-
Witamy serdecznie fajnie że z nami jesteś, dobrze że planujesz kursik ale to nie wszystko dziewczyny które po kilka lat już się tym zajmują ciągle dowiadują się nowych rzeczy na forum od innych stylistek więc, jak czegoś nie wiesz to pytaj :)
Pozdrawiamy
-
a witamy w naszym gronie :)
-
Witam serdecznie i dziękuję za zaproszenie. Jest mi bardzo miło :). Pozdrawiam wszystkich!
-
Wiem właśnie, czeka mnie bardzo dużo pracy :) Od czegoś trzeba zacząć, a widzę tutaj na forum bardzo dużo ciekawych rzeczy :) Fajnie, że jesteście i dzielicie się swoim doświadczeniem, mam nadzieję, że za jakiś czas,( raczej odległa przyszłość :P ) też będę mogła dzielić się swoim.Jak na razie będę wklejać moje wynalazki hihi :) :kwiatek:
-
witam wszystkie kobietki ;) Mam na imię Agnieszka i jestem z Czeladzi,dostałam zaproszenie od koleżanki z forum kamis ;) buziaczki
-
-
I ja się przyszłam przywitać ;) Mam na imię Kinga, mam 18 lat i jestem tegoroczną maturzystką ;) Wszystkim związanym z pazurkami interesuję się już kilka dobrych latek i jestem żądna wiedzy na ten temat :D:)
-
witam wszystkie forumowiczki, od razu dziękuję serdecznie za zaproszenie;)
przedłużaniem paznokci interesuję się od 2óch lat, a zajmuję od roku
jestem w trakcie 2-letniej szkoły policealnej kosmetycznej
i jak pewnie większość tutaj mam fioła na punkcie paznokci
pozdrawiam ;D
-
Witam Wszystkich serdecznie!!!Od ponad 4 lat jestem stylistką paznokci.Cieszę się,że dołączyłam do Waszego grona-Pozdrawiam!!!:kwiatek:
-
Witamy również się cieszymy :)
-
-
Witam serdecznie :)Fajnie ze jestescie :)
-
to i ja się przywitam bo jeszcze tego nie zrobiłam, wstyd jak nie wiem co. Jestem z Bogdańca niewielkiej wioski w woj lubuskim. Od lutego prowadzę swój mały salonik i sklep z artykułami do stylizacji paznokci, pazurkami zajmuję się już od jakiegoś czasu, jestem właściwie samoukiem, bo kursy które odbyłam niestety w żaden sposób mi nie pomogły, niestety i nic nie nauczyły :-( a poszłam na nie już z jaką s wiedzą, i chyba to był muj błąd
-
Paznokietek witamy cię serdecznie mam nadzieję że uraczysz nas swoimi pięknymi paznokciami :D
-
ja takze witam wszystkie nowe osobki
-
ja tez sie dolanczam:) WITAM
-
-
witam wszystkich serdecznie
-
Justynka :) milo mi, pochodze z lubelszczyzny, mam 19,5 lat :)
-
Witam wszystkich kochających paznokcie i nie tylko:)
-
-
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie. jestem tu nowa ale mam nadzieje ze szybciutko sie polapie ze wszystkim:P
jesli chodzi o moja przygode paznokciowa to jestem jakies pol roku po zakonczeniu szkolenia. to chyba tyle o mnie jak narazie:D
-
Witamy i zapraszamy do pisania :)
-