:/:
a co by sie stalo jak bym je pomieszala z akrylowymi?? bo akryle jak zaschna to sa nie do zmycia, a akwarele to ja juz nie wiem... jak pomaluje i zaczne kombinowac z akrylem czy zelem finish to mi sie to pewno rozmaze nie??? ;(
Coralik, niektore dziewczyny maluja akwarelami i efekt jest zupelnie inny niz akrylowymi :) mozesz namalowac tymi farbkami kwiatka i u dolu dac wiecej farby ( mniej wodnistej ) a u gory mniej i zobaczysz, ze efekty wcale nie sa takie brzydki :)
to tego mozesz poprawic linie akrylowymi...
ja tez mam akwarelowe i sluza mi do jakis kropek, lini itd. ale musi byc duzo pigmentu bo tak to sama zabarwiona woda ;)
to poprosze obie mistrzynie o rady :) nic lepiej nie motywuje kiedy ktos powie mi co zle robie a niestety tego mi brakuje bo kazdy tylko chwali.
aha... w sumie to one wcale nie sa wodniste... tylko czy one sie nie beda rozmazywac...? bo pigmantacje maja silna wiec dla wyrazistosci chyba nie bede musiec dodawac akrylowych...:)
jutro poprobuje i dam znac :)
aha.. i jeszcze pytanko... jak nie w temacie to prosze o przerzucenie... czy roztworem tych farbek moge zabarwic liquid i to da kolor clearowi, taki jakby witrazykowy?? w sensie, ze bedzie przezroczysty??
Ja znalazłam troszkę czasu i pomalowałam pudełka :)
garadiela piękne pudełeczka
garadiela extra!! wspaniale strołki :love:
garadiela90 cudne :) to fioletowe pięknie wycieniowane :love:
Przepiękne strołki dziewczyny :) trochę mnie tutaj nie było, a tu tyle śliczności :)
Yeah kupiłam u Doberka podstawowe kolory farbek i dostałam u chińczyków w sklepie komplet pędzli za 16 zł normalnie bomba hihihi nawet jak nie będę strołkowała, to do żelu są świetne. Wypróbowałam malowanki, ale widzę że białą farbkę to muszę mieć inną, bo ta Doberkowa jest za gęsta i muszę ją rozwadniać ciągle, pozostałe są ok.Kupię w plastyku polycolor. Mam problem bo jak maluję to mi się kolory farbek mieszają i zamiast cieniowania wychodzi kupa :placz: ale jadę dalej z tym koksem :haha:
Sztynka jak coś zmajstrujesz to się pochwal ;)
garadiela świetne te pudełka będę musiała kupić i też coś pomalować :)
Garadiela90 malowanki pierwsza klasa :love:
ehh tylko laski zwolnijcie z tym malowaniem bo ja nie nadążam za wami :D
http://img192.imageshack.us/img192/5763/moje511.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/3889/moje510.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/5766/moje506.jpg
Ela coraz piękniejsze :ok:
A to moje pierwsze po warsztatowe.Proszę o wyrozumiałość :)
Edyta bardzo fajne :) jeszcze kilka razy pocwiczysz i bedzie jeszcze fajniej :)
Edytko, mi się podobają :)
ototo Ela włansie takie mi sie podobaja:D
Edytka super ale tu jak przy Eli radziła bym robić płatek z 2-3 zygzaczków, pociągnieć pędzla, dziewczyny nie bójcie się urozmaicać tych płatków, nigdzie nie napisane że one muszą być równe, jak wyjedziecie bardziej czy mniej będą na pewno bardziej naturalne , i ogólnie będzie się na to lepiej patrzeć,
Edytka tam na dole coś fajnego widzę :>
sloneczko piękne malowanki :)
sloneczko ale ślicznosci :love:
o jej, Sloneczko alez piekne :)
kazdy w swoim rodzaju daje cos od siebie :)
Przeciez mnie nie bylo w temacie jeden dzien i tyle pieknych rzeczy, nooo dziewczyny, macie smykałkę!
sloneczko jakie śliczne malowanki :love:
ela ładne kwiatunie :) idzie ci kochana coraz lepiej i nie poddawać sie tylko zawzięcie ćwiczyć :D
edyta pierwsze po warsztatowe to zobaczysz jak będą wyglądać setne hehe :ok:
słoneczko zabiłaś mnie :szczena: rewelacja