Trendy jakbym tylko wiedziała gdzie mieszkasz to już byś go nie miała :D boski jest !!
Printable View
Trendy jakbym tylko wiedziała gdzie mieszkasz to już byś go nie miała :D boski jest !!
O maj Gad:o fotel jest niesamowity:slina:
:slina: do mojego salonu mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dziewczynki dzięki piękne:kwiatek: tak sama go obszywałam ostatnio przeprosiłam sie z maszyna do szycia :P
choco no szczerze ci powiem ze jak popatrzyłam juz na gotowy efekt to mi sie od razu z toba skojarzył^_^
A gdzie można kupić taki materiał?
Trendy .... jak ja cie uwielbiam.:) Mam takie dwa fotele w domu ,ale czarne ,chcialam wywalic ,bo juz patrzec na nie nie moge ,ale przeprosilam sie z nimi po zobaczeniu takiej metamorfozy.
Fotel jest piekny ,super robota ...nic tylko siadac:)
Trendy77 jestem w szoku,że można było z niczego zrobić takie cuda,chylę czoła,bo ja nawet nie wiem jak załączyć maszynę do szycia :haha:
Trochę mi się znudziły buty z zeszłego sezonu, więc troszkę je ożywiłam kolorem ;) (farbki,akryl i Sv)
wow Iraa bombowe sa, normalnie pierwsza klasa:ok:
Dzięki Dzidzia,ale fotograf ze mnie marny i zdjęcie robione telefonem,na żywo to wyglądają dużo lepiej :)
Iraa nie wierze własnym oczom! PRZEPIEKNE!
rewelacja
o matko :wow: otwierałam sobie to okienko - by powiekszyc zdjecie z 7 razy :] by sie wpatrzeć.. MASAKRYCZNIE PIĘKNE ! dobra robota :)
Dziewczyny baaardzo dziękuje za miłe słówka,jak znajdę fajne wdzianko,to zrobię sobię w nich zdjęcie i wrzucę w inny temat :przytul:
iraa boski pomysł :) świetnie wyglądaja :)
Iraa !! Idealne :love: coś pięknego wymodziłaś...
Buciki wyglądają super :D
Wstawiam metamorfozę moich bucików :) Jestem mega zadowolona !
Buty chyba z dwa lata przeleżały w szafie i były przeznaczone już tylko na grzyby, ale ostatnio mój brat zaczął przerabiać buty i ja spróbowałam coś zmajstrowac i wyszło elegancko. Jak wam się podoba ?
Czytałam Twoje posty o bracie, który zmarnował farby na swoje buty i jaka byłaś wściekła :D a tu okazuje się, że to nie był taki zły pomysł! Buty wyglądają świetnie! jak nowe!- tchnęłaś w nie nowe życie :)
To polaczenie kolorow wyglada lepiej niz wczesniej...Piekna robota Nati :ok:
Askar wielki + za dokładne czytanie forum :skacze: :D
dziękuję Kochane :piatka:
Nooo Natalia ;) widac ze brat fajny pomysl podsunal :P
Ekstra te buciki !!
Naprawdę wyglądają o niebo lepiej :)
Natalia buty jak nowe ! Czyli masz pomysłowego brata :D Czasem się jednak przydają ci nas bracia xD
Jednak farby Poly i pędzelki do pazurków się przydały, a szczególnie jeden cienki, ktorym malowałam początek języka gdzie musiałam ominąć napis. ;)
:*