no ja też bym już chciała zobaczyć co tam za cuda wymodziłyście:P
Printable View
no ja też bym już chciała zobaczyć co tam za cuda wymodziłyście:P
Ja sie nie nastawiam:P jak będą to będą :D:P
jestem ciekawa czy mam jakies szanse z wami prace wysylam zobaczymy nie moge sie doczekac
ja też sie na razie nie nastawiam na oglądanie bo jeśli szefostwo ma 6 dni na wstawienie prac czyli będą za 6 dni..
Ale szanowne szefostwo mogło by mieć wzgląd na naszą niecierpliwość i zdrowie psychiczne :D :skacze:
xena chyba jestes nowinka na forum :P nie ma co sie nastawiac szefostwo lubi nas trzymac w niepewnosci :p
ale najwazniejsze ze wszystko odbywa sie w terminie jaki jest podany:)
wiec najlepiej podchodzic ze beda ostatniego dnia z wyznaczonego terminu.
A tak tylko same sie nakrecamy i niepotrzebnie :)
No to kiedy prace he he :Dżartuje ale nie powiem juz możnaby było wystawić :skacze:
hehe jak prace będą 30 to będzie dobrze:P
będą tak jak jest w regulaminie :P
aaallle bym chciała już zobaczyć ....
Na pewno będą przepiękne prace bo temat daje pole do popisu.
Hmmmmm idę się meliski napić :)
Szalone...:D
Ja pewnie dopiero prace zobaczę 4maja,jeśli zostaną wystawione 30;(
Nooo Julcia :D ja pierwszy raz i mnie niepewność zżera. To znaczy na podium nie liczę, ale tak jakoś:D niecierpliwa jestem i już ;D
Oj dziewczyny, dajcie trochę odsapnąć,
termin nadsyłania prac też jest określony i jakoś nikt nie dulczy, że fajnie by było, jakbyście przesyłały prace znacznie wcześniej...
A ja przesłałam :D Nie no... my tak tylko sobie marudzimy :D Dla zabicia czasu :D
Ja myślę,że każda, która wysyła pracę liczy, a przynajmniej ma malutką nadzieję na podium, bo po to robi się pazurki ;) Każda wkłada to serce, pasję, czas i wyobraźnię i wiadomo, że każda, która jest poza podium czuje lekki zawód, że to jednak nie jej praca jest na podium, ale takie są zasady gry, ktoś musi wygrać a ktoś przegrać jak to kiedyś nasza Asia powiedziała :P
Więc nie stękać, tylko czekać na werdykt jury, na pewno podejmą właściwą decyzję :P
Ważne, ze będą 30 :skacze: a emocje nas wszystkie będą trzymały jak to zawsze :D
Jak zawsze dziewczyny wytrzymamy do tego 30 do godz. 24:skacze:
30 tego to będą prace... A wyniki po 6 dniach roboczych. Mamy majówkę, więc około 10 wynika z moich obliczeń naprędce...
ale Wy marudzicie :D
nie ma co stekac bo i tak wczesniej nie beda :P
dajmy szefostow zyc :)
hehe dziewczyny duzo pisza zeby aktywnosc urzymac np. ja hehe:P pisze dzien w dzien i ledwo 8-10% mam a potem chwila nieuwagi i nie ma wogole....dla mnie pilnowanie tego to koszmarek:P a tym razem jestem cierpliwa na pracki i wyniki czekam spokojnie
a szefostwo bo choć raz nam przyjemność zrobiło i wstawiło prace wcześniej....
a ja 30-tego bede w podróży ;p i dopiero i tak będe mogła prace zobaczyc wieczorkime :) wiec mi dzionek na bank szybko zleci :skacze:
Ja się nie całkiem zgodzę o tyle, że z mojej strony to nie biadanie, że paznokcie nie są takie super, jak wasze, tylko stwierdzenie faktu - nie, żeby mnie to cieszyło, to akurat mnie smuci straszliwie, ale wydaje mi się, że mając rozumek nawet tak niewielki jak mój człowiek potrafi niekiedy ocenić się na tle grupy. Ja startuję dla ćwiczenia (trudno o mobilizację...) i dla dyplomu i medalika i jeszcze raz ćwiczenia - również wyobraźni, bo mam okropne trudności z "freestylem" na paznokciach...
Mam jednak nadzieję, że te ćwiczenia przyniosą skutek i za jakiś czas to będzie tylko biadanie i będę mogła robić sobie jakieś nadzieję na podium :]