Odp: Jak zatapiacie koronki
a dziękuję :*
spodobały mi się koronkowe pazurki i musze jeszcze jakieś zrobić tylko może w czerwieni :) koronka jest super do zdobień :D
ojj też uwielbiam koronki:D
KaMiLaC. w czerwieni pewnie pięknie będą pazurki wyglądac:ok:
no ja sobie raz zrobiłam koronkę czerwoną na pazurkach i już nic więcej nie potrzebowały te paznokcie same w sobie były urocze
ja koronkę na klej do tipsa przyklejam i potem żel daję na to a teraz chcę się bawić ze szkieletami z akrylu na formie i nie wiem jak tam w matować tą koronkę będę musiała po kombinować i już wiem ja na szkielet dać koronkę woszczurek kofany to opisał wcześniej hehe a ja dorzucam swoje ale czarne bo czerwonym nie zrobiłam foty niestety:(
korcia225 przepięknie z tymi kwiatuszkami wyglądają!:good::kwiatek:
Sliczne!! będę musiała też wreszcie wypróbować koroneczki ciekawe co mi nawychodzi :D
aneczka19895 napewno pięknie Ci powychodzi:D
Wrzucam kilka moich prac z koronkami,które zresztą uwielbiam...dają niesamowity efekt ;)
Emilia B. jeej jakie piękne zdobienie:wow: cudowne pazurki!!:good:
emila a gdzie nabyłaś ta koronkę na 1 zdjeciu jest boska ja też chce taka jakbyś miała ja jaszcze to możemy sie wymieni moge zrobic fotki swoich koronek jakie mam bo mam różne kolory ale ta twoja mnie na kolana powaliła
Emilka bardzo ładne pazurki ;) mam dużo tych koronek na kupowanych ale jednak jakoś mało sięgam po nie i nie mogę się przekonać do zatapiania koronki :)
w zwykłym pasmanteryjnym :) jak będę to sprawdzę czy są, w razie co kupię i Ci prześle żebyś miała więcej ;) a jak nie to utnę od siebie :)
w razie co przypomnij mi jakbym długo się na ten temat nie odzywała bo ja mam sklerozę :D ;)
przepiekne te pazurki.
ja mam problem bo jak zalewam biala koronke to mi zanika pod zelem.
dlatego ja jeśli stosuję białą to połyskującą lub z dodatkami. Ale jest drugi sposób: pomaluj pazurek nabłyszczaczem uv (takim fioletowym)on ma to do siebie że biały jest bielszy i lepiej ta koronkę widać :)
Cytat:
Napisał
luska102
przepiekne te pazurki.
ja mam problem bo jak zalewam biala koronke to mi zanika pod zelem.
ja zawsze kupowałam czarne, czerwone i niebieskie koronki bo właśnie bałam się, że te białe będą zanikac:/:
Emilia B. też tak sobie wypróbuję:D
Jeszcze by można było (ale nie wiem jak to wyjdzie bo nie próbowałam) przejechać taką koronkę akrylem extra white,takim rzadkim żeby tylko troszkę koloru wsiąknęła :) albo kupować grubszą z grubszymi oczkami-będzie lepiej widać :)choć myślę uv najlepszy sposób :P
też myślę, że nabłyszczac uv będzie lepszym rozwiązaniem:P
ja sobie zakupiłam koroneczkę i mam wizję już :P tylko muszę jeszcze jeden element dokupić zrobić pazury i się pochwalę :P