Witam wszystkich serdecznie, zaczynam właśnie w branży kosmetycznej, dlatego liczę na Waszą pomoc ;)
Printable View
Witam wszystkich serdecznie, zaczynam właśnie w branży kosmetycznej, dlatego liczę na Waszą pomoc ;)
Dzień dobry, chcąc pogłębić wiedzę i zorientować się w stylizacjach, znalazłam to forum i zalogowałam się. Pragnę przywitać Szanowne Grono.
Zaczynam więc lekturę.
Pozdrawiam
Cześć, jestem pasjonatką paznokci. Uwielbiam malować różnobarwne wzory! Pozdrawiam!
Cześć. Witam wszystkich forumowiczów ;)
Cześć wszystkim. ;)
Witam serdecznie na tym forum. Pewnie dziwicie się co tu robi mężczyzna ale cóż, taki zawód:)
Ja również witam wszystkich :)
---------- Dodano o godzinie 20:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:53 ----------
[quote=piotrkusinski;416653]Witam serdecznie na tym forum. Pewnie dziwicie się co tu robi mężczyzna ale cóż, taki zawód:)
Nieraz mężczyźni są bardziej w tej kwestii uzdolnieni od kobiet :P
Ja np. uwielbiam Greg`s Corner robi świetne paznokcie :)
Cześć wam, uwielbiam ładnie pomalowane paznokcie. Pozdrawiam!
dobry wieczór wszyskim, zainteresownym tematyką paznokci
Cześć wszystkim! :)
dopiero zaczynam swoją amatorską przygodę z hybrydami i trafiłam tu przypadkiem szukając info na temat zdobień :)
mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę!
Witam Was wszystkie kochane stylistki ;)
Witam wszystkie :D:soczek:
Cześć, miło do Was dołączyć.
Witam wszystkich :)
Mam na imię Monika i bardzo się ciesze, że trafiłam na tak wspaniałe forum dla kobiet :)
cześć :)
bardzo się cieszę, że dołączyłam do tej ogromnej kopalni wiedzy :)
dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami i mam nadzieję, że znajdę tu pomoc :))
Hej tu Kasia. Jestem początkującą kosmetyczką. Kocham malować paznokcie i tworzyć na nich dzieła sztuki:):skacze:
Witam mam na imię Ewa, mam 26 lat, stylizacją paznokci zajmuję się ok roku, jestem już po 11 kursach związanych ze stylizacją paznokci jak i przedłużania rzęs i makijażu. Skończyłam studia z fizjoterapii, ale tylko na licencjacie:) a teraz pracuje nad otwarciem własnego salonu. Mam nadzieję, że uda mi się coś pozytywnego wnieść do tego forum:);) Pozdrawiam
cześć :)
Hej! Witam wszystkie forumowiczki. Już od dawna korzystam z informacji zawartych na tym forum, czytam was, ponieważ uważam, że człowiek uczy się przez całe życie. Ukończyłam dwuletnią szkołę policealną i zdobyłam tytuł Technika Usług Kosmetycznych w roku 2015, a także ukończyłam zawodowy kurs stylizacji paznokci oraz zawodowy kurs wizażu. Miesiąc temu otworzyłam swój własny salon za granicą. Tyle o mnie,a teraz biorę się za dalsze czytanie! :)
Miło cię poznać
Cześć, jestem Kasia, jestem lakieroholiczką.. :P
Już nie raz trafiłam na forum w poszukiwaniu informacji, w końcu nadszedł i na mnie czas, by się zarejestrować. Wkręciłam się dość niedawno, w grudniu kupiłam zestaw i maluję, maluję i maluję. Na razie tylko sobie, mamuśce i kilku znajomym. Zapisałam się do szkoły, zbieram na kursy, mimo braku czasu staram się cały czas uczyć :)
To chyba tyle, biorę się za czytanie :love:
Witam, nazywam się Klaudia i zaczęłam jakiś czas temu przygodę z hybrydami oraz ukończyłam kurs przedłużania rzęs :P
Witam wszystkie użytkowniczki forum. Mam na imię Asia i paznokciami zajmuję się od 2 lat. Z zawodu jestem technikiem usług kosmetycznych, z wykształcenia socjologiem ;) Jestem po 2 kursach i pragnę zgłębiać swoją wiedzę o paznokciach a wszelkie nowinki chłonę jak gąbka ;) Obecnie pracuję na wyspie OPI. W przyszłości chciałabym otworzyć swój własny gabinet.
Witam! Nieraz już trafiałam na forum w poszukiwaniu wskazówek dotyczących paznokci, więc stwierdziłam, że jak dołączę na stałe, będę wtajemniczona :p
Ukończyłam kurs stylizacji paznokci, nadal chcę się rozwijać w tym kierunku i doskonalić umiejętności, a to forum to kopalnia wiedzy - więc jestem! ;)
Pozdrawiam Asia
Cześć;) miło tu trafić!
Witam wszystkich bardzo serdecznie ;)
Witajcie, jestem początkującą wzrokoholiczką :). Uczę się ładnej stylizacji paznokci dla własnych celów, zobaczę co mi z tego wyjdzie.
Cześć, jestem z Krakowa pozdrawiam wszystkich!
czesc witam wszystkich serdecznie....dopiero zaczynam z paznokietkami..:]
Cześć, jestem pasjonatką paznokci, pozdrawiam serdecznie!
Witam koleżanki stylistki :) Jako entuzjastka wymyślnych wzorków na paznokciach musiałam tu w końcu trafić :P
Cześć dziewczyny!
Witam wszystkie wielbicielki mody!! :kwiatek:
Witajcie!
siemka dziewczyny, wpadłam sobie pazurki zrobić
Witam, mam na imię Martyna. Stylizacją paznokci interesuję i zajmuję się od 4 lat. Nie jestem profesjonalistką i bardzo chętnie się czegoś dowiem i nauczę. Zapraszam do rozmowy. Pozdrawiam ;)
Dzień dobry :) Jestem Magda, mama 2 dziewczynek. Stylizacją paznokci zajmuję się od 2 miesięcy, nie jestem profesjonalistką, uczę się na sobie :) Mam nadzieje, że nauczę się od Was wielu ciekawych technik i otrzymam pomocne rady ;)
Ja też witam. Wprawdzie dopiero zaczynam swoją przygodę z pazurkami, ale liczę, że od Was się sporo nauczę :)
Witam serdecznie drodzy forumowicze. Pozdrowienia od Adama.
Witam wszystkich :) ze stylizacją paznokci jak na razie nie mam zbyt wiele wspólnego, ograniczam się tylko do malowania i zdobienia swoich własnych pazurków, ale każdy udany manicure sprawia mi dużą satysfakcję i lubię to robić, dlatego chcę się zagłębić w tym temacie i liczę na to, że na tym forum znajdę wiele przydatnych informacji ^^ Pozdrawiam!