No to laska musi miec reke to lepienia takich kwiatkow...
Ja bym nawet 3 pierwszych platkow nie zrobila :P
Printable View
No to laska musi miec reke to lepienia takich kwiatkow...
Ja bym nawet 3 pierwszych platkow nie zrobila :P
nieziemskie sa te roze, musze sie za takie wziac od nastepnego tygodnia!:D a tym czasem jeszcze godzi do domku a w domku o losie, pazurki do roboty potem manicure2razy i pedicure o losie znow sie nie wyspie;(
Biedna Paulka :przytul:
A ja czekam a koleżankę, żeby mi dotrzymała towarzystwa w chorobie :D
Zaraz się biorę za robienie kolczyków z modeliny :cwaniak2:
Ale póki co przeglądam sobie forum :]
a ja pracka ale niedlugo do domu:) i pazurki :)
jak ja dawno pazurkow nie lepilam ;( a mam taaaaka ochotę :( tylko czasu brak.
kupilam sobie nawet nowe akylki i nie mam kiedy wyprobowac ;(
ide kuc z bio :(
Wróciłam z pracy i siedzę sobie na kompie, luby na popoludniowce wiec wieczor spokojny:)
a mi zimno, czuję jesień już :/:
i obijam się totalnie:P
a ja kołysze noga mojego malucha we wózku i siedze i czytam forum wzorki :P
zabieram sie do bio i chemii :/:
O tej porze ? :D
Ja sie zbieram na kolacje, i pozniej spac :)
A ja się kończę pakować i za 6 godzinek jadę na lotnisko. Tydzień w Turcji :yess: :D:D na pożegnanie poczytam sobie wzorki :D
Katerina zazdroszczę !!! :D Ja się pakuję do Twojej walizki ! :D
A ja siedzę i myślę, kiedy mam zabrać się za lepienie z modeliny :D Ducek zrób jakieś krok po kroku :D Bo się gubię już w tej modelinie :D
katerina wes mnie ze sobaaaaaa ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
ja teraz siedze i kombinuje o mojej diecie ;d;d i mysle o moim M ze go przy mnie nie ma :( koolejna noc bez mojego męża ;(
siedzę w pracy.. jeszcze 6 godzin i 20 minut i pojadę na grilla ;P
ja kolyysze malego do spania i miedzy czasie sprzatam i na forum siedze ;) a dzis to bedesie nudzic ;/ moze jakies cwiczona z kwiatuszkow akrylowych
a ja ćwicze na dualach :D
Siedzę zawinięta w koc, na fotelu, z laptopem i gorącą herbatką :) dodam, że mam grypę ... wrr, leki biorę już 5 dzień.
szykuje się na imprezkę :) Wreszcie coś się dzieje :)
przyszłam z uczelni, jem kolację na szczęście już po kąpieli jestem.
a jutro na 8 :/:
Ide z psem i pozniej zabieram sie za film :P
pożegnałam męża który poszedł do pracy a teraz przeglądam forum i słucham muzyki a dokładnie Winterplay ;)
a ja jestem w pracy :) do 22 :)
a ja tradycyjnie o tej porze w pracy, jedyny czas w ktorym moge przejrzec forum, jak wpadam do domu to nie mam juz na nic czasu, zycie;)
Ja siedzę sobie w pracy, spijam kawusię i czekam na klientkę :)
a ja chyba zaczynam chorowac :(
dziecko spi a ja buszuje po forum ,na popoludnie do pracy :)
coralick , nie wolno chorowaaac! :aty: kolderka ciepla herbatka z cytrynka i bedzie cacy :)
ale mnie tez bierze, siedze w pracy opatulona i zimnoooooo, a za oknem slonce i nic mnie nie chce grzac;(
wreszcie się wykąpałam zrobiłam piling wysmarowałam kolagenem, serum wyszczuplającym :) i teraz mi tak fajnie :)
przeglądam strony o detoksach bo planuje jakiś zrobić ale wszędzie jest co innego :/
jestem w szkole na informatyce.
jeszcze godzina i do domuuu :/:
odliczam minuty do końca pracy- mam dość!!
Aktualnie się obijam ;P
oczywiscie w pracy błąkam sie po neci i slucham muzyki:D i tak do 17;)
ja w pracy trochę dzis nudno, zmiana miejsca lokalowego i teraz masakryczny zastój w interesie niestety
ja siedze z moim małym Królewiczem i daje mu chrupki kukurydziane
A ja znowu się obijam.. Zaraz się trzeba wziąć za kolczyki z modeliny :cwaniak2:
obecnie jestem tutaj na forum:P wcześniej szperałam po ogłoszeniach gdyż szukam pracy której nie mogę znalezć;(