-
Odp: Wyjatkowe dziewięć miesięcy czyli FORUMKOWY KLUB CIĄŻOWY ; )
wstawie ,wstawie obiecuje !faktycznie to dosc niesamowite jak widzi sie swojego maluszka na ekranie . Ja juz mialam szczescie przezyc cos takiego i chyba nawet sie poplakalam ,razem z mezem . Zobaczymy jak teraz zareagujemy?
wiec moje kochane .... po pierwszym USG wiadomo na 90% ze bedzie UWAGA UWAGA chlopiec:skacze:. 3 chlopow w domu ,to dopiero bedzie zamieszanie.
Zdiecia z usg ,wstawie jak wroce do domku ,bo teraz odpoczywam nad morzem (prezet urodzinowy od meza ;)
-
witam po dłuższym czasie nieobecności ;) buziaczki w brzuszki :** w piatek mialam badanie z glukoza masakra ale niedobre słodkie wypic sie tego nie da zwymiotowalam w domu ;/ mam nadzieje ze mimo wszystko wyniki beda dobre nie chce tego powtarzac jak bedziecie robily glukoze to weźcie cytryne mozna wcisnac do tego sok a nie zmieni to wyniku ja zapomnialam niestety o cytrynie;/ wstawiam zdjęcie pochwale sie jaki już mam brzuchol a to dopiero 22 tydzień ;p i coraz bardziej podoba mi sie ten stan hehe ale mimo wszystko tesknie za jeansami ;pp no i w czwartek mamy wizyte zobaczymy nasze malenstwo w koncu:PP i mam nadzieje ze naraszcie poznamy plec ale juz na 100% ;p
-
Asia no trzech facetów w domu no to nieźle :)
Mężulek super że wczasy ci zorganizował:)
Karolina Pięknie wyglądasz:) ciąża ci służy nie ma co:)
Ja jutro idę na USG :) zobaczymy jak tam maleństwo urosło :)
-
Karolinka pięknie wyglądasz,mówi się,że ciąża odbiera mamie urodę,ale Ciebie to nie dotyczy,w por,ownaniu do zdjęcia z avatara to bardzo "wydoroślałaś" tzn stałaś się taka...kobieca :D-moim zdaniem oczywiście ;) świetna fryzurka,życze powodzenia w dalszym etapie :)
Dziewczyny czekamy na jakieś zdjęcia...
-
Asiu, GRATULUJĘ kolejnego chłopa :)
Karolina, wyglądasz super! Mam wrażenie, że wyglądasz tak samo jak wcześniej + brzuszek. Ty w ogóle coś przytyłaś, bo tego nie widzę :)
Milenka, jak poznasz płeć brzdąca, to zaraz nam tu pisz :)
-
Wątpię że poznam płeć bo to dopiero 12 tydzień no ale się zobaczy
-
Zasugerowałam się tym, że Asia już poznała płeć :) Ale mimo wszystko czekam :)
-
karolinka pieknie wygladasz;)
co do glukozy wszyscy zdziwieni byli ale mi smakowalo hahaha :D babeczka byla w szkolu ze naraz wszystko wypilam i sie nie skrzywiłam :)
-
Dziekuje dziewczyny.juz widac plec dziecka w 3 mies.bo juz wszystko jest uksztaltowane, tylko ze nie chca czasami mowic, bo to dosc wczesnie. U mnie maluszek wypiol 4 litery i bylo dobrze widac, ale najfajniejsze bylo to, ze ja sama to zauwarzylam, pytam lekarki a ona hahaha i potwierdzila ze na 90%,wiec moze jeszcze sie zmieni ,bo 10% to w sumie sporo :D
a tutaj maluszekZałącznik 54004
-
Hehehe no w sumie 10% to zawsze jakiś procent jest :)
A maluszek jaki duży już:) już się nie mogę doczekać aż jutro swojego zobaczę:)
-
hahaha daj spokoj ,jak mi potem powie ,ze to jednak dziewczynka ,to moge lekkiej depresji dostac. dla kobiety w ciazy takie szokujace wiadomosci zdecydowanie sa niewskazane .
maluch ma cale 8 cm ;) az sie cisnie na usta "kawal chopa" :skacze:
jestem pewna ze lezka ci sie w oku pojawi ,a szczegolnie jak uslyszysz bijace serce :)
-
Ojej Asiek jaki śliczny chłopczyk,same słodkości,a 8 cm to fakt-kawał chłopa ;)
-
dziękuje za miłe słowa ;) ogólnie niefotogeniczna jestem hehe ale widac brzeszek dodaje uroku :D bedąc w 19/20 tygodniu mialam 6 kg na plusie wiec mysle ze tragedii nie ma mogło byc gorzej ;p
Asiekfr uroczy maluszek :) ja niepotrzebnie sie nastawilam ze bedzie dziewczynka na "aż" 90% bo teraz tak troche dziwnie mi sie zrobilo jak uslyszalam ze to chyba jednak chlopiec nie uwierze w to jaka mi teraz plec dziecka powie;p na 100% bede pewna jak urodze:PP
-
No więc byłam dziś na tym USG:) Dzidzia zdrowa jak rybka i tak samo chyba ruchliwa:) ma po pięć paluszków u rączek i nóżek:) Liczyliśmy z lekarzem :) Straszny wiercioch z tego naszego dzidziusia nawet nie chciał się do zdjęcia ładnie ustawić ale w końcu się udało:)
-
to najważniejsze ze maleństwo zdrowe :) a jak ładnie już widac nosek i buźke :) w ogóle który to tydzień u Ciebie jest? ja mam podobne zdjęcie z 13 tygodnia :)
-
pisała kilka postów wyżej że 12 tydzień ;)
-
dokładnie 11 tydzień 6 dzień czyli praktycznie już 12 :)
-
super ze maluszek rosnie zdrowo . a jaki fotogeniczny ;)
-
Milenka, bobasek już w brzuszku uroczy! Podobnie jak moje poprzedniczki, cieszę się, że jest zdrowy :)
-
Też bardzo się cieszę że jest zdrowy bo to najważniejsze:)
A czy fotogeniczny?? tego bym nie powiedziała:) lekarz ze 20 razy próbował ładne zdjęcie zrobić :D
-
Milenka cudny bobasek i słodkie zdjęcie,achhhh....:love:
A znasz już płeć czy coś przeoczyłam? zdrówka
-
Nie znam jeszcze ale może to i lepiej. Na następne usg idę z moim narzeczonym więc wtedy dowiemy się razem :)
-
Trochę mnie tutaj nie było, i ile wiadomości :) Dziewczyny super, że Maluszki zdrowe. Dbajcie teraz o Was :)
-
a co tu taka cisza ?!
mam nadzieje ,ze nie wszystkie przyszle mamy czuja sie tak fatalnie jak ja? Od trzech dni ,to sama nie wiem co mi jest ? mam nadzieje ze szybko mi przejdzie !
-
No cisza zapadła jakaś:D
A co ci się Asiu dzieje?? Straszne upały na dworze ale mi jakoś to nie przeszkadza i czuję się puki co bardzo dobrze. Oczywiście dalej mnie stale mdli ale to już nie wymioty więc jestem w siódmym niebie:)
Przyszedł mi dziś ten dzienniczek ciążowy. Super sprawa i będzie cudowną pamiątką:)