Witamy nowe forumowiczki :kwiatek:
Printable View
Witamy nowe forumowiczki :kwiatek:
Witamy Marie :kwiatek: już nie mogę się doczekać twoich prac , na pewno są piękne :)
Moniko , witam :) Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane uczyć się pod twoim okiem , również jestem z Łodzi , pozdrawiam z rtk. :D :kwiatek:
marie witamy :)
Witam moje dziewczyny, cieszę się że do was trafiłam ,myślę że wspólna pasja przełamie pierwsze lody :) pozdrawiam :) madzia:)
Witam :hi:
Jestem tu nowiutka, ale baardzo podoba mi się tutaj, bo jest tak miło i kobieco.
Przygodę z paznokciami dopiero zaczynam i w związku z tym masę pytań. Mam nadzieję, że dużo się tu dowiem i profesjonalistki doradzą co, jak i z czym :kwiatek: Na razie dużo czytam i już się nie mogę doczekać moich prac :tuptup:.
Pozdrawiam serdecznie :macham:
Witamy, witamy:) ja troszkeczasu juz spedziłam na forum. Siedze i czytam, czytam, czytam a i tak wszystkiego jeszcze nie ogarniam, ale naprawde-polecam wszystkim. ludzie mili i życzliwi, chetnie służą pomocą i tyyyyle się można dowiedzeć:)
Pora się przywitać! Już chwile podczytuję Wasze forum. Jest bardzo fajne i przydatne:ok:
witamy :)
witamy to super ze podoba sie Wam na forum;) ostrzegam - uzaleznia;)
Witam wszystkie nowinki :)
Witam Wszystkich :)
Witajcie dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!:kwiatek:
aurelia witaj :*
Jestem tu z Wami jakiś czas,dużo czytam ,ale w końcu czas się przywitać :)
Głównie sprowadziły mnie tu tematy pazurkowe... jestem samoukiem,robię paznokietki w domu ale widzę ,że na nich się nie skończy ,bo zaczynam interesować się również kosmetyką itp.
Jestem mamą 3 dzieci -15 latki,13- latki i brzdąca ,który w marcu skończy roczek i od razu się pochwalę ,że sam chodzi :tuptup: .
Co wiecej u mnie to wyjdzie w czasie pisania z Wami ,bo mam zamiar udzielać się tu troszkę...:)
Pozdrawiam wszystkich:kwiatek:
witam wszystkich;)
również witam wszystkich:macham:
Witam gorąco nowe Panie, miło mi bardzo że jest nas coraz więcej ! zapraszam i zachęcam do pisania :)
:kwiatek:
Witam :) Jestem Aneta i mam 15 lat. Chciałam się trochę dowiedzieć o paznokciach żelowych i tak trafiłam na to forum. Mam nadzieje, że dużo się dzięki wam dowiem i będę mogła w przyszłości robić piękne paznokcie :P
Hej Aneta :) na forum jest nas kilka "nieletnich", więc nie jesteś sama :* dowiesz się naprawdę dużo, ale grunt to ćwiczyć :)
Witajcie :soczek:
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieję, że się zadomowię ^_^
Hej Natasha :*
Witamy bardzo serdecznie :)
Witajcie!!!!!!!!!:kwiatek:
Witajcie kochane!
Życzę miłej lektury i zapraszam do dyskusji :)