A ja greena zamówiłam na spróbowanie :huh: fak :/
Printable View
A ja greena zamówiłam na spróbowanie :huh: fak :/
U mnie też dyskretny efekt dzisiaj był :)
Silki C 9-12 :)
http://1.bp.blogspot.com/-b1QSgHaYxd...+przed+otw.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-mWZhXW-U0G...+przed+zam.jpg
Nitko,
ta stylizacja to mieszanka i była wykonana Silkami z Evo skręt C i B grubość 0,2 i o,15 oraz Two tone Violet - z Bis, a jeśli chodzi o długości to przekrojówka 9-16:)
Aplikacja 2D i 3D wykonana na rzęsach Bis, grubość 0,07.
Rzęski mają jedyny w swoim rodzaju piękny odcień czerni.
I świetnie zamaskowały opadającą powiekę :)
Bardzo, bardzo dawno nic nie dodawałam :) więc ciekawa jestem co powiecie na moje wyklejanki? na zdjęciach ta sama pani najpierw stylizacja chyba 2:1 (1 zdjęcie) 2 zdjęcie -3 tygodnie później następne zdjęcia nowa stylizacja
Kamzu rzęski śliczne ale.... Tej pani kompletnie nie pasuje taka stylizacja ;) kąciki całe siadły ;) za długie rzęsy w zewnętrznych ;) uwierz mi w takiej stylizacji wygląda dobrze niewielki % społeczeństwa ;)
agulusia - wiem wiem, ze długie ale ona chce wszystkie równe:D ciągle tocze z nią walke a ona wstaje z łóżka patrzy w lustro i mówi i znów dałaś mi krótsze:skacze:
nadrabiam zaległości, zostało mi jeszcze kilka stron, wykorzystałam wszystkie "podziękuj", jak wróci opcja, to poklikam pod każdym zdjęciem. podoba mi się większość prac :ok:
ode mnie stylizacja objętościowa dark brown B 0,10 x 7-12mm.
One Million Lashes, Agatko bardzo ładnie wystylizowane oczko, śliczna Bisowska czerń na oczku :)
Marcheweczko piękne dark browny :) aż się gorzkiej czekolady zachciewa :P
no i tutaj takie moje delikatesy objętościowe naszej Cataleya. Ula zapragneła tym razem poszaleć z kolorkiem, rzęsy BIS 0,07 C silk, 0,1 Blue- Lash Butik :) Kleiłyśmy się po targach LNE był babski wieczór ( towarzyszką była również Anastazja Balon :) ). Na końcu moje zbiory z targów kosmetycznych :)
Agulaaa piękne te rzęski :) a z tymi kolorowymi ślicznie podkreślają oko :)
Tak u mnie wyglądał 11 i 12 listopada ;)
ostatnie foto wymiata Bosko :)
Mnie sie tez podoba a balam sie tej stylizacji, nie powiem. Dziewczę zakładało 1 raz rzęsy i zażyczyło sobie grubo, czarno, najlepiej 14-stki 0,2 metodą 3:1 po cąłym oku :blink:
Padłam :strach:
Opierała się przy tlumaczeniu ze to zbrodnia dla rzes, ze bedą jej wisiec w dol, odpuscila kiedy sie postawilam okoniem i powiedzialam ze reki do czegos takiego nie przyloze + kazalam pogrzebac w swoich rzesach i zobaczyc jak są cieniutkie mimo ze mocno widoczne :D
Obiecalam ze zrobie najdluzsze jakie dam rady. Zalozylam ze dziewczyna nie bardzo wie czym jaki efekt mozna uzyskac i stąd ten jej wymysł.
Ostatecznie na oczach wylądował mix 0,07, 0,10, 012 i 0,15 :skacze:
Wewnetrzne kąciki kleiłam nawet po 4-5 0,07, dalej dobierałam rzesy do mozliwosci jej naturalek.
Dlugosci od 10-14
Osobiscie uwazam ze jak na jej rzesy to i tak tego jest za duzo i uprzedzilam ze pasowaloby to za jakis czas trochę wydelikacić - tu by sie przydał hollywood którego jeszcze nie umiem :(
EDIT: No i w efekcie i tak kwiczała przed lustrem ;)
Dzien dobry.
Przedstawie sie.
Jestem Gosia. Mieszkam w Zurychu, Szwajcaria. Kurs przedluzania rzes 1:1 skonczylam w kwietniu. Moj kurs byl chyba gorszy od waszych. Istnieja tylko rzesy 0.25. Jeden skret. I tyle na temat rzes.Wisienka na torcie byla moja aplikacja : 10 posklejanych rzes i komentarz wlasciciela szkoly : super! jestes do tego stworzona. Idz i zakladaj rzesy! :)
Wszystkiego nauczylam sie stad.. jestescie niesamowite!!
Pracuje na rzesach EVO i jestem bardzo zadowolona.
Caly czas sie ucze, jestem tego swiadoma, dlatego za rzesy biore 1/3 ceny salonu.
Rzesy robie w domu, mam 10 stalych dziewczyn na uzupelnienie i ok 2 nowych na zalozenie.
Nie narzekam :)
Pozdrawiam was cieplutko :)
Cataleya , ja tez bym kwiczala jak takie pieknosci na oczku miala . Szacun :)
Zrobione ostatnio z doskoku bo dziewczyna zapukała do drzwi i się uparła, że musi mieć rzęsy teraz w tej chwili i koniec a, że miałam niecałe 2h wolne to zrobiłam i oto co wyszło. Silki od evo 0,1 B,C 9-12
http://pliki.wzorki.info/images/rq1Nv.jpg
malutkapumcia, śliczne te rzęski wyszły!
Cat, ty to sama wiesz co bym powiedziała na temat Twoich rzęs... :ok::ok: jesteś godną kursantką swojej Pani Instruktor (tą drugą mam na myśli)
gosialicious, jak po takim szkoleniu to bomba... witamy w klubie rzęsowych wariatek ;)
Ode mnie 3 uzupełnienia i 1 aplikacja 2D ;)
Moja dzisiejsza praca. Wczorajsza klientka sie niestety nie zjawiła bez słowa. Nie jestem do końca zadowolona. Czas 2h20m, ale te 20 minut to byla wizyta w toalecie i trzy rozmowy telefoniczne. Wiec nie udalo sie tak jakbym chciala :( Miał być mocny efekt, rzęsy Evo B 0,20 ( troche 0,15 ) 10,11,12. Zabrakło mi czasu, bo było już wiercenie, marudzenie ,,ile jeszcze'' wzdychanie i bolące plecki za co pożniej zostałam przeproszona :) No i troche się teraz boję, bo jak dawałam szczoteczke, to w sumie klientka jej zbytnio nie chciała i dodała ze rzęsy zawsze po tygodniu tuszuje. Coz, powiedzialam ze to bardzo zly pomysl. Az sie teraz boję co bedzie pozniej, bo zanim założyłam rzęsy musiałam zdjąć 4 mega ulepy i sie zastnawiałam czy to klej czy tusz. Teraz chyba juz wiem.
W każdym razie mam nadzieje, ze nie wyszło tak źle hmm?
troszkę mocniej musisz w wewnętrznym kąciku z długości zejść i wykleić by go wypadało trochę dalej ;)
łapię sie na tym że jak widze wasze panie a raczej ich oczyska to sobie myslę - o jak moja pani X!
fajna ściągawka :)
Niom tak myslalam wlasnie. Juz nie wytrzymalam tych jekow i presji :( Zaluje ze nie zrobilam zdjecia przed. Rzesy w zewnetrznych kącikach były za to bardzo zwichrowane, delikatne i krotkie, taki puch. Dałam tam głownie rzęski 0,15.
U mnie cudna Karolina z rzęsami swoimi długości 12 :D <3
C 0,20 10-14
http://4.bp.blogspot.com/-NUWRB18d-q...600/karola.jpg
i fotka całej Karoli w okazałosci, włącznie z rzęsami <3
http://pliki.wzorki.info/images/ePjS8.jpg