-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Gosialicious kochana nie są takie złe te Twoje rzęski :) ucz się ucz, ćwicz sporo a będzie dużo lepiej ;) Ze Szwajcarii mam też swoją kursantkę mieszka w Lugano nie jest to tak strasznie daleko od Zurychu :) Szkoliłaś się w X-treme?? Bo w Szwajcarii słyszałam od Żanetki, że przede wszystkim to oni tam szkolą... i strasznie drogie te szkolenia tam są....
Ode mnie troszkę zapowiedzi ze szkolenia grupowego myślę, że dziewczyny same się pochwalą swoimi zdjęciami już po szkoleniu same ale chciałam zapodać tylko kilka :)
prace naszych forumowych: Beauty Evolution oraz Magię Spojrzeń
No i ostatnie rzęski w moim wykonaniu 2D :)
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa.
Przeczytałam wasze posty, z większości wątków. Trochę tego było, ale przebrnęłam i dużo się dowiedziałam. :)
Swoją przygodę z rzęsami zaczęłam jakieś 3 miesiące temu, ale do tej pory nie wykleiłam wielu aplikacji,a na pewno nie pełnych, od a do z.
Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się choć trochę wyklejać rzęsy w tak cudownym stopniu jak Wy to robicie.
Przyznam, że miałam już chwilowy kryzys, ale chyba się ogarnęłam i walczę dalej. :)
Pracuję na produktach Secret Lashes, choć ostatnio zamówiłam z ciekawości rzęsy Noble Lashes, a w niedalekiej przyszłości spróbuję na pewno Waszych Evo :)
Wkleję swoją aplikację, krytykujcie śmiało.
Aparat mimo ustawień makro nie oddaje moim zdaniem w tym wypadku wszystkiego. I jakoś wygląda gorzej niż w rzeczywistości :/ Nie są posklejane, bo przeczesałam wszystkie, a mimo to tak się ułożyły i wyglądają. Pewnie źle wyprofilowałam :(
Nie wykleiłam wszystkiego, mimo że trwało to aż 4 godziny. :(
Pracuję na kleju Ultra z Secret, czy mogłybyście mi powiedzieć...czy istnieje klej, który schnie szybciej ?? :/
Proszę o rady i krytykę :)
-
zdjęcia słabo wyraźne. z ostatniej fotki wnioskuję, że nie wykleiłaś kącików zew.- czasem zostawia się ostatnich kilka rzęs , mam jednak wrażenie, że u Ciebie jest za dużo wolnych rzęsek w tym kąciku.
Jeśli chodzi o klej - owszem są szybsze kleje:) polecam np. HS4, HS5 albo B Ultra +; o klejach było już duuużo, poczytaj wątek "polecane produkty do przedłużania rzęs" :)
-
Dzisiejsza praca, rzęsy Evo B głównie 0,15 i trochę 0,20 9,10,11.
-
Aticzko po pierwsze od razu widać, że nie wszystko wyklejone, a w szczególności kąciki , jeśli już nie zdążysz wykonać pełnej aplikacji staraj się doklejać po równo na obu oczkach, bo widać że na jednym jest zdecydowanie mniej niż na drugim (np. wewnętrzny kącik). Niektóre rzęsy uciekają na boki... ćwicz profilowanie rzęs :) Jeszcze zrobiła bym większe zejście w zewnętrznym kąciku bo chyba dałaś krótsze i zrobił się uskok :)
krótko robisz rzęski więc nie można wymagać cudów, pomału nabierzesz wprawy :)
-
zapytałam o ten klej, ponieważ w poleconym wątku nie znalazłam żadnego porównania pod względem szybkości schnięcia do Ultra Plus z SL. :)
A wątek przejrzałam caluteńki ;)
już zamówiłam Ultra Plus z Noble Lashes.
Dziękuję za rady :)
tak, wiem, że nie wykleiłam wszystkiego :( starałam się jak mogłam najbardziej, ale trwało to już długo i dziewczyna się śpieszyła, więc już ją puściłam.
Będę ćwiczyć ile się da :)
-
Po dniu wczorajszym, kiedy to odwiedziłam swoją instruktorkę i dostałam jasne wytyczne - " nie zachwycaj się nad każdą doklejoną rzęsą", "szybciej wypuszczaj rzęsę z pęsety" :skacze: odwiedziłam koleżankę w wiadomym celu. Oczywiście zapomniałam o zdjęciu "przed" i oczywiście nie wykleiłam całości... czas około 2,5 h, trzecia aplikacja po kursie...
Rzęski B 0,15 7-10
-
Z wczorajszej nocy. O dziwo po godzinie 22 się super klei. Auta pod oknami nie jeżdżą, w radiu puszczają fajną muzyczkę, klientka zostawiła w domu uśpione dziecko (pod opieką) i sobie smacznie drzemie, mnie się nie spieszy... Skończyłyśmy o północy :skacze:
-
moje pierwsze rzęsy z evo ^_^
-
Cataleya śliczne norki :D po prostu cudo! jak Ty robisz takie fenomenalne zdjęcia?
-
Witam :-) Chciałam się pochwalić moimi pracami z szkolenia u Agnieszki Kwiatkowskiej :-)
Wcześniej szkoliłam się w secretlashes na rynku ale tamten kurs to była jakaś totalna pomyłka :-)
Zero podejścia do kursanta, mało poświęcania uwagi, zero nauki stylizacji oka, totalna masakra. Gdyby nie Agnieszka dalej bym kleiła na poziomie zero :-)
Poniżej wklejam zdjęcia :-) Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
śmieszna
Cataleya śliczne norki :D po prostu cudo! jak Ty robisz takie fenomenalne zdjęcia?
Telefonem na makro ^_^
Galaxy Advance.
Ma tez funkcję portretu wiec tą wykorzystuję do zdjęć wiekszych partii twarzy.
-
No i oczywiscie rowniez ja sie musze pochwalic swoimi wypocinami z grupowego szkoelnia u Agi Kwiatkowskiej!!powiem ze bardzo duzo sie nauczylam takich nawet blahych rzeczy!!Masakra warto poswiecic troche kasy i sie doszkolic, na pewno wybiore sie do niej na kolejne:) prace moje ponizej. Praca wykonana na norkach syberyjskich 3D powiem ze efekt super, swojej siostrze zakladalam zawsze 3:1 13, wczesniej 15, a teraz 8-12, pare sztuk 13 i miala wrazenie jak by miala nie wiadomo jaka dlugosc na oczkach:)
-
Nie moge sie powstrzymać...:wstydek:
a nie mowiłam ??? :skacze:
-
A tu rzesy klejone metodą 3:1 0,1mm skret "L" efekt "wiewiórka":) mam nadzieje ze modelka zadowolona:) dziekuje jeszcze raz Agus!!bylo warto!!!
-
Cytat:
Napisał
śmieszna
była na szkoleniu u Aguli ;) tam nie tylko rzęs uczą ;)
dziewczyny, piękne prace widać że Aga do was rękę i serce przyłożyła...
-
-
Magia Spojrzeń i Beauty Evolution :) dziewczyny ja też Wam dziękuję :) prowadzić szkolenie grupowe to jest wyzwanie dla instruktora. Trzeba podzielić czas tak, aby każda z Was nie czuła się poszkodowana ;) Mam nadzieję, że podołałam Waszym oczekiwaniom, bo Wy moje oczekiwania spełniłyście w 100% i życzę Wam, abyście ceny swoich zabiegów teraz na prawdę podniosły i nie kleiły już za takie pieniążki jak wcześniej :) Po to było to szkolenie abyście nabrały lepszego doświadczenia w temacie i aby więcej kasy Wam wpływało do portfela, a o tym doskonale wie Catalaya, (po wtłoczeniu planu marketingowego) :D I co?? proszę teraz nawet klei babeczki do 24:00 :)
Dzięki dziewczyny jeszcze raz :) :* I do zobaczenia na innych szkoleniach ale nie tylko :)
Tak Nadiuszka zgadzam się z Tobą, umieć zrobić dobre zdjęcie to podstawa sukcesu więc i tego uczymy nasze dziewuszki :)
-
kontynuujemy temat kasy/szkoleń/jakości w ogólnym wątku rzęsowym - przeniosłam
-
musze się pochwalić pracą mojej kursantki, bo nie wiem czy zaglądnie na forum:) Aga klei rzęsy 5 lat metodą 1:1 szkolenie podstawowe robiła w Extreme lashes, do mnie przyjechala na szkolenie objętośćiowe 2D,3D Norka Syberyjska, Hollywood Efect i rzęsy dolne i o to jej efekty pracy ;) :) :) Miała baaardzo gęste rzęski do wyklejenia oraz bardzo podkręcone dolne rzęsy, które nie łatwo było ujarzmić ale poradziła sobie pięknie moim zdaniem :)
-
Podepnę się pod kolorowe akcenty Agi:), troszkę skromniej bo tylko 1:1 w czarnych Minkach przełamanych niebieskimi refleksami;)
-
Witam się i tutaj jako kurkowa kursantka :D Jako, że jeszcze nic nie wstawiłam to zamierzam to zmienić. Umieram z zachwytu nad Waszymi pracami i takie świeżaki jak ja to przy Waszych pracach wymiękają. Zakochałam się w stylizacjach objętościowych, ale jeszcze nie robiłam kursu.
Czy możecie mi powiedzieć jak oceniacie moje 1:1? Co źle, co poprawić?
http://pliki.wzorki.info/images/EB3UR.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/vLJa8.jpg
Aha.. do stylizacji użyłam Evo Silk 0,20 B 11, 10
-
Dziś dla porównania rzęski 2D z niebieskimi akcentami, marnie widać na fotkach robionych wieczorami:(
-
Odp: Przedłużanie rzęs - wątek ogólny cz.2
Kochane moje
Od jakiegos czasu robie rzesy ale moja kosmetyczka w zwiazku z tym ze we ze chce sie uczyc nie chce mi zdradzic jaki profil mi zaklada wiem tylko ze 11niby a ja jestem przed kursem wiec zieona . Ta sa fotki moich slepek ( nie patrzcie na brwi bo sa masakra ; ) czy pozecie mi podpowiedziec i ocenic tez te rzesy bo ogladajac wasze stylizycje jestem z moich coraz mniej zadowolona ;)
-
no to masz z czego być mało zadowolona...
skręt - mocne C albo D