Dzieki wielkie wiem ze jest wzorowy starałam sie jak tylko mogłam i jetem bardzo z niego dumna.Tylko ze została mi jeszcze ta gorsza prawa raczka:(
Printable View
pięknie dziewczyny , wszystkie normalnie cudeńka robicie :)
dzidzia przeciez ty tez robisz rewelacyjnie paznokietki:))
French
http://img19.imageshack.us/img19/7782/sdc11808h.jpg
French+ "moje kwiaruchy" robiony innej stylistce paznokci... to było wyzwanie --> To zdobienie pojawialo sie juz kilkakrotnie w mojej galerii ale tym razem to formaaa...
http://img19.imageshack.us/img19/8970/sdc11840.jpg
Paulinko piekne paznokcie...:)bardzo Mi sie podobaja
paznokietku..prawde mowiac na instruktora oczekiwalam troche innych prac...posiadasz wiele niedociagniec..ale to Moja opinia i zawsze mozemy na ten temat pogadac..
woszczurku ja juz pisalam na temat wklejania pewnych informacji z magazynow,przeczytaj co dziewczyny maja do powiedzenia na ten temat..prawda,klamstwa i reklama...
Paulino kocham Twoje czyste frencze wspaniałe są!! :love::love:
to fakt...:)
paulina świetne:):good:
Paulinko super frenche :) Ja też taki poproszę ;)
och takie kwiatuchy chcialabym umiec klepac :( buuuu ... paulina m . jaki pedzelek masz do kwiatków ??
paulina, super frenczyki !
French-forma
:)
Iza...woszczurku..ale to nie byla zadna uwaga zlosliwa z mojej strony tylo chodzilo mi wogole o cale artykuly ktore wklejasz,ja nie mam nic przeciwko takim artykulom,ale juz swoje zdanie na ten temat napisalam i Tobie rowniez odpisalam i to bardziej tylko dobra rada..a nie zlosliwosc..
wklejam frenchyka modelce...
sliczny frenczyk annamonku :)
uwielbiam oglądać Twoje prace annamon :love:
a kto ich nie uwielbia szkoda że annamon79 mieszka tak daleko poszłabym do niej na szkolonko podstawowe i z kwiatków też a tu takie setki kilometrów ;(;(;(
annamon piękny ten french jest :ok:
annamon sliczniutki taki czysciutki,idealny
annamon frenczyk idealny:)
Annamon Twoje frenche są przecudowne! :) dziewczyny które mają z Tobą kursy mają szczęście..
Te robiłam sobie wczoraj :)2 zdjęcie w sztucznym świetle
piekne bardzo orginalne,podobaja Mi sie..