Odp: co teraz robicie....
a moze od patrzenia w komp,zrob sobie przerwe daj odpoczac oczom,ja zaraz zmykam konczyc obiadek,potem biore sie za pazurki,bo juz mam mega odrost a jutro konczy mi sie urlop i wracam do pracy :P
milej niedzieli Robaczki :przytul::kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 11:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:52 ----------
no i musze isc odsniezyc autko ,bo u mnie powrot zimy w pelni,sypie snieg od wczoraj,jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy z parkingu wyjade :P
a ja jem obiad, ktorego nie chce mi sie jesc, am mama we mnie wypcha bo inaczej mnie n ie wyp[uści z domu ;P
która chce dojeść za mnie? :skacze:
ja jestem po prostu "przeżarta" byłam z chlopakiem na pizzy ... ale nie była za dobra ...
robie sobie pazurki:(:(;(;(;(
Cytat:
Napisał
kasiasssss
robie sobie pazurki:(:(;(;(;(
a czego beczysz?? :P
Ja tam bym sie cieszyła
tylko się cieszyć z nowych pazurków
a ja tak sobie szperam w necie
A ja teraz gadam z mamusią na skypie :)
a ja mam mase nauki itd. a siedze i przegladam forum.. masakara... ;(:P
a tu prosze jaka piekna opinie o sobie znalazła na jakims forum :( Bzdury wyssane z palca.. niby uzywa zużytych pilników.. trzeba ukonczyć 18 zeby pazury ropbić....
"zytajac zamieszczone tu posty ( w roznych tematach-lece po kolei)jestem zazenowana co poniektorymi osobami wypowiadajacymi sie tu na forum.Jak mozna mowic o profesjonalizmie komus-kto nie ukonczyl 18lat ( chociazby) a czytajac fora chce dostac gotowy przepis na przedluzanie pazurkow i mysli ze zostanie mistrzem http://mfn6.mojeforum.net/images/smi...on_biggrin.gif,przy czym wymadrza sie jakby wszystkie rozumy swiata pozjadala,a dziewczyny zwracajace jej uwage traktuje jak bojkotujace ja i jej ,,radosna tworczosc'' zazdrosnice.Wiem ze kazda z nas kiedys zaczynala,ale zazwyczaj od porzadnych kursow i wiekszosc ksztalci sie nadal jezdzac na wyrsztaty itp.Owszem forum jest by pomagac-POMAGAC A NIE UCZYC ! zreszta jak traktowac powaznie panne co twierdzi ze matuje pazurka pilnikiem 100 zuzytym ,po innych klientkach I ZAKUPIONYCH W DROGERII http://mfn6.mojeforum.net/images/smi...on_biggrin.gifhttp://mfn6.mojeforum.net/images/smi...on_biggrin.gifhttp://mfn6.mojeforum.net/images/smi...on_biggrin.gif to sie nazywa przepilowwywanie plytki...nie zdaje sobie sprawy z chorob ( nie zna nawet ich podstawowych nazw) wynikajacych z uzywania niesterylnych narzedzi,na poczatku wyczytalam iz owa Panna experymentuje na wlasnych pazurach,kilka postow nizej czytam,ze ma 6 ( bodajze) stalych klientek...to istna katastrofa i zenada...buuuu.a jak spojrzalam na masakry na jej blogu-to myslalam ze juz gorzej byc nie moze..najgorsze jest to ze ktos doradzil jej uzycie frezarki-Matko Swieta !!!!-to jak bron w rekach terrorysty....a ,,wisienka na tym nieszczesnym torcie okazalo sie zdanie ktore rozlozylo mnie doslownie na cycki cyt.,,dbam o swoje klientki i biore odpowiedzialnosc za to co robie ''...no coz...idz dziecko lepiej na podstawowy kurs,skoncz 18 lat zanim zaczniesz robic komus pazurki-a potem mow i pisz o odpowiedzialnosci-bo jak na razie nie zauwazylam jej ani po stopniu Twojej wiedzy,ani po doswiadczeniu a juz napewno nie po tym co tu wypisujesz >zenua<"
szpila olek to totalnie to pisała jakaś zarozumiała jędza :P głowa do góry:skacze:
a ja właśnie wróciłam z pogrzebu dziadka i odreagowuje pomału pozdrawiam dziewczynki :love:
Cytat:
Napisał
korcia225
szpila olek to totalnie to pisała jakaś zarozumiała jędza :P głowa do góry:skacze:
a ja właśnie wróciłam z pogrzebu dziadka i odreagowuje pomału pozdrawiam dziewczynki :love:
Dzieki korcia :)... :*
Przykro mi z powodu Twojego dziadka :(
Co za k****! Ciekawe jak jej prace wyglądają. I niby co ma wiek do robienia pazurków? Najlepiej to zabrońmy wszystkim małoletnim rowijać się i poświecać czas na hobby, w takim razie po co w ogóle posyłać je do jakiejkolwiek szkoły? W dodatku chyba jakaś analfabetka co nie potrafi poprawnie wysłowić się po polsku. Żal takich ludzi. Szpilka nie przejmuj się, bowiem sa na swiecie ludzie i taborety ;*
Troszkę mnie poniosło, ale tacy ludzie strasznie mnie irytują XD
Cytat:
Napisał
Nela XD
Co za k****! Ciekawe jak jej prace wyglądają. I niby co ma wiek do robienia pazurków? Najlepiej to zabrońmy wszystkim małoletnim rowijać się i poświecać czas na hobby, w takim razie po co w ogóle posyłać je do jakiejkolwiek szkoły? W dodatku chyba jakaś analfabetka co nie potrafi poprawnie wysłowić się po polsku. Żal takich ludzi. Szpilka nie przejmuj się, bowiem sa na swiecie ludzie i taborety ;*
Troszkę mnie poniosło, ale tacy ludzie strasznie mnie irytują XD
ciebie poniosła, a mnie sie zrobiło przykro po tym co przeczytałam co napisała tamta panna xD
Ale dziekuję, naprawdę :*
Szpila nie przejmuj sie jakimis kobietami ;) moze zazdrosic, ze w wieku 18 lat potrafisz zrobic ladniejsze pazurki niz ona ;) do wora z takimi
otworz lepiej browarka i usiadz przy mnie - napijemy sie we dwie :P :D i obejrzymy film za ktory sie wlasnie zaraz zabiore :P
Cytat:
Napisał
rudzia1985
Szpila nie przejmuj sie jakimis kobietami ;) moze zazdrosic, ze w wieku 18 lat potrafisz zrobic ladniejsze pazurki niz ona ;) do wora z takimi
otworz lepiej browarka i usiadz przy mnie - napijemy sie we dwie :P :D i obejrzymy film za ktory sie wlasnie zaraz zabiore :P
hehe rudzia, źle zrozumiałas, ja piwka nie moge, ale bym sie napiła, ja 15 latek 28 marca koncze :lol:
dziewczyny mnie przekonały, że nie wart sie jednak przejmować i bede sie tego trzymać :) Dzieki i tak :*
o kurczę ale laska poszalała z tą opinią. pewnie sama pazurów nie potrafi robić i chciała sobie odreagować ... :/: tragedia !
Szpilcia nie przejmuj się :przytul:...niektórzy chyba zazdroszczą że tak szybko zaczynasz i dobrze Ci idzie...żal mi takich ludzi co tylko krytykują itd, a ich wzrok nie sięga dalej niż czubek ich zadartego nosa. Na naszym forum taka opinia na 100% by się nie pojawiła, bo wszystkie tutaj jesteśmy jak rodzina i po to jesteśmy żeby sobie pomagać i się wspierać a nie krytykować i sprawiać przykrość. Także Szpilcia głowa do góry i bierz się za pazury :D
Cytat:
Napisał
NiCoLa
Szpilcia nie przejmuj się :przytul:...niektórzy chyba zazdroszczą że tak szybko zaczynasz i dobrze Ci idzie...żal mi takich ludzi co tylko krytykują itd, a ich wzrok nie sięga dalej niż czubek ich zadartego nosa. Na naszym forum taka opinia na 100% by się nie pojawiła, bo wszystkie tutaj jesteśmy jak rodzina i po to jesteśmy żeby sobie pomagać i się wspierać a nie krytykować i sprawiać przykrość. Także Szpilcia głowa do góry i bierz się za pazury :D
:*:*:*:*: dzikuje wszystkim napradw..
;(;( - ze szczescia
juz niedługo wezme sie a pazury konkursowe ;)
Ja siedze sobie w pracy (stoisko handlowe) Nie ma klientow, więc pozwoliłam sobie na pyyszną herbatke Dilmah Mango i buszowanie po forum..:)
Szpilcia i tak trzymaj :) pamiętaj że masz Nas :)
Cytat:
Napisał
szpila59
hehe rudzia, źle zrozumiałas, ja piwka nie moge, ale bym sie napiła, ja 15 latek 28 marca koncze :lol:
dziewczyny mnie przekonały, że nie wart sie jednak przejmować i bede sie tego trzymać :) Dzieki i tak :*
15 czy 18 :D co za roznica w XXI wieku :P
w Niemczech pija juz od 14 lat, po bramach:/:
oczywiscie nie uwazam, ze Ty tez, ale jak wypijesz w domku z kolezanka to Ci sie nic by nie stalo :P
napij sie ze mna bo nie wierze, ze piwa jeszcze nie pilas :D a ja mam tu takie smakowe - piwo z cola - popularne piffko dla mlodziezy :)
zaraz ide pranie rozwiesic i na film :)
rudzia podzieliłabyś się a nie sama pijesz :skacze:
ja chyba zaraz znowu poćwiczę sobie trochę kwiatuchy one stroke :)
Cytat:
Napisał
rudzia1985
15 czy 18 :D co za roznica w XXI wieku :P
w Niemczech pija juz od 14 lat, po bramach:/:
oczywiscie nie uwazam, ze Ty tez, ale jak wypijesz w domku z kolezanka to Ci sie nic by nie stalo :P
napij sie ze mna bo nie wierze, ze piwa jeszcze nie pilas :D a ja mam tu takie smakowe - piwo z cola - popularne piffko dla mlodziezy :)
zaraz ide pranie rozwiesic i na film :)
Piłam, ale ... to tylko tak na sprubowanie... :wstydek::wstydek::wstydek::wstydek:
piffko z colą? mogłabym spróbować :lol:
no...nawet dobre :) ma tylko 3,2 % wiec nie duzo :)
jest jeszcze piffko z wodka, z cytryna, piffko z piffkiem :D
wygladaja tak
http://www.cc-lautertal.de/ccNews/up..._mixery_gr.jpg
slucham muzyki pisze maile z moim chlopcem ktory jest w pracy i piluje paznokcie :)