Ja dziś dostałam śliczny, ręcznie robiony notesik od cudownej Mikołajki:* Jutro wkleję foty:D dziękuję:*:*:*:*:*
Printable View
Ja dziś dostałam śliczny, ręcznie robiony notesik od cudownej Mikołajki:* Jutro wkleję foty:D dziękuję:*:*:*:*:*
notesik? samaron?:D
aaaa mam awizo :) Jutro się dowiem co za Mikołaj mi prezencik sprawił i jaki ;) :skacze::skacze::skacze:
Iwonko są prześliczne jeszcze raz dziękuje :kwiatek::*
obiecane foteczki :)
pięęękne!! na prawde iwonko imponujące
Bardzo się cieszę, że przypadły do gustu i dziękuję za miłe słowa:*.
wróżka jestem, w sumie to nie wiem czemu z tobą sobie skojarzyłam, ale patrz jak trafnie:D
moj prezencik od... :D
ode mnie :D
mam nadzieje że się podoba:):)
jakim cudem ja to przegapiłam??
już nie mogę się do Was przyłączyć???
przykro mi strasznie:(((
wiem ze od Ciebie milenka :D ( ach to imie:D:D:D)
podoba sie :D dziekuje starsznie:D marcek popisal mnie dlugopisem juz:P
hehe to niezłą zabawe musieliście mieć:)
no.. a ja jego :D
hehe
prezencik dostałam..dziekuje slicznie:D..foteczki wkleje jutro...:):przytul::kwiatek:
PAZURKOMANIA lepiej zmien avatar:D chyba ze chcesz wszystkim prezenciki robic:skacze::skacze: sliczny ten notesik:*
aaaaaaa mąż mi dzisiaj rano przywiózł mikołajkową przesyłkę i normalnie strasznie się cieszę, że od tak sympatycznego Mikołaja hahaha że akurat mnie wylosował hihihihihih i prezencik miodzio!!! Z Jastrzębia wyszły to w Jastrzębiu założe na egzaminie z prawka heh moze mi szczęście przyniosą :)
Dziękuję Madziu za śliczny prezencik!!!! :love::love::love:
http://img187.imageshack.us/img187/2...az004small.jpg
super prezenty:D kolczyki, notesy:rolleyes:
serwetki są boskie:) Iwonka to chodzący talent:)
Śliczne prezenciki dziewczyny dostałyście:)
a ja się martwię :(... bo moja paczka przyjdzie albo dzisiaj, albo dopiero w poniedziałek rano :(
ja o moją też się martwię...mam nadzieję, że będzie ok.
a tu moj notesik od Samaron:*
Super prezenciki:)Ja tez jestem ciekawa czy moj doszedl?Wyslalam w poniedzialek wiec juz powinien byc,oby bo chyba sie zastrzele:(
piękne prezenciki!
dziewczyny w niektórych rejonach poczta nie przynosi przesyłek w sobotę