Witaj Karin na forum :kwiatek:
Printable View
Witaj Karin na forum :kwiatek:
witam, w końcu i ja jestem na tym forum :) bardzo się ciesze z tego powodu i mam nadzieje że znajdę tu sporo inspiracji
Losek napewno znajdziesz. Tu jest mnustko inspiracji :)
Dziękuję Wam za miłe przywitanie :-))
hej dziewczyny:)
Witam Was wszystkie serdecznie:*
Mam nadzieję,że nikt mnie stąd nie wygoni i będę spędzała tu trochę swojego wolnego czasu:)
Witam! wszystkie forumowiczki ,wybaczcie jeśli coś pokręcę ,ale mam nadzieję ,że szybko dojdę do wprawy.Jestem kosmetyczką i od niedawna stylistką paznokci i przyznaję że to niezwykle wciągający, kolorowy świat;)
Witam Dziewczyny!!!
Trafiłam na Was przypadkiem, ale już bardzo mi się podoba:ok:
Jestem makijażystką i od jakiegoś czasu zajmuję się tez stylizacją paznokci. Jak tylko ogarnę się nieco zacznę wgrywać moje fotosy:):)
Pozdrawiam Wszystkich
sandrus
beautystokrotka
donika
witamy Was;) rzecz jasna nikt was nie pogoni stad a wrecz przeciwnie;)lepiej nie moglyscie trafić;)
witam wszystkich gorąco
jestem samoukiem-pasjonatką jesli chodzi różne prace ręczne
m.in uwielbiam robic sobie kolorowe pazurki
a tu własnie jest przeolbrzymia kopalnia skarbow
pozdrawiam serdecznie
Ile nowinek :D :D Fajnie im więcej tym lepiej. :D Więcej prac do oglądania :D
Witam wszystkie dziewuszki :)
Witam serdecznie!
Mam na imię Martyna. Trafiłam tutaj przypadkiem, lecz planuję zostać na dłużej :) Paznokcie robię od niedawna... Mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę :)
Pozdrawiam!
Hej myszka16 masz piękne imię :ok: jak moja 3-letnia córunia :D
Myszko witaj. Sroka ty również :) Myszko na pewno dużo się nauczysz:)
:skacze:tak jak mnie nie dawno witano to i ja równie serdecznie witam wszystkie nowe kobietki:* :kwiatek:na pewno Wam się tu spodoba, Tu jest super:D:skacze:
Witam wszystkich ;)
jestem tu od wczoraj a już przeczytałam wiele cennych rad^_^jestem wzrokowcem więc te filmiki są po prostu cudowne jak dla mnie:] mam wielkie szczęście, że trafiłam na to forum ^_^
Witamy :macham:
Hej dziewczyny, mam na imie Agata, jestem kosmetyczką, oraz wizażystką i stylistką paznokci, na forum zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale w końcu pomyślałam że nieładnie jest korzystać z czegoś o czym nie wie właściciel, więc postanowiłam się przywitać i się przyznać ; ) korzystam z waszych rad i cennych informacji ; ) pewnie będe miała dużo pytań, ale mam nadzieje że też na wiele będe potrafiła odpowiedzieć.
Witam wszystkie Panie. Mam na imię Beata i nie jestem ani wizażystką, ani kosmetyczką, ani stylistką... Tak jest w naszym kraju, że praca dziś jest, jutro jej nie ma. Za dwa miesiące kończę 40 lat i wisi przede mną wizja rozpoczynania życia zawodowego na nowo. Nie wiem, czy nie warto by zająć się stylizacją paznokci. Oczywiście kursy najpierw, potem praktyka, a w końcu kiedyś tam (jak dożyję hehehe) własny salon :]. W wolnych chwilach maluję obrazy na płótnie, więc malowanie na paznokciu może też jakoś ogarnę? Ale czy z tego da się wyżyć? Mam straszny mętlik w głowie...
Witamy aagataa i ceris :kwiatek: mamy tu na forum temacik dziewczyny w nim wstawiają swoje dzieła więc może i ty pokażesz nam swoje obrazy chętnie zobaczymy :] a co do twoich obaw to na pewno pomożemy ci je rozwiać . :D
Dzięki elaxx76 :] Już się wkleiłam do kącika malarskiego w pogaduszkach. Pozdrawiam!
Witam,
mam na imię Marysia :)
od paru latek zajmuję się pazurkami jestem samoukiem :)
pazurki robię lecz tylko w gronie rodzinnym :)
pazurki to moje hobby i chciałabym w przyszłości zajmować się stylizacją paznokci :)
na razie studiuje, a później chciałabym iść na jakieś kursy doszkalające w tym kierunku
mam nadzieje że dużo się jeszcze dowiem dzięki Wam :)
trafiłam na te forum dzięki reklamie w Akademii Paznokcia :D
serdecznie pozdrawiam
^_^
Nazywam się Elżbieta Kowal :)
Mieszkam w małej miejscowości o nazwie Zawoja, w której to od ponad 7 lat nałogowo wącham lakiery i inne cudowne przetwory :D... Chętnie też szkicuję karykatury znajomych :D...
Jestem na pierwszym roku studiów kosmetologicznych.
Prywatnie: szczęśliwie, oj bardzo szczęśliwie zakochana :love:
Witam wszystkie Pazurkomaniaczki! :przytul:
ceris, marysienka, ela-k, witamy cieplutko;)
Witaj Ceris, ja mam 37 lat i też od kliku miesięcy przewracam swoje życie do góry nogami :-) a ja pracowałam kilkanaście lat w zawodzie w ogóle nie związanym ze sztuką, malarstwem czy kosmetyką, raczej byłam klientką :-) Więc się nie przejmuj, nie jesteś sama, a w końcu kiedyś trzeba coś w życiu zmienić. Ja dopiero co zrobiłam kursy i wierzę, że będzie dobrze i DAMY RADĘ!!! A dzięki temu forum i wszystkim koleżankom, które się tu udzielają - to już na pewno nie zginiemy :-)))
Serdecznie Cię pozdrawiam i głowa do góry, będzie dobrze :-):kwiatek: