Tak, tak :) Teraz już się mogę odezwać :) Bardzo się cieszę Dziewczyny, że Was poznam! :)
Printable View
Tak, tak :) Teraz już się mogę odezwać :) Bardzo się cieszę Dziewczyny, że Was poznam! :)
Kasiu my też się bardzo cieszymy:kwiatek: super!!
Ja się już doczekać nie mogę.... :skacze:
A ja dzisiaj miałam fatalną noc, od 2-giej do 3-ciej mój Maciuś zrobił sobie przerwę w śnie aby trochę popłakać i postawić na nogi cały dom a do tego żle spałam i boli mnie szyja i cały lewy bok.
Niech mnie ktoś przytuliiiii !!!!
Ciociu Wiolu:przytul: i tak jesteś świetna:D Organizuj coś szybciutko w Katowicach:*
aaa a ja nie poznałam po fotce cie!! :glupek::glupek:
Wiolu :przytul:oby dzień szybko zleciał, jutro się wyśpisz:*:*
dziewczyny, nie chcecie mieć dyplomów z warsztatów? :P :skacze::skacze: prosze o podanie nazwisk i imion ;) : Pazurkomania, Paulistka, Nisia (jeśli uda ci się dotrzeć), Niunadagunia, Świstaczek, Niewiadoma, Ksenia.:kwiatek:
Ja się zgadzam na wszystko,
dostosuję się:*
Pięknie to wszystko ogarnęłaś Asiu:D
hmm kusząca propozycja, a jaki koszt dyplomu?
Jeszcze jeden dzien, jeszcze jedna noc ;) Kobitki uściskam Was wszystkie ;) Mnie w sumie ten obiadek za 15 zł też nie bedzie potrzebny ale również sie dostosuje :*
mi na drugim obiedzie też nie zależy (a dwóch dań to ja wogóle nie ogarnę :D no i strasznie wybredna jestem he he) ale również się dostosuje :)
a z resztą poproszę dyplomik :) będzie do kolekcji
słuchajcie jak żadna nie chce obiadu na niedziele to możemy nie brać tylko sobie ze 2 pizze zamówić, czy tam coś bez różnicy, z batem nie stoje przeciez to tylko propozycja :D:D:D
dyplomiki bede drukować na uniwerku zapewne, chyba że mi zamkną z okazji weekendu to coś wymyślę, dyplomiki nie są odpłatne ;)
dyplomik zawsze się przyda :D a co do obiadku to mi bez różnicy czy danie obiadowe czy pizza :D ale głodna przed podróżą na pewno będę więc cosik zjeść będę chciała :D
zawsze istnieje kebab albo chińczyk nie :D
Asiaaaaaaa, ale niespodzianka :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Super dziewczyny, zazdroszczę !!!!!!!!! Ja tez tak chce ;(;(;(;(
Czekamy na relacje :cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
Jade już do wawy więc do zobaczenia dziewczyny !! :*:*:*
szerokiej drogi i do zobaczenia jutro:D:skacze:
to już jutro :tuptup: :yess:
Ja się powoli pakuję, najważniejsze - czyli nagroda dla Emilii - już jest:D:D
sami ty niedobra...teraz będę siedzieć jak na szpilkach :D w sumie to nie będę miała dziś czasu he he (na szczęście) :P
Dziewczyny, pamiętajcie o farbkach i pędzelkach, jeśli posiadacie. Jeśli ktoś nie ma farb akrylowych lub pędzelków to postaramy się niewielką ilość przygotować abyście mogly sobie już na zawsze zakupić.
dobra zaraz przeszukam temat, ale kilka rzeczy sie zmienialo w trakcie, kto na zachodnim wysiada, kto na wschodnim, kto na centralnym. reszta: bemowo, ul. gustawa morcinka 5 lok. 23 ->od ulicy powstańców śląskich
z tego co zrozumiałam to te które przyjeżdzają dadzą sobie rade i dojadą?
bo nikt nie krzyczał żeby po niego gdzies wstapić :P
ja i tusia będziemy na wschodnim. czekam na resztę kto gdzie wysiada
---------- Dodano o godzinie 18:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:15 ----------
zbiórka nr 1: dworzec wschodni, tuśka koczuje od 8.15, będę mniej więcej o tej godzinie też
przypominam o konkursie na najładniejsze zdobienie, weźcie ze sobą drobiazgi pazurowe na nagrodę!