wreszcie zakwalifikowali mnie do kampanii... będę testować wodę mineralna zywiec zdrój niebieską...
a u was coś ruszyło?
Printable View
wreszcie zakwalifikowali mnie do kampanii... będę testować wodę mineralna zywiec zdrój niebieską...
a u was coś ruszyło?
Ja wysłałam zgłoszenie w styczniu, w marcu mnie przyjęli ale od tego czasu wypełniłam może 3-4 ankiety i nigdzie mnie zakwalifikowali:(
ja z nimi jestem już dwa lata jak dobrze kojarzę... ankiet wypełniłam kilka a teraz dopiero drugą paczuchę do mnie wysyłają... już zwątpiłam że się do czegoś jeszcze zakwalifikuję... ale jestem bardzo zadowolona:skacze::skacze::skacze:
2 lata? A to w sumie dobrze. Jest jeszcze szansa że się do czegoś załapię. Wystarczy czekać cierpliwie tak?:D Bo już zaczynałam wątpić jak widziałam, że na ich forum ciągle dochodzą nowe produkty, a ja na ten temat nawet ankiety nie dostałam :P
ja dostalam wody z zywiec zdroj
Ja też będę testować wodę,a narazie czekam aż przyjdzie:skacze:
ja mialam duzo na poczatku a teraz cisza, same ankiety
ja nawet ankiet nie mam :( nie wiem czemu
Agaciorka to tak jak ja:(. Ale czekam cierpliwie ;)
Agaciorka a wyslalas im listownie swoj podpis ze zgoda na przetwarzanie danych?? inaczej zadnej ankiety nie wysla..
ja tez jestem juz ze 2 lata i dostalam maaase rzeczy a jeszcze wiecej ankiet...i oni maja tak dziwnie ze kampania zakampania a potem pol roku lub wiecej cisza.... teraz mam przestoj po ostatnich piankach i budyniach....
Nie wysyłałam ale mimo tego zostałam wczesniej zakfalikowana do dwoch kampanii wiec myslałam ze to zbedne, no ale najwyrazniej teraz juz to jest potrzebne.
W najblizszym czasie to zrobie :)
a ja rozwiazywalam ankiety nic nie dostawalam wiec dalam sobie spokoj
ja dostałam żele axe i teraz mialam koljna ankiete o dermokosmetyki
Ja już miałam cichą nadzieję, że tez się załapię na Axe, a tu lipa :( Ewidentnie im nie pasuję :D :P
Ja tez dlugo nic nic nic a ostatnio pampersy dostałam , a teraz czekam na papieroski hi hi hi
;P
chanti25 jak to na papieroski??gdzie znalazłas tak probke ??:D :) POCHWAL SIE:)
Nie znalazlam zadnej próbki, po prostu dostałam wiadomośc ostatnio ze do któregos września dostane paczkę ambasadorska z papierosów :D dam znać co i jak jak mi przyślą ;)
Ja dostałam paczuszkę z kosmetykami do cery tłustej Eucerin DermoPURIFYER :) Żel, tonik i krem matujący:)
Teraz wpadłam na ten temat... Płaci się coś za to testowanie? Jest jakiś haczyk?
nic się nie płaci :) Zostając ekspertką w danej kampanii zobowiązana jesteś do wypełnienia raportów z rozmów z osobami, którym mówiłaś o danym produkcie lub otrzymali od Ciebie próbki.
ja ostatnio ciagle trafiam na kampanie w ktorych trzeba sie udzielac na forum i np 3 najaktywniejsze osoby dostana produkt... tna koszty chyba
ja wczoraj dostalam paczke mlek z gerbera ;) dwa pudelka + ile tam jednorazowych ktore "musze rozdac " pfff.. a kto mi udowodni :P raporty uzupelnie i gra :P
a ja zalapalam sie na kampanie papierosow....a M czeka na skrzynke wojaka:D