ooo z golden rose:) lubię tą firmę, ale akurat pyłków nie widzialam. a powiedz mi to jest oprostu cien sypki?jak się tym pracuje?może sobie zakupię:)ile kosztuje?
Printable View
ooo z golden rose:) lubię tą firmę, ale akurat pyłków nie widzialam. a powiedz mi to jest oprostu cien sypki?jak się tym pracuje?może sobie zakupię:)ile kosztuje?
U nich to się nazywa cień sypki. Jeśli jest tak bardzo jaśniutki jak ten po lewej to można go stosować pod łukiem brwiowym lub przy zewnętrznym kąciku oka na dole i delikatnie rozetrzeć w kierunku kości policzkowej. Wtedy przy poruszaniu głową przepięknie się mieni, rozświetla twarz, no i super na zdjęciach się wychodzi.
---------- Dodano o godzinie 16:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:08 ----------
Zapomniałam dodać, że płaciłam 14,50 zł za sztukę.
ok dziękuję. będę polować na taki cień:)
to ja też się pochwalę!! żółć z piątku, czarne pantofle z przed 10 dni ale widać ze juz w nich tydzień do szkoły śmigam bo fleki wołają o pomstę do nieba... muszę odwiedzić mojego cudotwórcę szewca:)
jakie intensywne kolorki :) super zakupy woszczurku :good:
ach te szpileczki :D
Czarne pantofelki rewelacyjne!!
wie wiem, jak to powiedziała moja kumpela z roku:"sylwester 2012"
ale jakie wygodne... no i te żelki w środku, zapomniałam o nich jak robiłam zdjęcie:porazka:
Izuś.. mm spileczki cudeczki :D
Żołte mmm śliczne !!! też takowe chce o ! :love:
Woszczurku super kurteczka i te klapeczki pasuja do siebie jak ulal:)super!!
Woszczur, WSZYYYSTKO mi się podoba, a najbardziej te żółciutkie butki :skacze:
o taaaaaaaaaaaaaaaaaa... wy dziwuchyjedne przez was:yellow: :yellow: :yellow: (a dokładnie przez Jade która założyła temat lumpeksiki) nie mogłam się powstrzymać od zakupów... początek tej historii jest tu
http://forum.wzorki.info/moda-zakupy...umpeksiki.html
ale... jak już wyszłam z kiermaszu to zamiast iść jak normalny cywilizowany człoweik na dworzec PKP normalną cywiliżowaną (aczkolwiek dłuższą) drogą to ja zdecydowałam że pójde na skróty i szłam przez częśtochowskie slamsy... pełna obaw (z równie pełnymi porami) ide sobie tymi ciemnymi zaułkami a tu nagle... widzę ogromniaty szyld z napiszem:" MEGA WYPRZEDAZ OBUWIA" Bałam się tam wejść jak sam skurczybyk, czy to aby nie jest postęp (cobym gdzie ponownie cnoty nie straciła), a po 2gie obawa zawalenim się budynku... ale że ciekawość to 1szy stopien do piekała, a że ja diablica jestem to powoli wpełzłam... pełznę powoli coby mozna było jeszcze w razie czego zawinąć dupsko i ucieca tam??co widzę!!:wow: :wow: :wow: ... buty!! od 9zł !!tak tak od 9zeta... najdroższe jakie widziałam to za 25!! więc szybko cupnęłąm pierwsze lepsze żeby się przypadkiem sekundowa promocja nie skończyła... zapłaciłam 12zeta i poszłam. miałam wziąć jeszcze ze 3 pary (bo nie codzien kupuję buty do25zł tylko OD 250:o) ale stwiedziłam ze znów bede sie musiała tlumaczyc przed mężem i "przekonywać" :D ze to dobra decyzja...
ale co... ide w tych nowych butach i przechodzę koło WSZYSTKO PO 4 ZŁOTE, a że telefon mi sie rozładował a zegarka też zapomniałam to weszła i mupiłam zegarek. ale co jeszcze chciałam napisać co widziała??!! nie uwierzycie!! jak będe tam next time to zrobe fote!! uwaga!! te srebrne pędzle do zdobień po 35zł, żel clear, biały i kamulaz 30ml po 17zł (z chińkimi napisami), proszki akrylowe i liquid... jak to zobaczyłam to ryknęłam smiechem aż się ludzie popatrzeli... i taki zestaw w sklepie WSZYSTKO PO 4ZŁOTE... no to to się już w głowie nie mieści!!!
:(No cio przezemnie?Pieniazki pazyly to trzeba bylo wydac,ale nie tylko ty tak robisz.Ja jeszcze trzy lata temu potrafilam jednego dnia 200zl zostawic w ciucholandzie a tak do domu po drodze to mialam z piec:skacze:.Ale z tymi zelami to szok,jak bedziesz tamtendy kiedys szla,oczywiscie bez pieniedzy bo znowu bedzie na mnie:)zrob zdjecionko.
oj Jade... nie gniewaj się... ja tak tylko z miłości do was... ale dostałam ostrzeżenie za wulgaryzmy:P więc już więcej nie będe:)
już sobie za karę przypaliłam ręce żelazkiem (jak Zgradek:P)
Jesteś niemożliwa:skacze:
poprawiłam już:)
i nie wspomne o tym że jak szlam na ten pociąg to jeszcze przy okazji nie omieszkałam wejśc do solaruim. oczywiście gdybym nie weszła to bym sobie tego nie wybaczyła i musiałabym lecieć do kościoła wyspowiadać się i przy dać na tace...
o tak!! oczywiści gamoń jeden zapomniałam dołączyć fotki butow i zegara:)
ja sie nie gniewam no cos ty:)
do mnie przyszedł welon kieliszki podwiązka i inne pierdołki :P reszta w drodze .. ;)
A mi dzisiaj przyszły moje pędzelki, szablony, cleaner i ozdóbki gratis :D
śmieje się że do mnie bo podałem emili hasło do mojego konta na allegro i różne dziwne rzeczy przychodzą na moje nazwisko ;P
no już już panie szefie... już nie żartuję... będę poważna jak nigdy... chciałam wstawić motke ale takiej nie ma co by odpowiadała powadze sytuacji...
Ja tez chcialam napisac cos kolo tego co woszcurek ale sie wstrzymalam,bo jeszcze by mnie Kamisek zbanowal,hihi
:huh::huh::huh: może taka :P :soczek: