wiecznie ja pierwsza przylaze -koniec
a ja zaraz ide po malego a tak mi sie nie chce a o 18 klientka
Printable View
wiecznie ja pierwsza przylaze -koniec
a ja zaraz ide po malego a tak mi sie nie chce a o 18 klientka
Idę na piwo zaraz :) Majówkę czas zacząć :P
wlasnie przezylam upadek laptopa na noge hih
a teraz siedze i pisze tu jak nalogowiec
biedny laptop :) nic mu się nie stało :D
te forum dla mnie to jakies na prawde uzaleznienie..i jest na prawde milo,na poczatku jak dostalam zaproszenie podchodzilam troche moze sceptycznie bo tyle zlych rzeczy slyszy sie o niektorych forach...ale odrazu bylo czuc ze jest calkiem inaczej...to Wy i My tworzymy te forum,rozwijamy przerozne tematy i same siebie...i rownie tak samo moze sie zepsuc przez nas jak nie bedziemy o to dbac,pielegnowac i pomagac sobie nawzajem...czyz nie prawda...??a ja siedze nad ta nieszczesna karta i pruboje cos z tym czytnikiem ale niestety,karta wyladuje w smietniku..
ja ci dam biedny laptop wiesz jak mnie noga boli hihhih
jeszcze zyje hihi
poboli,poboli i przestanie wazne ze nie uszkodzony sprzet bo wtedy bylaby zalamka i by bardzo bolalo...portfel by ucierpial...:)
hehehe :P
a prawda to forum jest uzależniające pozytywnie :D
ahhahah co fakt to fakt
znajac mojego meza to bym wrzesczal i bym musiala na kompie siedziec a tak sie do lapka przyzwyczailam ze to by kara byla
ja rowniez posiadam laptopa,chyba najbardziej wygodnie i praktyczny,wszedzie mozesz go zabrac ze soba...
hahah no j asiedze sobie wygodnie
nogi na lawie i pisze
a tak to co trza siedziec cicho bo kom w sypialni a tam mala spi hihi
A ja planuję jutrzejszy dzień. Rano zrobię szaszłyczki z polędwiczek wieprzowych i sałatkę z fetą, potem wypad na rowerkach. Po powrocie prysznic i na działkę, na grilowanie. Mam nadzieję, że będzie piękna pogoda.
zapowiada sie ciekawy dzien dal ciebie i twojej ferajny...miejmy nadzieje ze nie bedzie padac bo z grilla nici...
A ja szukam teraz inspiracji na forum bo mam zamiar pomalować pazurki i kompletnie nie wiem na jaki wzorek mam ochotę :/ Coś dziś nie tak ze mną :P
annamon79 a ty nie masz jakiegoś majstra co by sie z tą kartą pobawił?? Bo mój mąz odzyskiwał juz kiedyś zdjęcia z karty i możliwe ze coś mzona z tym zrobić...
Ja siedze sobie od niepamiętnych czasów w pracy zamiast męża bo on po teściową pojechał bo jutro mamy komunie chrześniaka i roczek mojej małej :D Jakaś grypa mnie żoładkowa wzieła ehh
Agusia jak masz tą grypę to ja Ci wspólczuję , przechodziłam przez nią 3 razy i nie chciałabym jej miec czwarty...
No ja sobie siedzę i kawusie spijam,czekam za mamuśką jak przyjdzie z zakupów bo mam misje - zrobic obiad heh
gotuje obiad
i szukam na necie przepisu na jakies ciasto dobre
bo mamy gosci dzis i chciaolam upiec cos
mysle o jakims z jablkami
A mój brat przyprowadził swoją córeczkę i ona strasznie rozrabia hihi :) mmm zjadłabym jakieś dobre ciacho ale bez owoców bo nie lubię owoców :P Jakieś czekoladowe mmmm :)
wlasnie nikogo nie mam bo nie dawno wrocilam do Polski,wiec cienko z tym u mnie..wiem o tym odzyskiwaniu zdjec,moze z czasem kogos znajde i wtedy wrzuce orginal fotek ktore mialy trafic na konkurs...hihihi a byly takie ladne..zalamka;(..no ale widocznie mialo tak sie stac..a ja idde odpoczywac..tyle sie napisalam...ale to wszytko dla was...:skacze:wam tez zycze milej soboty..:soczek:
wzajemnie miłego dzionka :)
ach dziekuje...no widzicie i nie moge jeszcze odejsc od tego komputera..od was..
A ja właśnie niedawno wróciłam z wycieczki rowerowej do Rogowa. Byłam w Arboretum i bardzo mi się tam podobało. Mnóstwo ciekawych roślin, a magnolie jak z bajki. Nie obyło się oczywiście bez przygód, bo pomyliliśmy drogę i zamiast 70km zrobiliśmy 90km, a koleżance pękła dętka i szukaliśmy pomocy. Ale przynajmniej było wesoło.
A ja sobie walnelam nowy kolorek na wlosy,napewno dlugo nie ponosze bo szybko mi sie znudzi:)Sciagnelam dekoracje z pazurkow bo chce sobie cos namalowac farbkami i tak powoli dzien sie konczy...
a ja robię Edzie ha ha ha i delektuje sie różowym Martini :]
a ja wysylam wam kobitki zaproszenia na Nk :)