dziekuje wam bardzo
Shola przepiekna patera:love: rzeczywiscie az szkoda zakrywac;)
Printable View
dziekuje wam bardzo
Shola przepiekna patera:love: rzeczywiscie az szkoda zakrywac;)
DiamondShine zgodzę się z Nisią decoupage nie jest znowu taki trudny, ale jest pracochłonny i głównie czasochłonny;). To moja 2 praca tym sposobem, pierwszą był prezent Mikołajkowy dla paznokietka1000:). Jeszcze do końca jej w 100% nie opanowałam, ale myślę, że z czasem będzie lepiej^_^.
shola ale patere zmalowałas jest cudna:love::love::love:
a ja znalazła jescze jedna fajna stronke mozna przyozdobic fajnie okienko w saloniku i w domku a płatki chyba każda ma:D
Modern spotyka vintage praktycznie: Śnieżne kule XXL
a ja dzialam dalej ;)te czerwono zielone sa mniejsze niz poprzednie (kula srednicy 8 cm te wieksze mialy10 cm)
nisia hurtownia jest na dekabrystow ale jak numer to zabij mnie nie wiem:/: kolo cmentarza
znajdziesz
Anoosia tęczowa bombka jest rewelacyjna:D wyszedł super efekt
Trendy kula styropianowa i płatki kosmetyczne, heheheh potrzeba matką wynalazków:D świetny pomysł chyba wypróbuje:D
Ciekawość mnie zżarła:P i musiałam podjąć próbę wykonania tej śnieżnej kuli;). Łatwo wykonalne, ale schodzi sporo płatków. Na moją 6 cm kulę styropianową zeszło 65 płatków. Na początku miałam problem z przebijaniem zgiętych płatków, ale kiedy zmieniłam je na inne było lepiej;).
Wyszło takie coś:), szału ni ma:P.
Dla tych co lubią znalezione w necie chyba nie było ?
Krok po kroku
Artischockentechnik. Ęîěěĺíňŕđčč : LiveInternet - Đîńńčéńęčé Ńĺđâčń Îíëŕéí-Äíĺâíčęîâ
Świat Filografii: Skręcana bombka karczochowa (wstążkowa) - kurs
Tutoriale (kursy): biżuteria, dekoracje, filcowanie, scrapbooking
Agulusia dzieki zaraz popatrze na mapie..
a co do tej bombki snieznej ja robilam wieniec ale nie z platkow tylko z bibuly..
---------- Dodano o godzinie 18:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:24 ----------
ooo tutaj stronka z kpk
Szycie Silanny: Świąteczny wieniec ... oraz tutorial, czyli jak go zrobić
zeszly mi 4 bibuly :D na wieniec o srednicy 17 cm :) i ponad 2 paczki szpilek
a oto moje bombeczki :)
:o:o:o jakie piękne.
Cudowne prace idlao, pięknie operujesz pędzelkiem!!
shola82 piękny efekt- szał jest :)
Nnisiaa pięknie , dużo pracy w to włożyłaś :)
shola82, rudzielec dziękuję :) :przytul:
idlao....swietne bombki te malowanki przecudne...
bałwanek suuuper :D a misia aż się chce przytulić :D Nie ma co bombki na wypasie :)
dziękuję bardzo :) jak będę miała chwilę to jeszcze coś stworzę :) ale powiem szczerze że na żywca lepiej wyglądają bo ten brokat się ładnie mieni :)
idalo zjawiskowe bombki masz rękę do malunków i wiedze ze mieszkasz koło końskich a ja mam końskiego mężą:P
jaki ten świat mały :)
---------- Dodano o godzinie 23:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:33 ----------
a bałwanek jest lepiony z akrylu :) chyba tego nie widać... :)
Idlao, naprawdę cudne :D
Idlao wooow:wow:przecudne bomby:love:
a moje chinskie raczki zrobily kolejna porcje tym razem inne niz karczochowe;) no i balwanek doszedl ale jakis taki chudziutki bo nie mialam kuli 6 cm tylko 4 cm i do tego takie jakies waskie jajo mialam:( e nastepny wyjdzie dorodniejszy;)
Anoosia rewelacyjne prace, bardzo starannie wykonane:ok:.
Ja zrobiłam choinkę makaronową i bombki styropianowe oklejone kaszą gryczaną, zabrakło mi igieł do karczochów:P. Jak znajdę chwilę to wrzucę zdjęcia:).
Anoosia - prześliczne ozdoby! Pięknie Ci to wychodzi :)
Naoglądałam się waszych wstążkowych bombek :) Aż sama postanowiłam zrobić :) Oto moja pierwsza :D
anoosia jestes mistrzem w tych ozdobach!! one sa rewelacyjne:)
celina jak na 1-sza to calkiem fajnie ci wyszlo:)