wczorajsza moja praca z farbkami... :)
http://images50.fotosik.pl/316/06c04b061376a6e0med.jpg
Printable View
wczorajsza moja praca z farbkami... :)
http://images50.fotosik.pl/316/06c04b061376a6e0med.jpg
Paznokietek ja się zgadzam z kurką.
Te ostatnie są przepiękne :) świetny pomysł :)
te kwiatki wyglądają jakby były namalowane na tle siateczki bądź koronki:)
Pznokietku boskie te z koronka :love::love:
skończyły mi się podziękowania
dlatego dla wszystkich ogromniasty całus
dziękuję do was mi jeszcze daleko, zatem tym bardziej sie cieszę, ze komuś się podoba
paznokietku -te "koronkowe" piekne!!
jw. Pomysł rewelacja !! Wykonanie cudowne !! Bajka !! Elegancja francja :)
PS dziękuję wszystkim :kwiatek: farby wyciskac, pedzle w dłon i malowac !! :)
karolaj przepiękna praca, brawo!!
Kuuuuuuuura ale fota :D godna pozazdroszczenia :D
Paznokietek,wszystkie są śliczne ale te koronkowe mnie powaliły :love:
Karolaj piękne!!!!!!
Kurko super zdjecie !!!Paznokietku sliczne kwiaty,te na bialym czadowe!!
No to ja teraz swoje wstawiam,oczywiscie kurka narobila ochoty na panterke,a ze mam buty w ten desen to sobie tez strzelilam taki zestawik:) i jeszcze kilka innych.Zielony tez chyba sobie zostawie bo mam chopla na ten kolorek:skacze:
I tu jest problem bo mysle zeby sprzedac a mi szkoda bo kazdy inny hihi ale trzeba bedzie
Jade te kolczyki kwiatki z panterką są boooooskie :slina: jak mi się marzą takie kolczyki...
Jade zdolniacho pięknie!!
Jade no widze , że się napracowałaś, ekstra kompleciki.
Dziękuje dziewczyny:* staram się :)
Jade, śliczny komplecik.
A tu moje malowanki. Prezent dla kuzynki. Nie chciało mi się zamawiać drewnianych to kupiłam plastikowe w sklepie ze sztuczną biżu :D Muszę jeszcze polakierować, i bigle powsadzać. Komplet zawiera: kolczyki na sztyfty, kolczyki wiszące małe, wiszące duże, pierścionek i bransoletka :) Kura narobiła chęci na panterkę, więc nie wiem czy z tylu kolczyków nie namalowac :P
Superaśne Hersa:)napewno kuzynka bedzie zadowolona z takiego prezentu
swietne hersa, super.. na zloto????;]
Jade juz pisalam, piekne kompleciki. Dziergaj i sprzedawaj, jak mawia klasyk-prawdziwe dzieło sztuki uzytkowej to takie, które wieksza przyjemnosc sprawia nabywcy niż tworcy;]
Jade, hersa - przepiękna biżuteria :)
Blisko mnie hersa, blisko mnie, podejrzewam, ze jak jakies doszkalania pazurowe beda to go spotkam;]
Właśnie tam miałam na wakacje jechać, bo moja kuzynka zakupiła mieszkanko w Straszynie i chciałam obejrzeć, ale jeszcze w Pruszczu mieszka. Jej rodzice właśnie są u mnie :D Jeśli wyrobie finansowo to może pojadę. Dam znać jak coś, chętnie na kawkę się umówię :) (jakbyś była w okolicach Karpacza to zapraszam)
Hersa, Ty z Karpacza jestes?;] mam stamtad super wspomnienia;]
a tu Zeberson:
Sexy kurrrko :D
mrrr :D
ja się opitalam :D
kumplet;]