-
Odp: co teraz robicie....
tak to z pracą jest... znam ten ból, obawiam sie ze nie długo tez mnie to czeka... poki co mam prace ale taka niepewna, bo mały utarg w sklepie...
właśnie siedze w tej pracy i umieram... wrocilam do domu około 2, nie mogłam zasnąc, męczyłam się, a o 6:40 musiałam wstac. Moje oczy sa tak czerwone jakbym cała noc przeplakała...a ten internet trzyma mnie dziś przy życiu ...
-
a ja jem cieplutki rosołek mniaaam
-
ja dopiero zjadłam śniadanie siedzę na forum i jestem padnięta...Caluśką noc nie spałam, dziecko mi się pochorowało. Miał prawie 40 stopni!! Pogotowie, szukanie apteki, masakra...Padam :/:
-
ojej wspolczuje ;( moje malenstwo bylo przeziebione naszczescie uniknelismy powazniejszych lekarstw itd. ale mial katar i to bylo cos okropnego zwlaszcza w nocy...
ja teraz siedze na allegro szukam jakies fajnej tuniki
-
pomalowałam sobie paznokcie na jutro do szkoły (biały french a na serdecznym i kciuku fioletowy french) i zaraz biorę się za naukę. a może simsy? nie, najpierw naukę, choć strasznie mnie ciągnie do simów :D
-
a ja siedze w pracy do 21 dzis :) i sciagam pazurki ( mysle nad jakimis nowymi ) :D
-
Wrocilam z grilla, na ktorym zmarzlam. Siadlam do forum i zaraz na koncoweczke filmika lece :)
-
a ja lece spac ;) dobranoc:*
-
Zbieram się do wanny ale coś mi ciężko idzie :D
-
a ja juz sie wykapalam, nogi ogoliłam :D włoski zakręciłam bo chce na jutro loki... malego wykapalam :) dałam mu mleka teraz spi.. ja przeglądam forum.. i pasuje poprasować ciuchy i pouczyć się cos na jutro do szkoly :D
-
ja w pracy... ale spokoj dzisiaj ... do posmiania sie ....Załącznik 47925
Zycie czlowieka sprowadzone do 4 butelek... ja jestem na trzeciej... zaczynam sie martwic :huh:
-
Asiekfr, dobre! :haha: ale prawda :P
-
asiek super
a mojemu 8 miesiecznemu Oskarkowi zęby idą :( masakra... wlasnie go kolysze we wózku i czekam az usnie zeby przeniesc go do lozeczka... :(
-
oj kochana, to naprawde musisz się trochę namachać tą ręką :)
właśnie wstałam i zbieram się na rynek do Bułgarów kupić sobie jakieś spodnie , może butki na zimę i płaszczyk :D ?
zobaczę co mi się spodoba ;p ale napewno pojadę po spodnie :D
może przy okazji zahaczę o CH Pogoria :)
-
a mnie dzis mamuśka moja uratowała :) piernik wstał mały o 5 rano ... na nowy czas noi ja ledwo zywa .. mama slyszala ze sie obudzil i go wziela i sobie pospałam... ale kurcze taki markotny :( teraz to siedze sobie na forum a maly spi.
-
a siedze sobie w pracy , nie ma ludzi więc się nudzę :P
-
zaraz wezmę się w końcu za swoje paznokcie bo mam wolną chwilkę ;)
-
a ja jem rosolek z ziemniaczkami mniaaam
-
rosol z ziemniakami ? :o woow !
a ja sobie siedze i sie irytuje ze mi sie laptop zawirusowal :(
a poza tym ciesze sie mysla ze jutro wolne no i nadrabiam FORUM :)
-
oczywiście musiałam spierniczyć ;(
-
A tam. Sunny wrzucaj zdjęcie to ocenimy ;)
-
Cytat:
Napisał
DiamondShine
a ja jem rosolek z ziemniaczkami mniaaam
hehehe przysmak mojego faceta :)
ja wole z lanymi kluskami :)
próbuje uśpić mojego podelca ale broni się jak może
-
hehe a ja mialam znow ciezka noc z malym okropnie plakal stan podgoraczkowy mial... wlasnie skonczylam sprzatac pokoj robilam przemeblowanie :) sprzatalam za szafa, komoda ten okropny kurz.. i teraz usna mi Oskarek i ja usiadlam uff
-
Cytat:
Napisał
ducek07
A tam. Sunny wrzucaj zdjęcie to ocenimy ;)
no ok, tylko najpierw muszę zrobić jakieś normalne zdjęcie, bo w sztucznym świetle wyglądają jeszcze gorzej :D
-
A ja nałożylam sobie maseczkę borowinową na twarz i oglądam rodzinkę.pl... ;)
-
też oglądam rodzinke.pl :D hihihi ;)
-
A ja zrobiłam sobie herbatkę i przeglądam forum :) Muszę trochę ogarnąć w mieszkaniu, ale mam takiego lenia, że szok
-
ja sobie wypiłam kakao i siedze na forum :) a pozniej mycie i spanko bo jestem dzisiaj baaardzo zmeczona..:)
-
a ja mialam uczyc sie z historii bo jutro sprawdzian ale mi okropnie nie chce:(:( i nie bede sie uczyc... wogole w tym roku szkolnym mam okropnego lenia :(
-
Zjadłam naleśnika i walnę sobie koldreksa bo mnie kostki bolą :/:
-
a ja mam dola kminie jak schudnac ;(
-
Posprzatalam chalupe bo po remoncie to jak na budowe wygladalo :P
Zostaly mi jeszcze do powieszenia zaslony ale to juz nie dzisiaj bo mi sie nie chce...
-
-
-
Diamond lepek do gory Kochana :*
ja siedze na moim niewygodnym materacu z netkiem na nozkach i czekam az mi sie spac zachce bo cos ciezko u mnie dzisiaj z tym :P a to wszystko przez to ze sobota leniwa i nie mialam kiedy sie zmeczyc :P
-
Jakoś ciężko zebrać się do pracy .. huh :D Siedzę pije kawę i palę petko ^_^
-
a siedze w pracy , jak na złość nikt nie chce się przyjść po opalać ;/ a tak jeszcze do 21 :/
-
ja wlasnie skonczylam robic sobie paznokcie. ale mialam tempo. maly mi sie kokosil jak spal spieszylam sie jak tylko moglam... myslalam, ze zadyszki dostane normalnie... jutro foto wstawie
-
Siedzę i nic nie robię he :D Pokłóciłam się z chłopem, do pracy nie mam jak iść bo gardło i głowa wysiada.. Chyba choróbsko zbiera.. A jutro 5 klientek pod rząd ... Trzeb się trochę podleczyć
-
przeglądam forum pije kawkę i słucham Adele :D