Witam Was kochane dziewczyny proszę doradzcie mi wybrać żele 3 fazowe i1 fazowe gdyż pracowałam na perfect lady i activ sa bardzo dobre polecam ale chciałabym odmienić troszkę proszę o pomoc gdyż nie mogę się zdecydować na jaką firmę odmienić.
Printable View
Witam Was kochane dziewczyny proszę doradzcie mi wybrać żele 3 fazowe i1 fazowe gdyż pracowałam na perfect lady i activ sa bardzo dobre polecam ale chciałabym odmienić troszkę proszę o pomoc gdyż nie mogę się zdecydować na jaką firmę odmienić.
Nie mam pojęcia,muszę sie dowiedzieć,bo naprawde super Mi sie na nich pracowało:)
Dziewczynki potrzebuje gęstego żelu, który jest najbardziej gesty w ofercie dobrej rady??
tylko dobra arda cie interesuje?bo Setka ma swojej ofercie gesty clear:D
ja obecnie pracuje na sun flower, reni nail i naszych nowych zelikach a u dobrej rady super bulid jest fajny, super nim sie robi na formie
Też polecam super bulid violet z DR a jak masz dojścia to bardziej gęsty jest żel "kokoi".
A czy któraś z was używała kolorowych żeli z Konada?
Post przeniesiony z tematu Stempeli na paznokcie / Agusia_pa2
niestety nie, nie pomogę w tej kwestii
dziewczyny jaki zel polecicie mi na formę ?
ja jak zwykle, gesty Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna lub ten Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna :)
Posłuchałam Cię Woszczurku i zakupiłam dziś u Nas w hurtowni żel SILCARE-BASIC:)
Dziś przychodzi klientka więc go wypróbuję:)
Dziękuje jeszcze raz
Jestem super zadowolona SILCARE-BASIC to poprost rewelacja:)
Dziękuję jeszcze raz Woszczurku:*
a proszę Cię bardzo:)
odnośnie żelu cover kupiłam ten SUN FLOWER KAMUFLAŻ RÓŻ 7g! WYSYŁKA GRATIS! (759945935) - Aukcje internetowe Allegro i wlasnie dostałam i jestem niezadowolona nie wiem czy tylko ja dostałam taka kiche .Żel na pazurku wyglada jak kup... strasznie ciemny.Dziewczyny wczesniej pokazywały pazurki z kamuflarzem tej firmy a ja dostałam totalne dno:porazka: .Nigdy wiecej nic z allegro!!!
zapewne chodzi o ten żel
Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
ja nie jestm do niego zbyt przekonana ze względu na kolor
Lady's Nails Cosmetics Bardzo fajne produkty maja:]moze nie najtansze ale warte swojej ceny;)
te paznokcie sa robione tym zelkiem, bialy ef french i cover elarto
http://img237.imageshack.us/img237/3630/123em.jpg
Sylwunia to juz akurat od alegro nie zalezy tylko od sun flower bo ta firma co jakis czas wypuszcza kamuflazowego bubla:porazka::huh:
no to wyszedł, ładnie, bo ja jak widziałam na pazurku to taki siny wychodził,
a co do kamuflażu od sf, to racja kolor co partia to inny, masakra normalnie
zel violet po utwardzeniu jest przezroczysty:D
Sylwunia to juz akurat od alegro nie zalezy tylko od sun flower bo ta firma co jakis czas wypuszcza kamuflazowego bubla:porazka::huh:[/quote]
To nie mialam o ty pojecia dzieki wiekie:soczek:
Kupiłam też gęsty z Basica i mam problem bo nie potrafię nim uformować krzywej:( przyzwyczaiłam się do tego że żel tak mi się poziomował, że na koniec nie musiałam dużo piłować bo miałam idealnie gładką powierzchnię. Teraz zostają mi góry i doliny;( kurcze fajny żel bo nie spływa ale nie wiem jak mam sobie z nim poradzić... Dziewczyny Wam też nie zostaje taka idealna powierzchnia po zrobieniu krzywej?
Ale do pierwszej warstwy jest idealny, do krzywej zresztą też bo mi się tam nic nie zlewa ale nie poziomuje się tak jak poprzedni który używałam. Ja jestem chyba za wygodna bo czy żelu czy w akrylu zawsze formowałam krzywą tak żeby później praktycznie nic nie piłować:/: wrrr ale będę się wkurzała do kiedy go nie opanuje