Jest akcja, możemy pomóc nakarmić psy ze schroniska poprzez kliknięcie :)
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Printable View
Jest akcja, możemy pomóc nakarmić psy ze schroniska poprzez kliknięcie :)
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
kliknelam i pomoglam psiakom:)
Można klikać codziennie :tuptup:
Ja klikam na FB :) teraz zaczyna sie akcja dla wszystkich s chronisk czyli zbiórka karm oraz ciepłych kocyków,poszewek ...wszystko się przydaje więc warto zanieść coś bo mrozy okropne.
Może to będzie dziwne pytanie z mojej strony :wstydek: ale na czym dokładnie to ,,karmienie psa'' polega :D Kliknęłam na linka podanego powyżej po czym załącza mi się strona z małym obrazkiem po środku ekranu. Czy to wszystko? :D
i ja też kliknęłam :D
i ja też ;) chociaż tyle mogę zrobić ;)
Kliknięte:)
ja mam takiego linka Nakarm psa z Szerlokiem - psy ze schroniska czekają na Twoją pomoc wybieramy psa i klik...tamten jakiś dziwny
i ja znów nakarmiłam pół-ślepe suniątko... klikajcie !!!!!!!!
Ja też już kliknęłam, a jak chciałam ponownie wejść na tą stronę to pokazała mi sie tylko odznaka :P
Jeżeli byłybyście tak miłe i chciały mi pomóc to proszę zagłosujcie na moje zdjęcie :kwiatek:
niestety trzeba się zalogować ale zajmie Wam to tylko kikla minutek wię jeśli macie czas to proszę o głosy :*
pieski nakarmione:) sporo juz dostało swoje paczki :)
Zrobiłam małe śledztwo :D Można klikać więcej razy wchodząc przez inne przeglądarki :D Tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego klikając 3 razy na jednego psa procent nakarmienia jest wciąż taki sam?? :blink:
To są procenty więc podejrzewam, że jest jakaś określona ilość kliknięć które trzeba wykonać aby piesek został nakarmiony i tak przypuszczalnie 300 kliknięć to 100% a 3 kliknięcia to tylko 1% :)
Ja karmię cały czas :):):)
Nikt mi nie pomoże?:( Potrzebuje Waszej pomocy :kwiatek:
hungry4sport | album: Przygotowania...
Trzeba się zalogować żeby oddać głos ale imię i nazwisko możecie podać nieprawdziwe.
akcja sherloka zakonczona :) wszystkie pieski nakarmione:) dziękuje w ich imieniu wszystkim Wam ,które klikałyscie .:)
Kubuś | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!# dziewczynki prosze o glosowanie :) bede baaardzo wdzieczna :)
Zagłosowałam;)
dzieki katerina ;) i prosze dalej oczywiscie :D:D:D:D:D mozna raz dziennie glosika oddac :)
---------- Dodano o godzinie 22:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:01 ----------
up :D
głosik oddany! :)
kliknij prosze :P Filmy i Seriale Online
Gdzies juz chyba widzialam taki temat o klikaniu ale nie moglam znalezc . przepraszam z gory i dziekuje
oj to słabo szukałaś - 5 czy 6 temat w dziale offtopik ;) przeniesione ;)
Dziekuje :* i przepraszam :)
No i prosze o kliczka ;)